Şimdi Ara

İTÜ TANITIM GÜNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İstanbul'da yaşamayan birisi olarak İTÜ tanıtım günlerine tek başıma başka şehirden gideceğim. Merak ettiğim ise bu tanıtım günleri için üniversiteye girmeden önce yapılması gereken bir şey var mı ? Yani direk kapıdan alıyorlar mı ? Diğer bir sorum ise bu tanıtım günlerinin nasıl işlediği. İTÜ öğrenci ofisini arasam da açan olmuyor. Bilen birileri varsa gitmeden önce bilgilendirme yapabilir mi ? Tanıtım programı hakkında yeterli bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Hocam sitesinde 20-28 temmuz yazıyor.Ayagaza da olacak.ITU'de okuyan tanıdığım her bolumun stand kurduklarını soylemisti belirli saatleri var o saatlerde direk gidebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler.

• Eskiden sadece stand açılıyor ve hocalara soru soruluyordu. Bu sene mezuna sor, öğrenciye sor ve warm up gibi şeyler de var. Warm up denen şeyin pek faydalı olacağını sanmiyorum ama emin değilim (30 dakika olduğu için böyle düşünüyorum).

Okul şöyle yazmış.
    Üniversiteyle bugünden tanışmak isteyen geleceğin İTÜ’lülerini, 20-28 Temmuz tarihlerinde, 10:00-16:00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkemizdeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.
    Bugün mezuna sor 22 sinde de öğrenciye sor günü olacak. Ben 22 sinde orada olacağım ama ben bile nasıl olacağını bilmiyorum. İnşallah hocaların yanına koymazlar bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.