Bildirim
iTunes 11 yayınlandı (3. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows 8 uyumlu mu itunes11 ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Tabii ki de evet. -
Bir de müzik mağazasını açsalar daha güzel olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blcksprt -- 30 Kasım 2012; 0:30:26 > -
Guzel bayagi goze hos bide sonraki listesi guzel olmus +
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blcksprt
Bir de müzik mağazasını açsalar daha güzel olacak.
Mustafa beyin bir twitine göre apple plak şirketleriyle anlaşmaya varmış,yakındır -
Mac çok fazla iOS'e benzetmeye çalışıyorlar acayip derecede sinir oluyorum ama iTunes çok iyi olmuş gerçekten. Çok fazla fonkisiyonu var ve daha basit. PC kullanıcıları için yayınlanmamış olabillir ama Mac App Store'da yayınlandı. -
10 dan ne gördüm ki; 11 den onu bekleyeyim.
en son nezaman kullanmıştım itunes i?
hatırlamıyorum.
-
tasarım güzel olmuş. Sadece iTunes'daki yazıların fontunu beğenmedim. -
şu ana kadar kullandığım en şık program olacak bu! Ayrıca son derece basitleşmiş arayüzü. En çok bunu sevdim. -
İtunesi bilgisayarıma sıfırdan kurdum şimdi eşzamanlarsam cihazımdaki uygulamalarımda problem yaşarmıyım acaba, silinme yer değiştirme gibi ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilakdere -- 30 Kasım 2012; 1:33:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
tasarım güzel olmuş. Sadece iTunes'daki yazıların fontunu beğenmedim.
Ne tasarımını beğendim ne de görünüşünü ama çok pratik onu söylemek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Tabii ki de evet.
İyi olmuş bu. iTunes 10.7'ydi yanlış hatırlamıyorsam, Windows 8 ile tam uyumlu çalışmadığı için iDevice sahipleri olarak bir türlü Windows 8'e geçememiştik. -
bir tek ben mi beğenmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
bir tek ben mi beğenmedim
Yalniz degilsin
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Müzikleri resimleri sürükle bırak yapabiliyormuyuz ondan haber verin
Yapılıyordu eskiden de şimdide yapılıyor -
Ben beğendim güzel olmuş
Tasarımı güzel olmuş. -
Arkadaslar jb acisindan bi sikinti yaratiyomu varmi deneyen ?
Bu arada itools'a da guncelleme geldi tasarimi falan yenilenmis tamamen onuda deneyin derim...
itunes store gene açılmadı ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X