Şimdi Ara

iTunes 11 yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sevdiğim coverflow yok sanırım ama her albümün kapağına göre açınca tema değişiyor çok beğendim

• Şu müzikleri iCloud'a atma olayı bize ne zaman gelecek acaba
  • Valla bende hiç beğenmedim media player gibi olmuş arayüz evet hızlı ama zaten bir fark kalmamış ondan hızlı birde çok ucuz. Albüm kapaklarının renk yoğunluguna göre bulur ve feather'ı yüksek bir geçiş verip rakamları yazıları renklendiriyor çok basit olmuş sadeliginden çıkmış aynısını media player da ve motorola xoom da var ayrıyetten en igreti oldugum kenar tasarımı hiç belli olmuyor beyaz agırlıklı bir masa üstü kulanıyorum ben hiç seçemiyorum kenardan ve albümleri seçtiginizde aşagıya dogru bir pencere açması aynı ipode iphone da dosya açar gibi olmuş birde albümlerin isimlerini numaraşarını albüm kapagındaki renklerden seçiyor yani akla gelen ve herkesin yapa bileceği şeyler steve jobs varken böyle değildi ölmüyeydi iyidi ve tim cook allah tependen baksın mahvediyorsun canım elmayı

• Windows Media Player'a benzemiş.. Tüm arşivim iTunes'da olmasa wmp tercih ederdim. Onda en azından dlna var.
  • müziği nereye sürüklemem lazım.
    eskisinden daha kötü olmuş bence
  • iyide karışık biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Valla bende hiç beğenmedim media player gibi olmuş arayüz evet hızlı ama zaten bir fark kalmamış ondan hızlı birde çok ucuz. Albüm kapaklarının renk yoğunluguna göre bulur ve feather'ı yüksek bir geçiş verip rakamları yazıları renklendiriyor çok basit olmuş sadeliginden çıkmış aynısını media player da ve motorola xoom da var ayrıyetten en igreti oldugum kenar tasarımı hiç belli olmuyor beyaz agırlıklı bir masa üstü kulanıyorum ben hiç seçemiyorum kenardan ve albümleri seçtiginizde aşagıya dogru bir pencere açması aynı ipode iphone da dosya açar gibi olmuş birde albümlerin isimlerini numaraşarını albüm kapagındaki renklerden seçiyor yani akla gelen ve herkesin yapa bileceği şeyler steve jobs varken böyle değildi ölmüyeydi iyidi ve tim cook allah tependen baksın mahvediyorsun canım elmayı

Pardon anlamadım??

• Ben de hiç beğenmedim doğrusu... Arayüz daha karışık olmuş bence de... Semboller çok büyük karmaşa havası oluşturmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Valla bende hiç beğenmedim media player gibi olmuş arayüz evet hızlı ama zaten bir fark kalmamış ondan hızlı birde çok ucuz. Albüm kapaklarının renk yoğunluguna göre bulur ve featherı yüksek bir geçiş verip rakamları yazıları renklendiriyor çok basit olmuş sadeliginden çıkmış aynısını media player da ve motorola xoom da var ayrıyetten en igreti oldugum kenar tasarımı hiç belli olmuyor beyaz agırlıklı bir masa üstü kulanıyorum ben hiç seçemiyorum kenardan ve albümleri seçtiginizde aşagıya dogru bir pencere açması aynı ipode iphone da dosya açar gibi olmuş birde albümlerin isimlerini numaraşarını albüm kapagındaki renklerden seçiyor yani akla gelen ve herkesin yapa bileceği şeyler steve jobs varken böyle değildi ölmüyeydi iyidi ve tim cook allah tependen baksın mahvediyorsun canım elmayı
    Pardon anlamadım??

Neresini anlamadınız biraz düz yazı gibi oldu haklısınız beğenmediğimi ucuz gözüktüğünü media player ve android player a benzediğini ve yapılan tasarımların photoshopta kullanılan feather ve bulur filitresine benzediğini basit yapılan bir tasarım olduğunu söyledim albüm üzerine tıkladığınızda aşagıya doğru açılan sayfanın iphone daki dosya açılmı gibi olduğunu ve albüm içeriklerinin albüm kapaklarından seçilen renkler oldugunu her anlamda basit olduğunu söyledim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

10.7' de müzikler elle yönet şeklinde aktifti. Bu sürümü kurunca elle yöneti pasif etmiş ve içindeki 5 listede bulunan 2 gb müziklerimi silip-değiştirmek için elle yöneti açmak istediğimde iTunes arşiviyle değiştirilecek uyarısı geliyor. Böyle aptal bir uygulama olamaz. Ben senin arşivini kullanmak zorunda mıyım arkadaş, bıraksana rahat rahat istediğimi atayım.

Bu durumda elle yönetmeyi arşivi sildirmeden nasıl aktif edebilirim, bilen var mı?

Buna dair yapılacak bir şey yok mu dostlar illa ki iPhone deki müzikleri boş arşivle değiştirmek zorunda mıyız?
  • şu itunes kullanamayan beyinlere çok şaşırıyorum.
    windows media player olsa her bi cacığını kurcalayarak bulan tipler ne zaman apple ürünü görse herşeyi önlerine hazır bekliyorlar.
    Bu işler düşünce yoluyla değil mouse tıklamalarıyla olur be güzel evlatlarım.
    ağ bağlantılarını yönetmek için bastığın birmilyonaltıyuzellisekiz tane tıkta hiç sıkıntı yok apple bir yazılım çıkardı mı basacağın iki tane ''tık'' nede tıkıyor bu insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

şu itunes kullanamayan beyinlere çok şaşırıyorum.
    windows media player olsa her bi cacığını kurcalayarak bulan tipler ne zaman apple ürünü görse herşeyi önlerine hazır bekliyorlar.
    Bu işler düşünce yoluyla değil mouse tıklamalarıyla olur be güzel evlatlarım.
    ağ bağlantılarını yönetmek için bastığın birmilyonaltıyuzellisekiz tane tıkta hiç sıkıntı yok apple bir yazılım çıkardı mı basacağın iki tane ''tık'' nede tıkıyor bu insanları

• coverflow gitmis.
    listeden oynatirken solda siderbar da coverart gosteriyordu o da yok ve acilmiyor.

Faciya bir update insallah coverart gostermeyi acarlar sidebarda update ile.
  • Ben anlamıyorum bende itunes açıkken %90 minimize edilmiş olur veya taskbar da durur. itunes öyle açıp saatlerce kullanılacak bir program değildir ki?

Mac tarafında zaten klavyeden play tuşuna basınca çalmaya başlar, sonuçta bir media player 'ın üstüne store eklemişler, ne yenilik olabilir ki?
  • toolbar'dan büyütünce tam ekran açılmıyor + açık bi pencere varsa arkasında kalıyor ve taskbar'daki kısayol sarı yanıp sönüyor benden başka böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Valla bende hiç beğenmedim media player gibi olmuş arayüz evet hızlı ama zaten bir fark kalmamış ondan hızlı birde çok ucuz. Albüm kapaklarının renk yoğunluguna göre bulur ve feather'ı yüksek bir geçiş verip rakamları yazıları renklendiriyor çok basit olmuş sadeliginden çıkmış aynısını media player da ve motorola xoom da var ayrıyetten en igreti oldugum kenar tasarımı hiç belli olmuyor beyaz agırlıklı bir masa üstü kulanıyorum ben hiç seçemiyorum kenardan ve albümleri seçtiginizde aşagıya dogru bir pencere açması aynı ipode iphone da dosya açar gibi olmuş birde albümlerin isimlerini numaraşarını albüm kapagındaki renklerden seçiyor yani akla gelen ve herkesin yapa bileceği şeyler steve jobs varken böyle değildi ölmüyeydi iyidi ve tim cook allah tependen baksın mahvediyorsun canım elmayı

Pardon anlamadım??

Ne nokta var nede virgül. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani yükleyelim mi beyler ?
  • Olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Valla bende hiç beğenmedim media player gibi olmuş arayüz evet hızlı ama zaten bir fark kalmamış ondan hızlı birde çok ucuz. Albüm kapaklarının renk yoğunluguna göre bulur ve featherı yüksek bir geçiş verip rakamları yazıları renklendiriyor çok basit olmuş sadeliginden çıkmış aynısını media player da ve motorola xoom da var ayrıyetten en igreti oldugum kenar tasarımı hiç belli olmuyor beyaz agırlıklı bir masa üstü kulanıyorum ben hiç seçemiyorum kenardan ve albümleri seçtiginizde aşagıya dogru bir pencere açması aynı ipode iphone da dosya açar gibi olmuş birde albümlerin isimlerini numaraşarını albüm kapagındaki renklerden seçiyor yani akla gelen ve herkesin yapa bileceği şeyler steve jobs varken böyle değildi ölmüyeydi iyidi ve tim cook allah tependen baksın mahvediyorsun canım elmayı
    Pardon anlamadım??
    Ne nokta var nede virgül. ;)

Okuyamadım bile:)

• şu ana kadar çıkan itunes sürümleri arasında en stabil ve kullanımı rahat olanı. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.