Şimdi Ara

xbox360 firmware değiştirmeden oyunu yedekleme ve çalıştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.clevermod.com/index.php?article=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 22 Mayıs 2006; 17:24:54 >

• Evet bu isleme de hot swap deniyor.Enteresan bi yontem.
  • YANİ BU XBOX360 TA ARTIK KOPYA OYUN OYNAYACAĞIZ VE HİÇBİR SAKINCASI YOK...LİVE DA FALAN...
  • Bu yöntem firmware yöntemine göre daha kolay ve x360ın zarar görme ihtimali de yok. Bi tane dvdrom bide 8gblık dvd lazım. Diğer şeyleri programlar hallediyor. Artık xbox360 kırıldı diyebiliriz.
  • Kesinlikle oynayacagiz insallah.Hackerler dort bir koldan saldiriyorlar aslanlarim.
  • Bu olay tamamen yasal.Çizik olmasın diye dvd romun 1 tane kopyasını alabilirsin.Zaten starforce da bu yüzden tepki gördü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chip olayı kesin çözüm olacaktır, çıksada rahatlasak ...
  • yanlız microsoft da bedava hd dvd dağıtıp oyunlrı da hd dvd yapıyormuş ne makara olur ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

yanlız microsoft da bedava hd dvd dağıtıp oyunlrı da hd dvd yapıyormuş ne makara olur ama

X360 kullanıcıları blue-rayın yeni standart olmasını istiyodur artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

yanlız microsoft da bedava hd dvd dağıtıp oyunlrı da hd dvd yapıyormuş ne makara olur ama

X360 kullanıcıları blue-rayın yeni standart olmasını istiyodur artık.

• yukarıda sadece xbox 360 oyunlarının nasıl kopyalandığını anlatıyor bu oyunlar xbox 360 da çalışır demiyor
  • Sence çalışmayan oyunu niye kopyalasın millet. Bunlar çalışıyor ki kopyası alınıyor.
  • Evet calisiyor deniyor.Sistem dvdlerin 1e1 kopyasini cikartiyor.Bi deneyin bakalim.Daha kolay bir yontem.
  • valla xbox oyunlarını bilgisayar dvd romu görmüyo diye biliyorum o yüzden kopyalamak baya bir maharet istiyor
    birde şu yazıyor orda

Also take note you won't be able to play your backups as microsoft won't allow booting of dvd-r on your xbox360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi est2006 -- 22 Mayıs 2006; 19:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: est2006
    Also take note you won't be able to play your backups as microsoft won't allow booting of dvd-r on your xbox360

DVD+R medya ile yazılması gerekiyormuş demekki.
  • Ben yaptım çok basit bir sistem bu kopyalama işlemiyle orjinal oyunun kopyasını aldım ama dvd ye yazmadım dvd 9 lazım boş dvd lerde epey pahalı
  • Ama xbox360 oyunları kadar değil
  • orada acayip birşekilde gösteriyor yöntemi , türkçe olarak anlatacak biri var mı ?
  • Türkçesi :

Yedek nasıl orjinal xbox360 oyunlarınız

başlarız . Bu danışmanlık eğitimş burada ile Hızlı not ol .

Bu rehber , doğruya esasen , microsoft xbox360 oyun diskleride sıkıntının alotuna neden olduğu gerçek orjinal xbox360 oyunlarınızın yedekleri aldığınıza yardım etmek için yazılır . Doğruya çeşitli dvd-drıvesin kullanım dışını kaşır . <i>bu yüzden siz ol yedek sizin kendi legıt kopyala .</i>

Microsoft , xbox360de dvd-rin botuna izin vermeyeceğinde aynı zamanda , yedeklerinizi oynayabilemeyeceğiniz not al .

Bu danışmanlık eğitimş ile herhangi bir yolla korsanlığı desteklemeyiz .

<i>den önce biz başlama gördürmeye izin ver bu hepimiz ihtiyaç .</i>

1 <i>a dvd-drıve wıch ol easly parçalarına ayır 2 ) sizin orjinal xbox360 oyun 3 ) veri her sinema dvd wıch ol en azından 8gıgabyte .</i> de boyut 4 ) phılıps tornavida . e aç sizin dvd-drıve 5 ) wxrıpper ol . bul .

Her her www
    360-scene.org her veya dibinde o makale 6 ) isteğe bağlı . Wx360 wıch , bulunulabilir .

her herwww.360-scene.org her veya dibinde o makale 7 ) sonuncusu ama önemsizi olmamak üzere , bazı sabır .

Teçhizat , bu danışmanlık eğitimş için benim tarafından kullandı .

- 24 wıchın mevsim 2siden öncü dvd-r a04 ( parçalarına ayırmak için en iyisinin biri ve lazer birimi acces ) - disk 3 , 8.3gıgabyte - orjinal ölü veya canlı 4 oyundurlar .

<CLICK Full-sıze]yi görmek için </CLICK

Adım 1
    Dvd-drıve v.al:n.alıntı .

Her şeyden önce , accese dvd-drıvenin lazer untıtına ihtiyaç duyarız . <i>bu useally ol yap .</i> Wıch sökerek . Kasayı onu tut . Kendi dvd-drıve için bunu yapmak nasıl kendinizi anlamak için ihtiyaç duyacaksınız ama , bir parça kek olmalı .

Uyarı
    <i>bu hareket büyük ihtimalle boşluk sizin birim warrenty bundan dolayı yapmayı unutma siz yapmağı iste bu .</i>

<i>siz yap herşey düzelt .</i> Lazer birimini görürsünüz . <i>o probly bak gibi bu .</i>

Adım 2
    Dvd-drıve kur

En sert kısım , şimdi sona erer ve , şimdi kolay erişilir yerde bilgisayar ve yere onu dvd-drıveyi bağlamalıyız .

<i>ı emin ol siz bil .</i> Bu , yapılmalıydı . <i>de o güç ol kapama den sizin bilgisayar .</i>

Herşey , yer moda olduğunda , aşağıdaki adıma bilgisayarınız ve devamı aç .

Adım 3
    Wxrıpper

Her iki dosyaları çıkarmalıydınız . <i>biz bahset daha erken hem de sahip ol onları kur sizin bilgisayar .</i> Wxrıpperi bize ateş yakdırmaya izin ver . Şeyler çalışdığı nasıl gör .

<i>a ) koy sizin dvd .</i> Sürücü wıchda 8 gigabayt sona er . bekle . <i>e kadar sizin bilgisayar tanı onu .</i>

<i>b ) den o menü seç hotswap ve sonra buluş büyü sayı .</i>

<i>c ) den sonra o büyü sayı sahip ol ol bul siz seç durma sürücü .</i>

<i>d ) şimdi gel o büyü kısım .</i> <i>siz ihtiyaç duy e anahtar o dvd wıch moda ol sizin sürücü ile sizin orjinal oyun .</i> Uyarı
    Olmak için bu ihtiyaçlar , dışarı atmak düğmesini basarak yoksun bırakdılar .

<i>e ) de herşey ol geriye de yer siz seç dönme sürücü .</i>

f ) . <i>de o sürücü ol bük tekrar o ol zaman e boşalt o görüntü .</i> Bu , başlama çöp yığınısıda tıklayarak yapılabilir .

g ) . Şimdi ara verebilirsiniz . <i>de bu aşama uzun sür depenıng de o okuma hız in sizin dvd sür .</i>

<i>h ) den sonra bazı zaman , hemen hemen bir saat için benim durum , ı sahip ol şimdi boşalt benim xbox360 oyun .</i> - Çöp yığını görüntü , orjinal oyun diskinin tam çiğ kopyasıdır . <i>wıch anlamına gel herhangi bir sahte veri ol kopyala .</i> Bu ile - Şimdi bu yakabilirsiniz . Iso , boş dvd-r dle eğeler veya , bu isteğe bağlı adımlar ile devam edebilirsiniz ve xbox360 ile deney yapan başlama , eğeler .

İsteğe bağlı adımlar

Iso dosyası çıkarmak , oldukça kolaydır . Bu yüzden , wx360yi fırlatmalısınız .

Şimdi , çıkarma gelişmesine size bana rehberlik etdirmeye izin verir .

a ) her şeyden önce . <i>siz aç o sadece boşalt .</i> <i>ıso eğele veya herhangi bir diğer xbox her xbox360 .</i> Iso , eğeler .

b ) a çift saniye daha sonra . <i>siz yaptır a pencere wıch bak alot .</i> Kaşif ve gibi Iso içinde dosyaları görebilirsiniz .

c ) e çıkar o tamam . Iso , sadece özet tüm dosyalarlarını seçer . Menüden eğele . . Eğer sadece , eğelediğini çıkarmağı isterseniz o zaman , onda dosyanız ve rıght-clıckı seçmelisiniz .

<i>o o için şimdi , ı um siz zevk al bu danışmanlık eğitimş |çok|-e rağmen ı yazarak onu .</i> Çok teşekkürler , çıkarlar . Büyük yardım etme için bu truely büyük programlar , sonıc_boomu yaratmak için gael360 , uzatır . Sabırı için kız arkadaşım <i>ı ol yaz bu danışmanlık eğitimş ve bütün bu siz ziyaretçi .</i> Bu danışmanlık eğitimş hünerli bulabil .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.