Şimdi Ara

İTÜ İnşaat Müh yazacaklar sıralamanız kaç? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum ki daha da gerilirse taü bile gelebilir. gelirse inş 5 sene içinde düzelir sektör

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçen yıl sıralamalar inşaat mühendisliği için çok düştü bu sene de geçen yıla bakan öğrenciler için tercih edilme oranı azalıcak yani yine bir düşüş olacak. Sektör 5 yıl içinde düzelirse büyük bir fırsat yakalama şansımız olur mu ?

• Şu kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki sadece bi tahmin. Umarım dediğim gibi olmaz da siz de istediğiniz yere girersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CasstıeL C kullanıcısına yanıt
    Havuz derslerinde ne kadar zorlanma olur bilmem ama bazı hocalar öğretmek ve bilgiyi ölçmek daha zorlaştığı için illaha öğrencileri mezun edelim diye dersleri kolaylaştırma niyetindeler ve daha güz döneminde bu farklılığı hissettim ve bazı duyumlarımda bu yönde
  • İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ İTÜ
  • Şu kullanıcısına yanıt
    54K ya İTÜ gelmezse ben tercih tahmini yapmayı bu sene sonlandırıp bir daha hiçbir yerde tercih tahmini yapmayacağım.
  • zeyklc Z kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir şey sormak istiyordum da özel mesaj kapalı diye soramadım. Sakıncası yoksa tercihim için önemli bir soruydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Erman

54K ya İTÜ gelmezse ben tercih tahmini yapmayı bu sene sonlandırıp bir daha hiçbir yerde tercih tahmini yapmayacağım.
    hocam 35-50 bandındaki adamlar doldurur yer kalmaz diye düşünce var içimde nedense
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    FF oranlarına baktığımda hiçte az değil, pandemi var diye milleti geçirelim dememiş hocalar :) normal dönemde neyse şimdide aynısı oldu.Makinadayım bende hocalarımız zaten kopya çekerler diye çok zorladılar genel tablolarıma baktığımda sınıfın %25 i kalmış durumda.Kaliteden taviz vereceğini sanmıyorum İTÜ nün en azından öyle umuyorum yoksa bir ayrıcalığımız kalmaz.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    hocam ozel mesajın nasıl açıldığını bilmiyorum forumu yeni kullanmaya başladım da insta twitter falan olur mu ya da soyleyin nerden açıcam
    Hocam sosyal medya kullanmıyorum. Telegram Whatsapp olabilir belki. Ya da siz benim mesajının üstündeki seçeneklerden özel mesaja basip bana yazarsanız belki öyle düzelir. Ben de bilmiyorum nasıl açıldığını özel mesajın.

• Dayin beni evlatlik olarak alabilir mi

• ODTÜ 80k dan itü 150k dan kapatacak diğer üniversitelereler boş kalacak

• kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    imkansız o kadar olmasıı
    İzle ve gör

Hocam ya gene olmadı. Sizin mesaj geldi ama ben yine yazamiyorum. İşe bak. Neyse ben Twitter açayım bir tane. İsterseniz ozelden ya da burdan kullanıcı adınızı söyleyin.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    hocam dur dur açtım mesajı gel şimdi bi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitapyazanyazar

ODTÜ 80k dan itü 150k dan kapatacak diğer üniversitelereler boş kalacak
    >>...yazar 6 Ağustos 2020 Perşembe 20:45:02 (1 mesaj)

>>ODTÜ 80k dan itü 150k dan kapatacak diğer >>üniversitelereler boş kalacak

Bu mesaj burada kalsın; yukarıya metni de alıntıladım.
    Sonra bu mesaja dönüş yapacağım.

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    hocam çok gizemli oldu sen ne düşündün dlkfjskdf
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.