arkadaşlar yaklaşık 2 senedir gayet güzel şekilde kullandığım itunesa hatta en son 1 ay önce igoyu indirdiğim itunesa ne olduysa bir türlü açılmıyor. tıklıyorum biraz yükledikten sonra hiç açılmadan kapanıyor. programı kaldırıp tekrar yükledim yine olmadı. problem neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl aşabilirim yardımcı olabilecek olan var mı?
güncel versiyonunu indirip bi dene olmadı program filesdan itunesla ilgili herşeyi silip tekrar dene
yaptım ki program filestan itunesu silip itunes 9 u indirdim yine olmadı.
Yeni bir kullanıcı aç, ordan dene birde bazen programlarda böyle şeyler olabiliyor.
Ctrl+shift+esc basıp gorev yoneticisini ac itunes sonlandir tekrar ac
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
açtım işlemlerin altında ituneshelper vardı kapattım yine olmadı. hizmetlerin altında ise itunesla ilgili birşey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
Yeni bir kullanıcı aç, ordan dene birde bazen programlarda böyle şeyler olabiliyor.
bu da olmadı yeni kullanıcı açıp itunesu yeniden kurdum ama yine aynı şekilde açılmadı
quote:
Orijinalden alıntı: yldrmyolcu
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
açtım işlemlerin altında ituneshelper vardı kapattım yine olmadı. hizmetlerin altında ise itunesla ilgili birşey yok.
Hocam işletim sisteminiz 64 bit ise 32 bit itunes çalışmaz 64 bit ini indirmeyi deneyin birde
hayır sistemim 32 bit. verdiğin 32 bit linkindekini tekrar indirip yükleyeceğim. işin kötüsü bende birde netbook vardı windows7 li. ona indirdim itunesu ve orada sync yaptım bütün programları sildi telefondaki. sadece 5 6 tane program kaldı 30 35 programdan. şimdi sinirimden bütün telefon bilgisayar ne varsa sallicam duvara
bu itunesdaki library kısmına applicationsı nasıl çıkarıyorduk? yeni netbooka indirdiğim itunesda librarye applicaitonsu çıkartmadığım için gitti bütün programlar sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme