arkadaşlar yaklaşık oyunlar 50-60 mb olan oyunları çektim...ituneste applications kısmında görüyorum.ama çift tıklıyorum yada telefona sürüklüyorum birşey olmuyor....Sorunum bunları itunesten nasıl atıcam...uzantıları ( ipa )...version 1.1.4
mobileinstallation'ı hallettin mi?
bilgim yok:( yüklemem gereken bi konu olsa gerek
Evet, version'una uygun mobileinstallation dosyasını telefona atman gerek. Hangi version'u kullanıyorsun?
iTunes versiyonunuza göre mobileinstallation dosyası yüklemeniz gerekli..
iphone 1.1.4 itunes 8.0.1 nerden bulabilirim bu dosyayı....attım bi tane ama birşey olmadı....
quote:
Orjinalden alıntı: iphone-bursa
iphone 1.1.4 itunes 8.0.1 nerden bulabilirim bu dosyayı....attım bi tane ama birşey olmadı....
1.1.4 e uyumlu değil attığın dosyalar... 2.2 yapacaksın cihazı ondan sonra göreceksin iPhone u...
ee dostum yaptıkdan sonra nasıl yükleyeceğiz mobileinstallation biraz detaylı anlatırsan iyi olur aynı sorun ben de de var itunesde görüyorum oyunları ama telefonuma göndermiyor
millete bakıyorumda genelde 2.2 yapanlar tekrar 1.4 e dönüyor..o yuzden sakata gelimyelim diye aynı olayı bende yaşıcam diye 2.2 ye gitmedim...%75 kesin tekrar 1.4 yapıyor?
onlarin fake-imei derdi var ondan donuyorlar...
cok saglamciysan 2.1'e gec.. Sorunsuz kullan... 2.1'den 1.1.4.e donen yok "fake-imei" durumlari yoksa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme