Arkadaşlar, yine bu forumda iPod itunes bölümündeki bilgilerden yararlanarak işe ve eve 2 account almıştım. Bir araştırın, çalışmazsa Google üzerinden arattırın bir yerlerden çıkar. free itunes account, itunes account register, free itunes album gibi
iphone a attığım müziklerde bir türlü albüm kapaklarını görmeyi beceremedim nasıl olacağı hakkında fikri olan varmı?
itunes dan hesap açılmadığı içinmi gözükmüyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
iphone a attığım müziklerde bir türlü albüm kapaklarını görmeyi beceremedim nasıl olacağı hakkında fikri olan varmı?
itunes'tan albümlere resim ekledinmi?
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
quote:
itunes'tan albümlere resim ekledinmi?
nası yani :D albüm art ı al dediğimde account un yok diyor
album artı satın almıcaksın google dan 300x300 resmi bulacaksın albümdeki şarkıların hepsini seçip sağ tıklayacaksın get infoya basacaksın çıkan ekranın sağ tarafında kare bi yer var oraya çift tıkla çıkan ekranden indirdiğin resmi bul seç tamamdır
itunes account u aldum. :D yukarıdaki yöntem ile gayet kolaymış yalnız bende herşey yanlış gidiyor itune albüm albüm birşeyi gösteremiyor klasörleri komple import ediyorum hepsini biryerin altına atıyor ben bunları kendimmi albümler ayıracağım böyle saçma iş olurmu
quote:
itunes account u aldum. :D yukarıdaki yöntem ile gayet kolaymış yalnız bende herşey yanlış gidiyor itune albüm albüm birşeyi gösteremiyor klasörleri komple import ediyorum hepsini biryerin altına atıyor ben bunları kendimmi albümler ayıracağım böyle saçma iş olurmu
Gösterir. Sanatçı albüm vs. fark varsa farklı algılar. Yinede albüm olanları topluca seçip Get info yapasan sol alttaki Compilation seçeneği işaretleyip yes i seç. Albüm kabul eder.
çok teşekkürler çözüyorum işte yavaş yavaş.
bendede var.... :D kullanıyorum...
bende itunes account açtım redeem code olayı ile kullanıyorum satın aldığım şarkıların hepsi resimli....
quote:
Orjinalden alıntı: camelot1969
bende itunes account açtım redeem code olayı ile kullanıyorum satın aldığım şarkıların hepsi resimli....
redeem code satın aldığın parçaların 5 makinadan fazla kopyalamak istersen kopyalıyor bildiğim kadarıyla. Ama yinede parça satin alamak zorundasin bildiğim kadarıyla mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme