Şimdi Ara

İÜ Marmara İtü acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanul unverstesi elektrk elektrnk mı marmara makına ing mı yoksa itü met.malzememi sizce bu 3lüyü nasıl sıralayayım bölüm olarak tabiki elektrk elektrnk gelıo ust sırada ama ünverstelerede dikkat edeyimmi istanbul ünv müh okunmucak kadar kötü bi ünv mi? birde kocaeli elktnk haberleşme var of gerçekten kafam çok karışık buralarda okuyanlar yada mezunlar varsa lütfen yardımcı olsun

• takip
  • Mühendislik için önceliğin teknik üniversiteler olsun sonra istanbul üniversitesi ondan sonrada marmara .

Yerinizde olsam istanbulu seçerdim saydıklarınız arasında.İstanbul üniversitesiniz diploması sizden önce gider + iyi bir gelişimle geleceğiniz açık olur.Tabiki bu benim fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 27 Temmuz 2012; 23:28:53 >
  • gerçekten böylemi düşünüyorsnuz konuştğum her ınsan istanbul unverstesnın mühendsliklernın okunulmayacak kadar kötü oldğnu söylüyorlar sözlüklerde zaten herkez sövmüş resmen kafam gerçekten çok karışık
  • bende istanbul teknik met. ve malzeme düşünüyorum ama iş alanları konusunda endişeliyim yardım eden çıkarsa çok makbule geçer ..
  • İTÜ metalurji ve malzeme. Hem çok kaliteli eğitim hem etiket kazanırsın hem de uluslararası geçerli bir diploman olur. Metalurji malzemenin iş alanı geniş mezun sayısı nispeten azdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence itü ama sorunun cevabı sen hangi mesleği seviyorsunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

bence itü ama sorunun cevabı sen hangi mesleği seviyorsunda

evet meslek sevgisi de çok önemli hak veriyorum. Arkadaşın kararsız kaldığını varsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende İTÜ derdim ama önce seveceğin bölüm önemli

Metalurji - malzemenin çalışma şartları çok ağırdır kirin yağın pisliğin içinde cehennem gibi metal eritme fabrikalarında ısıtma yerlerinde çalışırlar.
    Bi düşün derim bölümünü sevdikten sonra bence hangi üni.den çıktığının bi önemi kalmıyor
  • teşkkür ederim cevaplar için kesinlikle bölüm olarak eelektrk elektrnk elektrnk haberleşme tarzı bişey isyorum yanı met.malzeme bölümü kafamda yoktu ama herkez istanbul ünverstesne çok kötü orda okunmaz diyince diğer taraftada itü olunca insan kararsız kalıyor
  • Bende istanbul üni konusuna bakıyorum (belirtmek istedim sözlüklere bakma orda herşeye bişey buluyolar emin ol :) ) Sana bağlı son izlenimim kötü diyen var 3000 alan var kendine bağlı ama öncelik istediğin meslek olsun
  • itü yaz. yıllarca itülü olmanın ayrıcalığını taşırsın. her yerde bi adım önce olursun. itü metalurji en iyi metalurjilerden biridir. hiç öyle kirin tozun arasına girmeden kendini biraz geliştirip cvni güçlendirip yanında bi de yüksek lisans çaktın mı fordda, mercedeste kral gibi başlarsın işe. hocaları gayet iyidir. itü metalurjiyi bitirip aç kalmazsın yada kötü bi yerde işe başlamazsın merak etme. sektörün gözdesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.