10.314 yaptım itü uzay geçen sene 11.600 ile kapatmış. Her sene ileri atıyor bu sene tahmini kaç k ile kapatır? |
İTÜ uzay bu sene tahmini kaç k ile kapatır?
-
-
oralarda durabilir ben gelir diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3oralarda durabilir ben gelir diyorum
inşallah hocam. Bu civarda önerebileceğiniz pc dışında bir müh bölümü var mı?
-
malzeme ve metularji mühendisliğine bir bakın derim uzay alanında çalışabilirsin yine
-
Bana gelmez gibi geldi ama nasip.
Kontrol ve otomasyon
İşletme
Makine
Elektrik
Mühendislikleri geldi aklıma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzay gelmezse makine yazin itudeki en saglam bolumlerden biri çok fark da yok aralarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 10k ya kom'u düşünürdüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
itü komlu oktay arslan var adam nasa ve teslada çalışmış bi bakabilirsiniz
-
Hocam açıkcası kom'u ilk kez bugün duydum youtubede denk geldi. Hedefim odtü havacılıktı o da olmazsa itü uzay diyordum yani havacılık dışında mühendislik düşünmüyordum. Şu an thk uçak müh. araştırıyorum nasıl diye eğer beğenmezsem komu da detaylıca araştıracağım.
-
Hocam makineden havacılık yapan çok oluyor İTÜ makine net tavsiyemdir
hocam havacılığa ilgiliyseniz direkt havacılık okuyun. sevdiğiniz işi yapmanız daha önemli. ben de kom'u sevdiğim için önerdim. siz havacılığı seviyorsanız uzay yazın bence
İTÜ uzay tutmama riskine karşı güçlü bir alternatif oluşturmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FeynmanSverdlov
Hocam makineden havacılık yapan çok oluyor İTÜ makine net tavsiyemdirEvet çok gördüm ama makineden işsiz de çok gördüm tabii itü gibi yerlerden mezun değillerdi. Bakalım hocam uygun bir uçak, uzay bölümü bulamazsam itü makine yazacağım gibi.
-
İTÜ makine bence İTÜ ve ODTÜ uzay veya uçak sonrası en iyi seçenek olur
Bence de İTÜ makineden de bu alana rahat kayılır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X