Şimdi Ara

iTunes 11 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iTunes 11 yayınlandı

Gün içerisinde yayınladığımız haberde aktardığımız bilgiler doğru çıktı ve Apple, iTunes 11'i son kullanıcının hizmetine sundu. Apple'ın eylül ayındaki etkinliğinde tanıttığı yeni iTunes, daha basit medya oynatım arayüzü ve dahili iCloud desteğinin yanı sıra; yepyeni iTunes Store'u ile dikkat çekiyor.

Mac ve Windows kullanıcılarının Apple Software Update ya da iTunes.com üzerinden yükleyebilecekleri iTunes 11'in Apple tarafından açıklanan özellikleri şöyle:

• Tamamen yeniden tasarlanmıştır. iTunes müziklerinizi, filmlerinizi ve TV şovlarınızı keşfetmeyi ve onların keyfini çıkarmayı daha eğlenceli hale getirir. Harika kenardan kenara tasarımı, arşivinizdeki her bir albüm, film veya TV şovu için olan özel tasarımları ve Mağazada'yı her tıklayışınızda kişisel öneriler almayı çok seveceksiniz.

• Yeni bir Mağaza. iTunes Store tamamen yeniden tasarlanmıştır ve artık nelerin yeni olduğunu daha kolay görebildiğiniz ve yeni favorileri keşfedebildiğiniz mükemmel bir görünüme sahiptir.

• Satın alınanları iCloud'dan çalın veya oynatın. Satın aldığınız ve iCloud'da bulunan müzikler, filmler ve TV şovları artık arşivinizde görünür. Onları görmek için Apple kimliğinizle giriş yapmanız yeterlidir. Onları doğrudan iCloud'dan çalmak veya oynatmak için çift tıklayın ya da bir aygıtla eşzamanlayıp çevrimdışıyken dinleyebilmek için bir kopyasını indirin.

• Sıradaki. Sırada hangi parçanın çalınacağını artık çok kolay bir şekilde görebilirsiniz, hem de tek bir yerden. Ortadaki ekranda Sıradaki simgesini tıkladığınızda çalınacak parçalar anında görünür. Hatta istediğiniz zaman bu parçaların sırasını değiştirebilir, parça ekleyebilir veya parçaları atlayabilirsiniz.

• Yeni Mini Çalar. Artık çok daha az alanda çok daha fazla şey yapabilirsiniz. Mini Çalar, neyin çaldığını göstermenin yanı sıra artık albüm resmini de içerir, Sıradaki özelliğini sunar ve çalınacak yeni parçaları aramayı kolaylaştırır; bunların tümünü daha küçük ve daha şık bir tasarımla gerçekleştirir.

• Geliştirilmiş arama. iTunes'da aradığınızı bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek yapmanız gereken arama alanına yazmak; arşivinizin tamamında bulunan sonuçları anında görürsünüz. Herhangi bir sonucu seçtiğinizde iTunes sizi doğrudan ona götürür.

• Oynatım eşzamanlama. iCloud artık bir filmdeki veya TV şovundaki yerinizi anımsar. Aynı filmi veya bölümü iPhone'unuzda, iPad'inizde, iPod touch'ınızda veya Apple TV'nizde oynattığınızda, tam kaldığınız yerden devam eder.

iTunes 11 yayınlandı

iTunes 11 yayınlandı

iTunes 11 yayınlandı

iTunes 11 yayınlandı

• Çok cool
  • 10 yetiyor sagol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hele.
  • güncellemelerde gözükmüyor?
  • şekil değişikliğine gitmişler gibi duruyor.
  • Jailbreak'cilerden Safe haberi geldikten sonra indirebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 mb a kadar tam hizla indirdim de millet uyandi yayinlandigina herhalde 60 65 kb a kadar dustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 29 Kasım 2012; 20:35:21 >
  • bilgilendirme için teşekkürler...

• 10.7 gözüküyor sitede ?

http://www.apple.com/itunes/
  • Hemen güncellemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 29 Kasım 2012; 20:39:01 >
  • Bendede 10.7 gözüküyor,iTunes tada güncelleme yok diyor
  • Yalan haber mi bu?!

• Mac AppStore'dan güncelleme bildirimi gelmiş, şimdi güncelledim gayet hoş olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee hani nerede 11 baktım sadece 10.7 var
    Link verin bizde yükleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 29 Kasım 2012; 21:00:22 >
  • evet güncelleme görünüyor şuanda bende indirmeye başladım
  • güncelleme göremedim ben
  • apple software update programını açarsanız orda çıkar itunes 11

• iOS 6 ya benzetmeye çalışmışlar tasarımını

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.