Şimdi Ara

Ivan Bebek taraftarlarca dövüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ivan Bebek, 2015-16 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Braga ile deplasmanda oynadığı mücadelede düdük çalmış ve verdiği kararlarla büyük eleştiri toplamıştı.

Hırvatistan'da dün oynanan Hajduk - Lokomotiva Zagreb maçında verdiği kararlarla tepki gören hakem Ivan Bebek, disko çıkışında saldırıya uğradı. Olayın failleri aranıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay vahşice bir insana saldırmak hiçbir şekilde aklanamaz. Acaba hakikaten hatalar bariz mi ?
    Edit: özet görüntüler kadarıyla hatalar braga-fener maçındaki kadar bariz değil, o gün hakemliği bitirilse bugün kendisi için de hayırlı olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 5 Ağustos 2019; 21:25:50 >
  • O günden sonra tamamen hakemliğinin elinden alınması gerekiyordu aslında. Hakemliği bırak, top toplamak için bile adım atmamalı sahaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derhal hajduk ile hazırlık maçı yapılıp, taraftarlar adına plaket verilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bu mesaj silindi.
    Ivan Bebek faciası Vitor'un gitmesine sebep olan etkenlerin başında gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Ivan Bebek faciası Vitor'un gitmesine sebep olan etkenlerin başında gelir mi ?

Alıntıları Göster
    Gelir tabii. O heriften sonra takım dağıldı, Uefa'da finale gidebilecek kadar potansiyelimiz vardı, ligde de çok iyi gidiyordu her şey. Elin hırvatı geldi her şeyin içine etti, bütün emekleri çöp etti gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    yok artık

sportmenliğe aykırılıktan ceza gelir. iyi güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim için de vursaydınız iki tane.

Pereiranın takımı 1-0 sonucu almış Türkiyede Turu bırakırmıydı şu tetikçi olmasa.Fenerbahçenin geleceğini yaktı adi herif
  • Ivan Bebek Fener maçını gayet iyi yönetmişti.

• İyi olmuş haketmişti.

Gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer.
  • Uefa'nın suçu göz göre göre turu Braga'ya vermişti. O maçta adamın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum, hata yapılır eyvallah ama bence yaptığı hata falan değildi.
  • iyi oldu iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 21 Ağustos 2019; 3:50:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dinsizin hakkından imansız geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.