Şimdi Ara

İtü inşaat saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım 51k ile geçen yıl 28k ile almış olan itü inşaata girmiş. BUNE!?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 33k ile yazmayı düşünüyordum oha yav.
  • Hocam ciddi misin arkadaşım itü inşaata 2 sene önce 13k ile gitmişti
    Yazık valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İŞTE BUNDAN KORKUYORDUM 35K 40K ZOR GİRER DİYENLERE KORKMAYIN YAZIN DİYORDUM. MAALESEF 50 Yİ GEÇMİŞ
  • İnşaatın çöküşü ve bilgisayarın inanılmaz yükselişi devam ediyor
  • 51K giren arkadaşta bu fırsatı değerlendirsin. Temel mühendislikte Türkiye'nin en iyi 3 üniversitesinden birinde okuyacak(bence en iyisi). Çok iyi değerlendirmeli. İster yatay geçiş ister inşaatta iyi bir konum, fark etmez. Çok iyi bir fırsat yakaladı, haberi olsun.
  • Bilemiyorum, İnşaat Mühendisliğinde böylesi dramatik düşüş olması bana pek inandırıcı gelmedi. Önümüzdeki günlerde taban puanı öğreniriz elbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50k ile giren girdim diye seviniyordur ancak haberi yok o bölüm şimdi böyle düştüyse seneye 70k öbür seneye 90k olur
    İnşaat da bir zamanların tekstil mühendisi olma yolunda ilerliyor
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olmaz inşaat kadar pranın döndüğü sektör pek yok. İnşaat sektör düşmeye devam ederse ülke ekonomisi iyice batar. Ayrıca tekstil iş imkanı var diye biliyorum. İnşaat düzelmezse bavul toplayıp uçak bileti bakarsınız. Pek gülecek bir haliniz kalmaz.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Ekonomisi inşaata dayalı ülke gerilemeye mahkumdur bunu sen de biliyorsun. Ekonomide dünya devi ülkelerin hepsi teknoloji ve üretim sayesinde. Sağlam bir ekonomi için inşaatın var olması ancak az olması gerekiyor. İnşaatın gerilemesi, BM yükselmesi bu yüzden ülke ve ekonomi adına iyiye işarettir. Bunu MF3 öğrencisi olarak söylüyorum. BM falan okumuyorum yani yanlış anlaşılma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 6 Ağustos 2019; 12:59:4 >
  • İnsanlar artık bilinçlendi boşuna demiyoruz. Sırf itü diye inşaat gibi çöp bir bölümü yazan insanlar artık yok. Adam makine hedefliyor bilgisayar hedefliyor puan yapamıyor inşaat yazıyor sırf itüde okumak için.
  • Gelecek yil 80k ya geriler ozaman

• 35k ile ben beklemiyodum nasıl o kadar düştü anlamış değilim

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Tamam da bu öğrencilerin tercihiyle olmaz. Ülke de buna dair bir gelişme yok ki. Bunu yönetimin yapması lazım ve 1 yılda olacak bir şey değil. Bu yüzden güçlü olduğun yerden kazanarak geleceğe yatırım yaparsın ve ileride başka sektörler inşaat sektöründen daha geniş bir konuma gelir. Lakin sıkıntı şurada inşaat sektörünün çoğunlukla konutlar etkiliyor fakat inşaat konut demek değil. İnşaat sayesinde temel ihtiyaçlar karşılanıyor ve hayatımız kolaylaşıyor. Teknoloji demek bm demek değil. Teknoloji başta mühendislikler olmak üzere tüm mesleklerde var neredeyse
  • İnşaatın düşüşü,bilgisayar ve eem nin yükselişi ülkenin siyasi-ekonomik bunalımıyla alakalı bir durum.bundan 6 sene önce diş hekimliği 14-15 binde kapatırken şuan 30 binde kapatıyorsa artık insanlar türkiyede yaşamak istemiyor demektir.

• odtü inşaat 21 den 40 a gerilemiş hacettepe 39 dan 80 e ytü 31 den 75 e nolmuş bu inşaata hakkaten
  • kontenjanların azalması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.