< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 28 Mayıs 2019; 1:18:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 28 Mayıs 2019; 1:18:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10k gelir.Yurtdışı imkanları ODTÜ'ye göre az değil Boğaziçi ve Bilkent kadar da fazla değil.Özellikle Almanya için çok avantajlı İTÜ makine.İyi yerlere gelip gelmemen senin bölümün hakkını ne kadar verdiğine bağlı.Tamamen senin vizyonunla alakalı.Ciddi anlamda ağır olduğunu duyuyorum İTÜ makinenin. 2.28 yapıp staj için yer bulamayan da var 3.46 yapıp iyi firmalarda staj yapan da var.Ford'da çalışan da var Mercedes'te yönetici konumlarında olan da var.Genellikle otomotiv sektöründe hem Türkiye'de hem yurtdışında çok iyi konumlarda olanlar var.Türkiye'deki en eski makine mühendisliği kültürü İTÜ'de sanırsam.Oturmuş bir düzeni ve sağlam bir eğitimi var.O sıralamadaysa şu an emin ol tek sebebi İngilizce olmamasından.İstanbulda olması çok büyük avantaj çünkü sen makine mühendisisin ve sanayi İstanbulda.Hangi pozisyonda çalışacaksan çalış yine artıdasın.
Kampüs hayatını çok iyi bilmiyorum ben Ayazağadayım.Gümüşsuyunda olacaksın.Baya merkezi.Taksim,Beşiktaş arasında karşısı Kadıköy.Ulaşım kolay.Tarihi bir yapısı var ama çok geniş bir yayılımı yok kampüsün.Onun dışında kütüphanesi güzel. 5k için de çok kötü değil eğer 63 neti çok zor denemelerde yapıyorsan 70 de nadir gördüğün bir net değilse geçen seneki gibi bir sınavda yapabilirsin 5k.Kolay gelsin. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |