|
Bildirim
|
Benim dayım,amcam var.O yüzden yazıcam.
|
İnşaat geçen seneden bile beter düşecek. Geçen sene tercihler sırasında sıralaması yine fena değildi. Buna rağmen kimse yazmadı. Bu sene sıralamalar rezalet. İtü 100-120k arasına düşecektir. Diğerlerini tahmin bile edemiyorum.
|
Hocam geçen seneki düşüşün en büyük sebeplerinden biri de birçok insanın zaten gelmeyecek diye yazmamasıydı. Benim ODTÜ Gıda'da olup inşaatın gerileyeceğini bilseydim kesin yazardım diyen tanıdıklarım var. Geçen sene böyle bir gerileme beklenmediği için o belki 5-10k geridekiler istemedikleri için yazmadı ama daha geridekiler zaten gelmez diyerek yazmadılar, arada tek tük yazanlara geldi işte bölüm.Bu sene herkes farkında olduğu için o bölümün 5-10-15k gerisndeki birçok kişi yazacak hiç yoktan çevremdekiler hep öyle.Yani yine düşecek tabi ki ama geçen seneki kadar büyük bir düşüş olacağını sanmıyorum.Zaten sektör geçen seneye göre de iyi durumda bu da geçen sene yapılan linci biraz daha azalttı gördüğümüz gibi.Mesela geçen sene 30-35k'da olup ODTÜ inşaatın bu kadar düşmeyeceğini düşünen ve yazmayan çok insan vardı, benim bile çevremde vardı ama bu sene yok gerideki herkes belki gelir diye yazmayı planlıyor.Bir de kontenjanların 12bin'den 8bin'e çekilmesi ile iyimserlik arttı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 28 Temmuz 2020; 20:37:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verber789 -- 2 Ekim 2020; 23:20:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|