Şimdi Ara

İTUNES komple yedekleme format vb. için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saatlerdir arıyorum ama düzgün birşey bulamadım bence çok önemli bir konu hatta eğer tam çözümü olan varsa sabitlenebilir bir konu.sorum şöyle şimdi ben bilgisayarımı değiştirdim diyelim. önceki bilgisayarımda itunes içindeki herşeyi (uygulama resim müzik rehber notlar vb.)yeni bilgisayarımda aynen görmek istiyorum.
    yani yeni bilgisayarımı açtım itunes i indirdim kurdum. önceki bilgisayarımdan aldığım itunes yedeğini yeni bilgisayarıma kopyaladım. ve iphone u mu takınca hiçbirşey fark etmeden sanki önceki bilgisayarım mış gibi herşeyin olmasını istiyorum direk kullanmak istiyorum.

düşündüğüm bazı çözümler...
    1)eski bilgisayarımda ki kullanıcı dosyamı( C:\Users\kullanıcı adı ) aynen kopyalamak...

2) copytrans control center diye bip program var itunes u herşey dahil yedekliyormuş ama full (crack serial) bulamadım...programsız olması daha çok tercih edilebilir.

^^Var mı ? böyle bir olay yaşayıp itunes u yedekleyen :) şimdiden teşekkürler... ^^

not:cihaz da jailbreak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blghn21 -- 19 Aralık 2012; 22:36:10 >

• bilen yok mu en azından deneyen
  • Copy transla yapmıştım bir zaman sorun olmamıştı. Kullanıcı klasorunu de aynen yedekler ve yeni kurulan bilgisayara kopyalarsaniz da olur diye biliyorum ama denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.