Şimdi Ara

itunes account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i tunes icin uyelik ucretli galba.. bunu ucretsiz bi sekilde edinmenin yolu var midir?

• malesef yok.zaten türkiyeden itunes hesabı alamazsın ancak gift card kullanabilirsin
  • yoo acmanin yolu var.ancak sarki satin alamiyosun.

http://www.winandmac.com/tips/free-itunes-account-no-matter-where-you-live/
  • artık çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczmet

artık çalışmıyor

Arkadaşlar, yine bu forumda iPod itunes bölümündeki bilgilerden yararlanarak işe ve eve 2 account almıştım.
    Bir araştırın, çalışmazsa Google üzerinden arattırın bir yerlerden çıkar.
    free itunes account,
    itunes account register,
    free itunes album gibi
  • iphone a attığım müziklerde bir türlü albüm kapaklarını görmeyi beceremedim nasıl olacağı hakkında fikri olan varmı?

itunes dan hesap açılmadığı içinmi gözükmüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

iphone a attığım müziklerde bir türlü albüm kapaklarını görmeyi beceremedim nasıl olacağı hakkında fikri olan varmı?

itunes'tan albümlere resim ekledinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

iphone a attığım müziklerde bir türlü albüm kapaklarını görmeyi beceremedim nasıl olacağı hakkında fikri olan varmı?

itunes'tan albümlere resim ekledinmi?

nası yani :D albüm art ı al dediğimde account un yok diyor
  • album artı satın almıcaksın google dan 300x300 resmi bulacaksın albümdeki şarkıların hepsini seçip sağ tıklayacaksın get infoya basacaksın çıkan ekranın sağ tarafında kare bi yer var oraya çift tıkla çıkan ekranden indirdiğin resmi bul seç tamamdır
  • itunes account u aldum. :D
    yukarıdaki yöntem ile gayet kolaymış
    yalnız bende herşey yanlış gidiyor itune albüm albüm birşeyi gösteremiyor klasörleri komple import ediyorum hepsini biryerin altına atıyor ben bunları kendimmi albümler ayıracağım böyle saçma iş olurmu
  • quote:

itunes account u aldum. :D
    yukarıdaki yöntem ile gayet kolaymış
    yalnız bende herşey yanlış gidiyor itune albüm albüm birşeyi gösteremiyor klasörleri komple import ediyorum hepsini biryerin altına atıyor ben bunları kendimmi albümler ayıracağım böyle saçma iş olurmu

Gösterir.
    Sanatçı albüm vs. fark varsa farklı algılar.
    Yinede albüm olanları topluca seçip Get info yapasan sol alttaki Compilation seçeneği işaretleyip yes i seç.
    Albüm kabul eder.
  • çok teşekkürler çözüyorum işte yavaş yavaş.
  • bendede var.... :D kullanıyorum...
  • bende itunes account açtım redeem code olayı ile kullanıyorum satın aldığım şarkıların hepsi resimli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: camelot1969

bende itunes account açtım redeem code olayı ile kullanıyorum satın aldığım şarkıların hepsi resimli....

redeem code satın aldığın parçaların 5 makinadan fazla kopyalamak istersen kopyalıyor bildiğim kadarıyla.
    Ama yinede parça satin alamak zorundasin bildiğim kadarıyla mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.