Şimdi Ara

İtü ve Hacettepe kampüs ve yurtlarında internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itü'nün kampüsünde (maslak) veya hacetepe kampüsünde (beytepe) ve yurtlarında internet hızı nasıldır, torrent çekebilirmiyiz yoksa itünün kendi dosya paylaşım ağı var mı?

odtü konusunun çakması oldu ama itü içinde aranırsa dursun dedim

• beytepede hızın nicelik olarak bir değer veremem ama işini görecek kadar hızlı , torrent falan çekebilirsin yalnız ara ara kopmalar oluyor ve ortak kullanımda olduğu için 23:00-02:00 arası biraz yavaşlıyor nedense artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

beytepede hızın nicelik olarak bir değer veremem ama işini görecek kadar hızlı , torrent falan çekebilirsin yalnız ara ara kopmalar oluyor ve ortak kullanımda olduğu için 23:00-02:00 arası biraz yavaşlıyor nedense artık

anladım hocam galiba itü peki?
  • ITÜ gümüşsuyu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam android telin varsa wifi kill die bi program vardi ağdaki kişilerin internetini kesen bir program mac adresleri ile ,arkadaşım ile kullanıyorduk avm lerde millet net gidince afallıyordu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhVoltaqe67

Hocam android telin varsa wifi kill die bi program vardi ağdaki kişilerin internetini kesen bir program mac adresleri ile ,arkadaşım ile kullanıyorduk avm lerde millet net gidince afallıyordu resmen

milletin ekmeğine mani olmayalım
    ama yazdım tamamdır

• Ben İTÜ Vadi yurdunda kalıyorum. Speedtest'ten hız testi yaptıgımda genelde 80-90 mbps çıkıyor hız

Onu geçtim zaten yurt içi ortak ağ var, orada her türlü film, oyun, belge, belgesel() bulunuyor terabyte'lara varan boyutlarda. Oradan saniyede 11 mb ile çektiğimi hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Itude de Odtudeki Dc muhabbeti var.Rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ODTÜ robot yarışmasına gitmiştim nete bağlanınca 400 yada 500 mbps hız vardı 2011 yılında , İtü veya hacettepe'de vardir 300 400 mbps :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Ben İTÜ Vadi yurdunda kalıyorum. Speedtest'ten hız testi yaptıgımda genelde 80-90 mbps çıkıyor hız

Onu geçtim zaten yurt içi ortak ağ var, orada her türlü film, oyun, belge, belgesel() bulunuyor terabyte'lara varan boyutlarda. Oradan saniyede 11 mb ile çektiğimi hatırlıyorum

belgesel
    11mb çoook iyi benim için. vadi yurdu efsaneymiş zaten hocam 1500 erkekli hayırlısı olur inşallah belki hacettepe gelir..

• beytepe 155 hacettepe kampüsü 34 megabit anasının nikahından wifiyle internet alıyorum 11 megabit download 11 megabit upload. sabah ta akşamda hız aynı hiç değişme olmuyor. İnternet yavaşsa sizdebi sıkıntı vardır.http://www.bidb.hacettepe.edu.tr/internet-baglantim-yavas-mi.shtml
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.