Bildirim
iTunes'dan Müzik Satın Alanlar | ANA KONU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
2-3 müzik de ben aldım -
Harika ! Yalnız değilim evet başka başka -
Beeeen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beğendiğim müziği kesinlikle İtunes'ten alırım. 320 kbps ses kalitesinin tadı başka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
Beğendiğim müziği kesinlikle İtunes'ten alırım. 320 kbps ses kalitesinin tadı başka.
Kesinlikle , hem beğendiğim müziği almak + sanatçıya destek olmak için alırım her zaman :) -
-
-
-
-
Bende 3-4 albüm almışlığım var.. Artık spotfy premium kullanıyorum o yüzden albüm almaya gerek kalmıyor
İphonedo'nun albümünü almıştım. Spotify'i kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok iyi olur.
Şimdi saydım 11 tane almışım 8 tanesi MFÖ :) -
-
Ben eski albümleri alıyorum ses kalitesi için
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıla nın tüm albümlerini aldım ve almaya da devam edeceğim,zaten onun dışında çok elzem dinlediğim bir sanatçı yok cihazım da bulunmasını isteyeceğim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet Şafak butun albumlerini aldim
Genel olarak spotify premium kullanıyorum. Çok beğendigim şarkılar olursa onları alıyorum iTunestan.
Benzer içerikler
- apple books türkçe kitap var mı
- iphone arama kaydetme
- iphone parçalar 0 yazıyor
- ipad air m2 ne zaman çıktı
- handoff nedir
- realme c55 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X