Şimdi Ara

★★★ iTunes İpodumu Tanımıyor Ama Bilgisayar Tanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var yaklaşık 2 gün önce durduk yere ipodumu (ipod touch 4) bilgisayarıma taktığımda itunes in ipodu görmediğini farkettim. Ama şöyle bir şey var cihazımı şarj edebiliyorum ve fotoğraf makinesi olarak kullanabılıyorum (yani bilgisayarımdan çektiğim fotoğrafları alabiliyorum). Şuan bağlı cihaz ve ekran görüntüsünü çektim buyrun atıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı beklıyorum :)

not: itunes ı sildim tekrar yükledim sorun aynı
    ayrıca cihaz jailbreaklıdir.

http://d1203.hizliresim.com/v/k/3m67w.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sradan-kirec-onleyici -- 17 Mart 2012; 20:11:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sradan-kirec-onleyici

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var yaklaşık 2 gün önce durduk yere ipodumu (ipod touch 4) bilgisayarıma taktığımda itunes in ipodu görmediğini farkettim. Ama şöyle bir şey var cihazımı şarj edebiliyorum ve fotoğraf makinesi olarak kullanabılıyorum (yani bilgisayarımdan çektiğim fotoğrafları alabiliyorum). Şuan bağlı cihaz ve ekran görüntüsünü çektim buyrun atıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı beklıyorum :)

İtunes son surum.
    Bendede oluyor arasira. Usb portunu degistir. Aynisini cok yasadim. Baska yuvaya takinca geliyor.

Olmasa itunes son surumle. Şuanlik bunlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var yaklaşık 2 gün önce durduk yere ipodumu (ipod touch 4) bilgisayarıma taktığımda itunes in ipodu görmediğini farkettim. Ama şöyle bir şey var cihazımı şarj edebiliyorum ve fotoğraf makinesi olarak kullanabılıyorum (yani bilgisayarımdan çektiğim fotoğrafları alabiliyorum). Şuan bağlı cihaz ve ekran görüntüsünü çektim buyrun atıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı beklıyorum :)

İtunes son surum.
    Bendede oluyor arasira. Usb portunu degistir. Aynisini cok yasadim. Baska yuvaya takinca geliyor.

denedim dostum yine bi sonuç alamadım anlayamıyorum olayı hata verse anlarım ama hata da vermiyor bıktım bu itunes sorunlarından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

İtunes son surum.

denedim dostum yine bi sonuç alamadım anlayamıyorum olayı hata verse anlarım ama hata da vermiyor bıktım bu itunes sorunlarından

Bende ipad de oluyordu. Yuvayi degistiriyodum goruyodu. Ayni seninki gibi bilgisayar gormekte ama itunes gormemekteydi. Ama senin ki icin diyecek baska bilgim yok. Tecrubeli arkadaşlar gelir zaten şimdi.

• umarım bekliyorum ilgilenip yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler :)
  • Keşke bizede yardimci olsalar. Bir cok mesajim hala daha cevap bulamamis durumda bekliyor.

Bisey degil dostum. Umarim kisa surede sorundan kurtulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.