Şimdi Ara

İtü Uzay Mühendisliği hakkında bilgilendirir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette araştırdım mezun olduktan sonra maaşları konusunda tam bilgi sahibi olamadım 1.5,2 bin lirayla başlanır diyor kimisi 20-30 bin lira maaşı var diyor, öncellikle ben lise 3. sınıf öğrencisiyim, küçüklüğümden beri icatlara merakım uzaya merakım var başka bir meslek göremiyorum kendimde.. İtü uzayı kazanırsam mezun olduktan sonra hem çok çalışmak hem de emeğimin karşılığını almak istiyorum, ingilizcem var şimdiden de programlama dili öğrenmeye başladım yurt dışına da gidebilirim, yeter ki sevdiğim mesleği yapayım istiyorum bu konuda maaşlar çalışma yerleri nelerdir bilgilendirir misiniz? Maaşları kesinlikle küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece sevdiğim meslekle beraber rahat bir hayat koşulu.. Teşekkürler şimdiden

• İtü bilgisayar mühendisliği hakkında bilgisi olan da yazabilir
  • BaySkill kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım bende lise 3 e geçtim sana tavsiyem çalış bak ygs başla. Merakımız aynı alanlarda.İngilizce seviyem benimde iyi ve proglama konusunda amatör seviyede bildiğim diller var.Aslında bende Uzay Mühendisliği veya Boğaziğiçinde fizik okumayı fazlasıyla isterim fakat benim aile ile tercih konusunda baya baskıcı olucak şimdiden belli.Bu yüzden bende diğer çok sevdiğim bir dal Bilgisayar düşünüyorum Allah izin verirse Bilkent te tam burslu bir şekilde.Tabi sonrası için yurtdışına gitmek istiyorum. Bilkent i seçmemin veya istememin diğer bir nedeni bu.Herneyse çok konuştum affet beni.Sana diyeceğim tek şey çalışmalıyız.Bak böyle düşün.İtü de bu bölümü okuyup Türkiyede hevesini kursağında bırakacak bir yerde çalışmayımı tercih edersin.Yoksa Dünyanın sayılı üni leri arasında yüksek lisans ve master yapmayımı.İşin bu yönünüde düşün ve buna göre karar ver derim. İnşallah başarırız kardeşim benim.(Tabi benim aileyle tercih dönemi baya kavgalı geçicek gibi görünüyor ama olsun sonuçta bu benim hayatım olucak.Dolayısıylada yanlış olacaksada benim yanlışım olsun ki kendime kızabileyim en azından.Başkasının yanlışı olsa bişey diyemessin ve hep içinde kalır)

• hekatesredum H kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık çok güzel yazmışsın kardeşim, ben de aynısını düşünüyorum çok çalışıp sürekli gelişmeliyiz kızacaksakta kendimize kızalım ancak sevdiğimiz mesleği tercih edeceğimiz için geçmişe tekrar gitsekte aynı şeyi tekrar yaparız o yüzden nasipten ötesi ne desek boş hayırlısı olsun hepimiz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.