Şimdi Ara

Itunes Store'a Erişiliyor Da Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gündür birden itunesa iphoneu bağladıktan sonra store'a girmeye çalıştığımda itunes store'a erişiliyor yazısı kalıyor ve hiç bir hareket yok.Kilitlenmiyor devamlı erişiyor diyor.
    bu sıkıntıyı nasıl çözerim acaba

• iTunes'u bilgisayara tekrardan kurmayı dene hocam
  • kurdum hatta güncelleme gelmişti onu da yaptım ancak sonuç alamadım
  • Ben tekrardan kurduğumda düzelmişti aynı sorun vardı zamanında ama bilmiyorum.Programı tamamen kaldırırsan iyi olur tüm dosyaları ile.

Senin için forumdan bir de link buldum, belki işine yarayabilir:

http://forum.donanimhaber.com/m_53616207/tm.htm
  • sanırım problemimi çözecek bir cevap çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

sanırım problemimi çözecek bir cevap çıkmadı

Hocam magazalardan yenıden yetkılendır..Olmazsa yetkıyı kaldır..Pc kapatıp acın sonra yenıden yetkı verın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

sanırım problemimi çözecek bir cevap çıkmadı

Hocam magazalardan yenıden yetkılendır..Olmazsa yetkıyı kaldır..Pc kapatıp acın sonra yenıden yetkı verın...

Nadip basla bahara diyelim artik hic bir sekilde olmuyor hatta baska net baglantisi bile kullandim vazgectim resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunum halen devam ediyor ve artık itunes store'a bağlanmak istiyorum :(
  • aynı sorun malesef bende de mevcut.

Ccleaner ı da denedim fayda etmedi. Bu sorun hakkında çözüme ulaşacak arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz.
  • halen çözemedim aylar oldu resmen
  • Benim de 2 aydan beri bu şekildeydi, buraya da bakmıştım bi çözüm varmı diye yoktu araştırmaya devam ettim sonra bıraktım. Bu hale geldiğinden beri applemobiledeviceservice diye bir işlem pc yi kasıyordu. yarım saat önce arattım "applemobiledeviceservice high cpu" diye bir tane video çıktı, adamın dediğini yaptım, hem yüksek cpu kullanımı düzeldi, hemde itunes'a erişebiliyorum artık. Paylaşmak istedim ihtiyacı olanlar vardır diye.
    Şu şekilde yapacaksınız,
    Komut satırını yönetici olarak çalıştıracaksınız, doğrudan "netsh winsock reset" yazıp enterlayın, işlemin başarılı olduğunu ve sistemin yeniden başlatılması gerektiğini söyleyecek. bilgisayarı yeniden başlatın itunes u açın. Ben açınca ilk pc'nin yetkisini kaldırıp yeniden yetkilendirdim. Zaten yetkisi var dedi. Sonra giriş yap'la login oldum. sonra videoları eşzamanla dedim ilerliyor şuan.

Umarım yararlı olur..
  • http://support.apple.com/kb/TS4123?viewlocale=en_US bu sorunun cevabı burda.çakışan program uzantılarını silip kaydedin. Sorun çözülüyor.
  • hocam itunes a cihazınızdan da mı bağlanabiliyor musunuz?
  • eski bir konu ama benim yeni basıma geldi sebebini paylasmak istedim.
    sebebi itunes'un, eset nod32 ile baslangıcta calısılan uygulamaların cakısması. nod32 yi kaldırınca sorun kalmadı.
    itunes version 11 bu arada...
  • neu84 hocam ellerin dert görmesin 5 saattir çözememiştim çok yardımcı oldu teşekkür ettim ...

nee84'ün dediği gibi komut satırını yönetici olarak çalıştırın "netsh winsock restart" yazın sonra pc'yi yeniden başladın sorun halloldu :)

restore sonrası yine hata alırsanız C:/Windows/System32/drivers/etc nin içinde hosts dosyasını aşağıdaki gibi değiştirip kaydedin.

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
    # 127.0.0.1 localhost
    # ::1 localhost
    # 17.151.36.30 gs.apple.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut221 -- 23 Aralık 2014; 14:46:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.