Şimdi Ara

iTunes 11 yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O.Beverly

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan29

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Bence çok harika olmuş
    Edit: Hakkını vermek lazım.

iTunes 11 yayınlandı

Hocam bir şey sormak istiyorum , Listedeki albüm sayısını nasıl başardınız ben bir türlü o alttaki yazı kısmını çıkartmayı bulamadım (202 Albüm yazan yer hakkında küçük bir bilgi istemiştim)

İngilizce View > Show status bar ı seçtiğinizde çıkıyor. Türkçe de görüntü kısmında olması lazım yukarıdaki menubarda

Teşekkürler başardım .

• Yükledim her zaman ki gibi klas olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışamayanlar görüntü>kenar çubuğunu aç'a tıklarlarsa eskisi gibi yanda kenar çubuğu olur.
  • Bunu da beğenmeyen Apple kullanmasın artık. Adamlar daha sade bir tasarım sundular gerçi CoverFlow'ın olmaması hoşuma gitmedi de en azından açılan liste olayı süper oldu.
  • Kimse dememiski seste bir iyilesme varmi diye, tamam donaninim yaninda yazilimin basarisi da yadsinamaz !!!!

• Arşivde arama yaptığımda bazen İtunnes donuyor kalıyor.Acaba benzer sorunu yaşayan var mı?
  • Güncellemeyi yaptıktan sonra sürükle bırak metoduyla şarkı ekleyemiyorum arşive. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim?
  • 2 ay evvel satın almış olduğum orjinal albümleri itunese yükledim fakat satın alınmış içerik diye bir yazı çıkmadı acaba o yazı nasıl çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Kimse dememiski seste bir iyilesme varmi diye, tamam donaninim yaninda yazilimin basarisi da yadsinamaz !!!!

Seste iyileşme yok. Yine vasat itunes ses kalitesi. Şahsen Audirvana kullanıyorum. Arada dağlar kadar fark var, dac ile kullanımda da, macbook'un kendi ses kartında da.
  • Daha basit kullanimi var, fakat onceki versiyon daha modern gibiydi sol taraftaki bar yok, slider menu'ye alismak biraz zaman alacak sanirim
  • Tam ekran olmaması dışında bi' sıkıntı yaşatmadı şimdilik bana. Ama şarkı eklemeyi vs. denememiştim, eğer söylenildiği gibiyse oda sıkıntı yaşatacak.

Edit: Tek parçayı listeye sürükleyip bırakınca diğer parçalar gitmedi, aralarına eklendi.
    Edit2: Tam ekran sorunuda düzeldi kendi kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 6 Aralık 2012; 0:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

Daha basit kullanimi var, fakat onceki versiyon daha modern gibiydi sol taraftaki bar yok, slider menu'ye alismak biraz zaman alacak sanirim

ctrl + s ile soldaki barı getirebilirsiniz. ayrıca sol üst köşedeki simgeden de menu bar geliyor ben o şekilde kullanmaya devam ediyorum alışmışım.

bu sorunu yaşayan yok mu acaba win7'de?

quote:

Orijinalden alıntı: Shat

toolbar'dan büyütünce tam ekran açılmıyor + açık bi pencere varsa arkasında kalıyor ve taskbar'daki kısayol sarı yanıp sönüyor benden başka böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

• beni sinir ediyorlar adam gibi kullanamıyom bunu ben
  • quote:

quote:

Daha basit kullanimi var, fakat onceki versiyon daha modern gibiydi sol taraftaki bar yok, slider menu'ye alismak biraz zaman alacak sanirim

ctrl + s ile soldaki barı getirebilirsiniz. ayrıca sol üst köşedeki simgeden de menu bar geliyor ben o şekilde kullanmaya devam ediyorum alışmışım.

bu sorunu yaşayan yok mu acaba win7'de?

quote:

toolbar'dan büyütünce tam ekran açılmıyor + açık bi pencere varsa arkasında kalıyor ve taskbar'daki kısayol sarı yanıp sönüyor benden başka böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

Command + S

Option + S

Control + S

fn + S

hepsini denedim bende gelmedi Mountain Lion 10.8.2

Menu'den
    View > Show Sidebar tiklayinca geldi sol menu

Kisa yolda option>command>S tuslariyla oldu, dediginize yakin cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNida -- 6 Aralık 2012; 0:59:10 >

• Bence bir iki eksik dışında mükemmel diyebilirim.
    Daha ne yapsın adamlar abi

• bi önceki sürümden farkı ne UI dışında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROBElem -- 6 Aralık 2012; 10:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

bi önceki sürümden farkı ne UI dışında ?

Biraz daha hizli, Arama, Mini Player, Gift card kullanimi gibi seyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

bi önceki sürümden farkı ne UI dışında ?

Biraz daha hizli, Arama, Mini Player, Gift card kullanimi gibi seyler

Arama bölümü ve mini player bir önceki sürümde yokmuydu ?
  • Şu anda indirme fırsatı yakaladım anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Kimse dememiski seste bir iyilesme varmi diye, tamam donaninim yaninda yazilimin basarisi da yadsinamaz !!!!

Seste iyileşme yok. Yine vasat itunes ses kalitesi. Şahsen Audirvana kullanıyorum. Arada dağlar kadar fark var, dac ile kullanımda da, macbook'un kendi ses kartında da.

Hocam henuz bir mac`im yok ama alinca amarra yi kurmayi isterim, hakkinda bayagi birbiseyler okudum yanliz saka gibi fiyati vardi 600 $ idi!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.