< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
itü içi yatay geçiş
-
-
twitter'dan geldim hocam bence itü içi kurumlar arasına göre daha zordur kurtlar sofrası oluyormuş. sadece ortalamaya bakılması da başka bir durum.
-
sayfanın en altında yıl yıl geçiş yapan en düşük ve en yüksek ortalamalar var, fikir verir belki
-
Girdiğin bölüme ve o seneki taleplere bağlı. İmkansız değil ama zor mu evet, yatay geçiş hayali kurup yapamayan kişi sayısı çok.
Ben mesela ÇAP yapmıştım, 3.76 ortalamayla birinci olarak girmiştim ama yanlış hatırlamıyorsam benden sonraki senenin taban ortalaması 3.75 idi. Yani dengeler çok oynuyor, haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 15 Ağustos 2022; 13:48:17 > -
Yapan birisi olarak tavsiye etmem. Çok büyük bir çaba gerektiriyor ve her sene zorlaşıyor.
-
Çok zor ama imkansız değil yatay isteyenlerin %3 ü falan başarılı oluyor aşağı yukarı istediğin bölüm bilg yzv ve elektro falansa %1 in altı başarılı oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında cevaplamıştım buyur faydalı olur umarım.
https://forum.donanimhaber.com/itu-de-ortalama-yapmak--150373361#150377389
-
İTÜ disi İTÜ içine göre daha kolay haberiniz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bbunu neye bakarak söylediniz
-
Kendim yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X