Şimdi Ara

iTunes 11 yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu salak itunes uygulama güncellemesini neden yavaş indiriyor 11.0 güncellemesini 1 dkde indirdi 20 mblik uygulamayı 5 dkdir indiremedi
  • fena olmamış, hızlanmış ve sadeleşmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

şu itunes kullanamayan beyinlere çok şaşırıyorum.
    windows media player olsa her bi cacığını kurcalayarak bulan tipler ne zaman apple ürünü görse herşeyi önlerine hazır bekliyorlar.
    Bu işler düşünce yoluyla değil mouse tıklamalarıyla olur be güzel evlatlarım.
    ağ bağlantılarını yönetmek için bastığın birmilyonaltıyuzellisekiz tane tıkta hiç sıkıntı yok apple bir yazılım çıkardı mı basacağın iki tane ''tık'' nede tıkıyor bu insanları

aynen kardeşim
  • Özet Bölümü Güzel Olmuş
  • itunes u kullanmak icin uzman olmak gerekir niye bu kadar zor yaparlar anlamadim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımı çok hoş oldu. Kullanımına biraz alışmak lazım.
  • Bence çok harika olmuş
    Edit: Hakkını vermek lazım.

iTunes 11 yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 1 Aralık 2012; 18:12:48 >
  • simgesi kötü
    onun dışında beğendim.
  • eskiden sürükle bırak ile müzik atıyodum şimdi atamıyorum. şuan tek müzik attığımda diğer bütün müzikleri siliyo varmı böyle bişey ya. 1000 tane müzik attım birini unutmuşum onu atınca sildi 1000 müziği. nerede yanlış yaptım anlatsın biri lütfen kafayı yicem
  • Begendim guzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Bence çok harika olmuş

iTunes 11 yayınlandı

Hocam bir şey sormak istiyorum , Listedeki albüm sayısını nasıl başardınız ben bir türlü o alttaki yazı kısmını çıkartmayı bulamadım (202 Albüm yazan yer hakkında küçük bir bilgi istemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan29

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Bence çok harika olmuş

iTunes 11 yayınlandı

Hocam bir şey sormak istiyorum , Listedeki albüm sayısını nasıl başardınız ben bir türlü o alttaki yazı kısmını çıkartmayı bulamadım (202 Albüm yazan yer hakkında küçük bir bilgi istemiştim)

İngilizce View > Show status bar ı seçtiğinizde çıkıyor. Türkçe de görüntü kısmında olması lazım yukarıdaki menubarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 2 Aralık 2012; 14:19:59 >

• İşte bu yüzden iTools var. Eziyet yok, tasa yok.
  • Abi ben daha eskisini kullanmayi bilmiyorum bir iki sarki falan atmistim ki pat bu cikti yeni itunesta mkv film ve muzik nasil atiliyor bilgi verebilirmisiniz

• Dün iPodu senkronize ederken kurdum, farkettiğim en önemli değişiklik, ipodun içindeki dosya sistemini de açıkça görebilmeniz. Yani ipoddaki menüler olduğu gibi görünüyor. Önceki sürümde yoktu ve büyük eksiklikti...
  • jb var eşzamanlama yapmıyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eskiden sürükle bırak ile müzik atıyodum şimdi atamıyorum. şuan tek müzik attığımda diğer bütün müzikleri siliyo varmı böyle bişey ya. 1000 tane müzik attım birini unutmuşum onu atınca sildi 1000 müziği. nerede yanlış yaptım anlatsın biri lütfen kafayı yicem

Sol üstte bir simge var ona tıklayıp dosyayı içe aktar(ya da ona benzer bir şey) demen gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

jb var eşzamanlama yapmıyor bilginize

Bende kurdum jbli telefonum eşzamanlama yapıyor herhangi bi problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

jb var eşzamanlama yapmıyor bilginize

Bende kurdum jbli telefonum eşzamanlama yapıyor herhangi bi problem yok.

orjinal kablo ile yapıyor fakat yan sanayi kablo ile eşzamanlama yapmıyor. jb var.
  • Tam istediğim gibi; ekranın sol tarafında bulunan liste gizlenmiş böyle daha iyi ve sade ayrıca hızlanmış!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.