Şimdi Ara

IXORA'nın en beğenilen parfümleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
17
Favori
62.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok tercih edilen veya beğenilen ixora parfümlerini liste yapalım arkadaşlar.Böylece ixora'dan parfüm alacak olan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz..

Orjinalini kullanıyorum vs.. gibi laf salatası yapmayalım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegere -- 6 Aralık 2010; 13:45:13 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

IXORA Parfümlerinin En Beğenilenleri

IXORA, lüks ve sofistike parfümleriyle tanınan bir markadır. Çeşitli koku seçenekleriyle, her zevke uygun bir IXORA parfümü mutlaka bulunur.

Kadın Parfümleri

IXORA'nın kadın parfümleri, çiçeksi, meyveli ve odunsu notalarıyla öne çıkar. En beğenilen kadın parfümleri arasında şunlar yer alır:

• Flamenco: Egzotik yasemin ve bergamotun baştan çıkarıcı bir karışımı.
    • Sakura: Narin kiraz çiçeği ve misk kokularının romantik bir uyumu.
    • Diva: Güçlü gül ve paçuli özlerinin göz alıcı bir birleşimi.

Erkek Parfümleri

IXORA'nın erkek parfümleri, odunsu, baharatlı ve aromatik notalara sahiptir. En popüler erkek parfümleri şunlardır:

• Gentleman: Klasik ve zarif sedir ağacı ve kehribar kokuları.
    • Explorer: Maceracı ve özgürlükçü turunçgil ve deri özlerinin birleşimi.
    • Legend: Güçlü ve erkeksi deri ve misk kokularının çekici bir karışımı.

Müşteri Yorumları

IXORA parfümleri, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, uzun süre kalıcı kokularını, sofistike notalarını ve şık ambalajlarını takdir etmektedir.

Müşteri Hizmetleri

IXORA, mükemmel müşteri hizmetleri sunar. Parfüm kodları ve isimleri hakkında bilgi almak, yorumları okumak veya sipariş durumunuzu takip etmek için müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

IXORA parfümleri, özel günler, romantik anlar veya günlük kullanım için mükemmel bir seçimdir. Çeşitli koku seçenekleriyle, her zevke ve tarza uygun bir IXORA parfümü bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E101 kullaniyorum.
  • Kullanmıyorum ama E171 güzeldi numuneler arasında
  • Bu liste baya iyi oldu ama en çok satan E 101'in bu listede olmaması garip
  • ixora kocaelide var mı.
  • e201 (ONE million) ve e031 polo blue güzel parfümler
  • arkadaşlar verdiğim linkte altr tarafta hangi parfüm kodunun orjinalinin ne olduğunnu görebilirsiniz.

http://www.kozmetikvar.com/urunDetay.asp?urunid=207
  • E 099 kullanıyorum mükemmel bir kokusu var çoğu arkadaşıma da tavsiye ettim kullanan herkes memnun
  • arkadaşlar ixora nın internet sitesinden alışveriş yaparken temsilci kodu yerine 535353 yazarsanız indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
  • ixora dan yeni parfümlerim geldi az önce :)) 2 tane aldım 2 tane de hediye verdiler. diesel only the brave (e236) birebir gidip orjinalini koklayın aynısı resmen kokusu da baharatlı ve fresh karışımı bi koku ama gerçekten güzel bi koku tavsiye ederim.

ikinci parfümüm black xs (e188) die bişi. tatlı bi kokusu var. çilek gibi. esmerlere çok yakışıcağını düşünüourum. yine çok benzetmişler gerçekten bunuda tavsiye ederim eğer orjinalini beğenirseniz güzel yapmışlar.

üçüncüsü sculptere (e099) die bişi ama pek beenmedim bunu. biraz ağır ve baba kokusu gibi geldi. ağır kokulardan hoşlanmadığım için olabilir.

son kokum ise zen die bi koku kodu e229. çok seviyorum bu kokuyu çok fresh ve ferah ve farklı bi kokusu var. Ama bunun orjinalini bilemioyrum denemedim. Ama güzel kokuyor.

bu arada testerlarda geldi.
    kodları e236 , e188 , e068 ,e101 e 208 bunlardan birini merak eden olursa söleyebilirim kokularını :))
  • Peki bunun bayileri nerde ? Bi ara metroportta olduğunu duymuştum , sitesinden bakıyorum yok. Zeytinburnu , Sefaköy veya Avcılar'a yakın nerelerde bulabilirim ?
  • Hayret kimse yazmamış.

E 082, şiddetle tavsiye ederim.
  • E220, E008, E223 ve E218 müthiş kokular. Bunları beğenmeyen bayan görmedim henüz ;)
  • Kodlarını bilmiyorum ama: Polo Blue, G Sender ve Sun Man yaz aylarında vazgeçilmezlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atay03

Üşenmeden yazıyorum, tüm bu bahsettiğim parfümleri bir listede topladım ve 25 adet civarı yaptı:

Ten rengim: Esmer
    Tarz: Sportif yaşam, sportif giyim.
    Vücut: Yağlı, direk kalıcı oluyor parfümler.
    Sevdiğim koku: FRESH ve KARİZMA türevleri.

Bana aşağıdaki parfümleri eleye eleye bir öneri sunabilir misiniz, örneğin diyin ki Black XS esmer tenlere gitmez, ele, ve ona göre de ben listemi daraltayım, yenileyeyim.
    Ya da deyin ki "Cool Water" on numara afrodizyak, yaz için ve esmer ten için ideal, bende hemen +1 ekleyeyim yanına.

Parfümü açık olarak alacağım ve IXORA'dan alacağım, bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim; eminim bu paylaşımım bir çok arkadaşa yardımcı olacak, başlıyoruz:

1- ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI
    2- ARMANI CODE
    3- ARMANI CODE BLACK
    4- DIESEL - ONLY THE BRAVE
    5- DAVIDOFF - COOL WATER
    6- ISSEY MIYAKE - (L'eaud'Issey Pour Homme)
    7- LACOSTE - ESSENTIAL
    8- 212 MEN
    9- 212 SEXY MEN
    10- JEAN PAUL GUILTER (LE MALE)
    11- CALVIN KLEIN - ETERNITY
    12- DIESEL - FUEL FOR LIFE
    13- RALPH LAUREN - POLO BLUE
    14- NAUTICA BLUE - FOR MEN
    15- DAVIDOFF - HOT WATER
    16- CALVIN KLEN - EUPHORIA
    17- NAUTICA VOYAGE BY NAUTICA (For Men)
    18- PI FOR MEN BY GIVENCHY
    19- BURBERRY TOUCH
    20- BVULGARI BLACK
    21- GIVENCHY - XERYUS ROUGE
    22- JILL SANDER - SUN
    23- BVULGARI - AQUA POUR HOMME
    24- CALVIN KLEIN - CK ONE
    25- CALVIN KLEIN - CK BE
    26- (DİĞER, LÜTFEN BELİRTİNİZ!)

1- ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI --
    2- ARMANI CODE --
    3- ARMANI CODE BLACK --
    4- DIESEL - ONLY THE BRAVE ++
    5- DAVIDOFF - COOL WATER
    6- ISSEY MIYAKE - (L'eaud'Issey Pour Homme)
    7- LACOSTE - ESSENTIAL
    8- 212 MEN --
    9- 212 SEXY MEN ++
    10- JEAN PAUL GUILTER (LE MALE) --
    11- CALVIN KLEIN - ETERNITY --
    12- DIESEL - FUEL FOR LIFE --
    13- RALPH LAUREN - POLO BLUE +++
    14- NAUTICA BLUE - FOR MEN --
    15- DAVIDOFF - HOT WATER --
    16- CALVIN KLEN - EUPHORIA --
    17- NAUTICA VOYAGE BY NAUTICA (For Men) --
    18- PI FOR MEN BY GIVENCHY --
    19- BURBERRY TOUCH +++
    20- BVULGARI BLACK --
    21- GIVENCHY - XERYUS ROUGE --
    22- JILL SANDER - SUN +++++++++++++++++++
    23- BVULGARI - AQUA POUR HOMME ++++++++
    24- CALVIN KLEIN - CK ONE ++
    25- CALVIN KLEIN - CK BE +
    26- Escade Sunset ( kavun kokulu güzel bi parfüm.)
    27-Black xs ( yaz için belki ağır gelebilir ama bana gelmiyor )

yanına artı koyduğum parfümleri denemelisin. yaz için yaptım sadece tavsiyelerimi
  • Arkadaşlar, 4 parfümden hangisini seçebilirim özelliklerim adına?

Esmer ten, 20 yaşlarında, sportif giyinen, Başak (toprak) burcu.

Hugo BOSS - BOSS
    Armani - GIO
    Armani - CODE BLACK
    Givenchy - Intense Ultra Marine

bir de bir sorum daha kullanan arkadaşlara, en iyi bu parfümleri IXORA mı yoksa D&P mi (ya da bildiğiniz farklı bir firma) yapıyor koku benzerliği ve kalitesi açısından?

Sevgilerimle...
  • Kış aylarında iyi gidebilecek neler önerirsiniz?
  • http://kozmetikvar.com/Ixora-Erkek-Parfumacik-parfum-50cc,PR-24934.html bu adreste ixora kodlarının hangi parfümlere ait olduğu yazıyor.
  • E082 kullanan var mı arkadaşlar, burberry classic sanırım.birinde orjinalini gördüm ve çok hoş hoşuma gitti, ixora da başak burcuna öneriyomuş zaten
    ixora'da nasıldır merak ediyorum, benzerlik, kalıcılığı nasıl?
  • Cok guzel gonulnrahatligyla alabilirsinnama gidip bi magazasinda deneyebioirsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.