Şimdi Ara

İtunes Müzik Satın Alma Bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım onu bilemiyorum ancak hatamız varsa affola.
    Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sevdiğim şarkıları itunesdan almaya başladım (Albüm olarak değil tek tek). Şarkılar iniyor, telefonumda kullanabiliyorum lakin 2 gün geçmesine rağmen store a girdiğim sanal karttan henüz hiç para çekilmedi Sistemin işleyişini de çok bilmiyorum Sürpriz bir fatura gelecek diyede korkuyorum ufaktan. Bilgili arkadaşları konuya bekliyorum.

• daha sonra toplu olarak çekilir. Para karttan anında çekilmiyor, para düşmüyor diye yüklenmeyin yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

daha sonra toplu olarak çekilir. Para karttan anında çekilmiyor, para düşmüyor diye yüklenmeyin yani
    Hocam beni büyük bir bataktan kurtardınız o zaman çok sağolun Ne kadar süre sonra çekildiği hakkında bir bilginiz var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

Hocam beni büyük bir bataktan kurtardınız o zaman çok sağolun Ne kadar süre sonra çekildiği hakkında bir bilginiz var mıdır acaba ?

ilk satın almanız ise süre normalden biraz daha uzun olabilir. genelde 2-3 gündür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.