Şimdi Ara

iTunes bağlantı problemi !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4 kullanıyorum. iOS 5 yüklemek amacıyla öncelikle iTunes 10.5 indirip yükledim. Ancak gerek masaüstü PC ve gerekse laptopumdan bir türlü iTunes store a bağlanmıyor.İnternete her şekilde bağlanıyorum, güvenlik duvarı işlemlerini yaptım. iTunes izin verilmiş görünüyor.Ancak 5 gündür hiçbir şekilde iTunes ağa bağlanamıyor. Dolayısıyla hiçbir işlem yapamıyorum. Sorun ne olabilir acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Öncelikle kusura bakmayın yeni olduğum için konu açamadım umarım arkadaşın konusunu sabote etmem. Dün iphone u kurcalarken bir şey keşfettim bunla ilgili bilgisi olan var mı acaba keşfettiğim şey şu: iphone un en solundaki siyah ekranda hani iphone ara kısmı çıkıyor ya oraya diyelim ki sadece a yazıyor ve ara diyorsunuz sonrası ise dehşet sizle alakalı daha öncesinde sildiğiniz ne kadar mesaj ne kadar mail ne kadar vs. a harfini içeriyorsa hepsi meydana çıkıyor 1 ay öncesi 5 ay öncesi 1 yıl öncesi ve işin tuhaf tarafı siz bunları sildiğinizi zannediyorsunuz.Benim sizlere sorum şu : benim sildiğim ama i phone ara dediğimde bütün ayrıntıları ile silinen mesaj mail ya da vs. şeyleri kalıcı olarak silmek mümkün mü? teşekkür ederim
  • Neyse sorunu çözdüm. PC ve laptopta K9 web protection programı vardı. Sanırım engelleyen bu programmış. Kaldırınca bağlantı oldu.
  • merhablar bu konuda çok fazla sorunu olan kişi gördüm ve burda paylaşmak istedim sorunun çözümünü

aşağıdaki linkte birisinin çözüm yolu işe yarıyor buyrun :

http://www.fenomac.com/jailbreak-soru-cevap-forumu/33435-itunes-10-5-store-acilmiyor-yedek-almiyor.html

Standart Cevap: itunes 10.5 Store açılmıyor? Yedek almıyor

iTunes for Windows: iTunes Store connection troubleshooting burayı ve ilave olarak "netsh winsock reset" bu komutu uygularsak sorunsuz şekilde devam edebiliyoruz (:.. Yardım edenlere teşekkür ederim...
    Çok genel bir sorun sanırım çok kişi cevap arıyor ve bulamıyor... Sorun yaşayanların bulması için bir başlık altında paylaşabilirseniz sevinirim... Gereksiz bulursanız bilemem...

Bilgisayarda iTunes dan iTunes Store'a ve interne bağlanmayanlar için Başlat'a oradan Donatılar oradan da komut istemine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıp "ipconfig /flushdns" komutunu girip enter'a basıp ardından "netsh winsock reset" komutunu girip enter'a basıp son olarakta bilgisayarınızı resetlerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır... Benim sorunum bu yolla halloldu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.