Şimdi Ara

İtü İnşaat mı Elektrik mi ( Oylama )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buyrun arkadaşlar.
    ayrıca yorum yapmak isteyenler nedenleriyle birlikte yaparlarsa memnun olurum son 2 gün ikisinden birini yazıp gidicem inşallah. indire indire iki seçeneğe indirdim ama inşaatelektrik mi hala karar veremedim ikisinden de pişmanlık duymam ikisi de severek yapacağım bölümler ilgi duyduğum bölümler. o yüzden artılarını eksilerini iş imkanlarını her türlü yorumu bekliyorum :)

• UPP :)
  • Senin bir bölümden beklentin nedir? Yüksek maaş? Mevki? Zevk? Kolaylık?

Yaptığım işten zevk almayı hiçbirşeye değişmem bu yüzden elektrik. Ancak elektriği sevmiyorsan inşaata git bölüm, bölümü sevmeyenlerle dolmasın.
  • mümkünse itü inşaatta bölümü sevmeyenlerle dolmasın
  • derdim para değil bunu bilin öyle olsa gider tıp okurum ;) ikinci bi konu ben zevklerime göre indirgedim zaten 2 seçeneğe böyle sizin gibi arkadaşlar çıkacağı için belirttim onu özellikle. benim elektriğe de inşaata da ilgim var ikisinde de pişman olmam asla bölümü sevmeyenlerden biri olmayacağım yani :) yardımcı olmak yerine egoist tavırlar takınacaksanız yorum yapmayın daha iyi ;)
  • Kusura bakmayın biraz sert oldu ama sürekli aynı şey duyuyorum ilgidir zevktir yani ben ikisine de gerçekten eşif mesafede olmasam şu an bildiklerimle; gelip burda neden yardım isteyim. Yazarım kafam rahat bi şekilde. Ama tam seçemediğim için böyle bi yola başvurdum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLkhn

Kusura bakmayın biraz sert oldu ama sürekli aynı şey duyuyorum ilgidir zevktir yani ben ikisine de gerçekten eşif mesafede olmasam şu an bildiklerimle; gelip burda neden yardım isteyim. Yazarım kafam rahat bi şekilde. Ama tam seçemediğim için böyle bi yola başvurdum :)

Parasında değilsin, ikisine de eşit mesafedesin. İkisini de seviyorsun. Beklentin ne peki işten? Bizden ne yorum yapmamızı bekliyorsun onu demen gerek. Yoksa öyle olmuyor maalesef egoist tavırlar takınmayın diye bitirmek. İki bölümün de birbirine göre artıları eksileri var. Senin bir özelliği önemsemen lazım ki ona göre yorum yapmak lazım. İkisinin de benzerliği var kötülüğü var. Ben olsam inşaat tercih etmem niye etmem, sürekli bir şantiye bir bina içindesin. Kafanda ne var "bina" sadece bina. Birşeyler inşa etmek var yani. Elektriğin esnekliği var. İster elektrik tesislerinde çalışırsın, ister bilgisayar başında ister gider şantiyede mühendislik yaparsın. İster fabrikada çalışırsın ister de elektrik motoru tasarlarsın yine masa başından. İster yenilenebilir enerjiye geçersin ister de elektrikli araba yaparsın. İstersen kontrol, elektronik, haberleşme gibi alanlara doğru kayarsın o bölümü okuyan adamların işlerini kaparsın. İstersen master yaparsın, doktora yaparsın daha fazla bilgi öğrenirsin. Her zaman yeni bir dünya yeni bur ufuk var anlayacağın. İnşaatta açıkçası daha kısıtlı hissederdim kendimi. Elektriğin esnekliği yok gibime geliyor ki, elektrik yurt dışında çalışmak için de iyi imkanlar sunuyor. Bilim düşünen bir insan olarak, elektriği seçiyorum kendimi özgür hissediyorum anlayacağın o yani. İnşaatın tam alanını bilmemekle birlikte, elektrik kadar geniş bir alanı olduğunu düşünmüyorum ancak inşaatçı arkadaşlar varsa buyursun açıklasınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: mLkhn

Kusura bakmayın biraz sert oldu ama sürekli aynı şey duyuyorum ilgidir zevktir yani ben ikisine de gerçekten eşif mesafede olmasam şu an bildiklerimle; gelip burda neden yardım isteyim. Yazarım kafam rahat bi şekilde. Ama tam seçemediğim için böyle bi yola başvurdum :)

Parasında değilsin, ikisine de eşit mesafedesin. İkisini de seviyorsun. Beklentin ne peki işten? Bizden ne yorum yapmamızı bekliyorsun onu demen gerek. Yoksa öyle olmuyor maalesef egoist tavırlar takınmayın diye bitirmek. İki bölümün de birbirine göre artıları eksileri var. Senin bir özelliği önemsemen lazım ki ona göre yorum yapmak lazım. İkisinin de benzerliği var kötülüğü var. Ben olsam inşaat tercih etmem niye etmem, sürekli bir şantiye bir bina içindesin. Kafanda ne var "bina" sadece bina. Birşeyler inşa etmek var yani. Elektriğin esnekliği var. İster elektrik tesislerinde çalışırsın, ister bilgisayar başında ister gider şantiyede mühendislik yaparsın. İster fabrikada çalışırsın ister de elektrik motoru tasarlarsın yine masa başından. İster yenilenebilir enerjiye geçersin ister de elektrikli araba yaparsın. İstersen kontrol, elektronik, haberleşme gibi alanlara doğru kayarsın o bölümü okuyan adamların işlerini kaparsın. İstersen master yaparsın, doktora yaparsın daha fazla bilgi öğrenirsin. Her zaman yeni bir dünya yeni bur ufuk var anlayacağın. İnşaatta açıkçası daha kısıtlı hissederdim kendimi. Elektriğin esnekliği yok gibime geliyor ki, elektrik yurt dışında çalışmak için de iyi imkanlar sunuyor. Bilim düşünen bir insan olarak, elektriği seçiyorum kendimi özgür hissediyorum anlayacağın o yani. İnşaatın tam alanını bilmemekle birlikte, elektrik kadar geniş bir alanı olduğunu düşünmüyorum ancak inşaatçı arkadaşlar varsa buyursun açıklasınlar.

Mesela bu gayet yardımcı oldu :)

• İkisi aynı anda olur mu bilmiyorum ama becerebilirsen gir çift dal yap. 2'sinden de diploman olmuş olur.
  • :):):) hocam onlar sonraki işler ben şu anda yapacağım seçime bakıyorum yani ikisi de gel bana diyo hala bi karara varabilmiş değilim
  • çok zor bir seçim kardeşim elektrik candır ama inşaat itü de olunca herşey bambaşka çok kaliteli hocaları varmış inşaatın
  • Insaatin is alani daha genis. Ama itu ekektrik guzel.ulkenin en iyi elektrik muhendisligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o yüzden kararsızdım biraz da ama elektrik sevdam beni çekti biraz da, elektriği yazdım ya hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.