Şimdi Ara

İTÜ YAZILIM DİLLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ’de kontrol ve otomasyon mühendisliği okuyacağım, bu bölümde bildiğim kadarıyla yazılım dersleri de var; merak ettiğim şey hangi diller öğretiliyor, Bilgisayar bölümüne göre hangi diller eksik ve kendi kendime hangi dilleri üzerine eklemem gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdsmyrn -- 20 Haziran 2019; 1:12:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• UP

• Yok mu hiç İTÜlü :(

• Ben alan dışı biri olarak Size sadece yardım amacıyla bir yorum yapmak istiyorum.

Eğer ki kontrol ve otomasyon mühendisliği alan içi, endüstriyel ve makine konularına dahil olan yazılım dillerini tamamlamak istiyorsanız bunu en iyi bölüm öğrencileri ve mezunları yanıtlar.

Ben şahsen genel olarak akademik, özel sektör, hesaplamalı ve temel mühendislik konuları üzerine bir eğiliminiz ve ilginiz varsa Web üzerine bir ön bilginiz olması iyi olabilir. Temel yazılım bilgileri, temel kodlama ve algoritma mantığı muhakkak işlenecektir. Benim kastettiğim ise ekstra olarak web kodlama ve web uygulama mühendislerin genel olarak ihtiyaç duyabileceği bir alan olabiliyor. Bu yüzden JavaScript gibi temel bir dinamik yazılım diliyle vakit geçirebilirsiniz.

Sadece bir öneridir. Eksiği veya hatası var ise lütfen düzeltiniz. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.