Şimdi Ara

IXORA'nın en beğenilen parfümleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
17
Favori
62.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: revolutionx

merhaba hocam 17 yaşındayım esmer tenli balık burcuyum. yaz için önerebileceğiniz kalıcı kokular var mı?
    not: issey miyake hariç çünkü onu severek kullanıyorum :)

Merhaba.

Kusura bakmayın vakit ayırıp bakamıyorum buraya. Şu anda kullandığım parfümün kodu E188 koku ilk başta şekerli gibi duruyor olsa da zamanla çok farklı bir notaya geçiyor ayrıca yayılımı da kuvvetli, ne zaman sıksam her yerde parfümümün ismini bayan arkadaşlar merak etti :) Yaz için çok ideal olduğunu düşünüyorum, çok sıksanız da sizi rahatsız etmeyecektir; kalıcılığı da çok ama çok iyi, denemenizi öneririm.
  • vallahi arkadaş öyle bir yazmış ki gidip ixoradan 10 çeşit parfüm alasım geldi biraz hort olacak ama fresh kalıcı bir koku önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 8 Aralık 2013; 19:13:56 >
  • Fusion. kullanıcısına yanıt
    Şu an e28 kullanıyorum, kalıcılığı çok iyi ayrıca bana gelen yorumlarıda mutlu edici bakabilirsiniz. Freshlerden e247 öneririm chanel in bi kokusu ona da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdilek

Şu an e28 kullanıyorum, kalıcılığı çok iyi ayrıca bana gelen yorumlarıda mutlu edici bakabilirsiniz. Freshlerden e247 öneririm chanel in bi kokusu ona da bakabilirsiniz.

fresh değil ama e201 aldım 30cc hediye olarakda e163 aldım, ixoradan ilk siparişim eğer memnun kalırsam dediklerinize de bakacağım yorumunuz için teşekkürler
  • Takip.
    İsabetli kokular seçmişsiniz neden derseniz her iki kokuda kış mevsiminin kokuları ve bir çok bayanında hoşuna giden kokular, e201 i üzerinize abartı derecede sıkmanızı önermem ama. Ayarında sıkarsanız, nabzın attığı bölgelere sıkmayı ihmal etmezseniz, kokusu önce çevrenizdekilere sonra size hoş gelecektir. Güle güle kullanın.

• Hocam bunları hangi siteden sipariş edebiliyoruz? Birde kış için beyaz tene parfüm önerisi istiyorum. Şu an gucci guilty kullanıyorum ama maselef pahalı oldugundan içim gidiyor her seferinde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 10 Aralık 2013; 2:13:29 >
  • Arkadaşlar özellikle Ankara'da bulunanlar Gama İş Merkezi'ndeki mor parfümeriyi deneyebilirler. Benim aldığım parfümler tom ford black orcid 212 vip euohori intense gucci ph hepsi mükemmel özellikle blac orcid harika Fatoş Hanım'ın tavsşiyesi ile aldım sabah gömleğe sıktığım koku akşam atlatimin üzerinden hala farkediliyor. İnanılmaz Kalıcı .. Üstelik Fatos Hanım da çok ilgili ve parfüm konusunda deneyimli biri. Önerilerini değerlendirebilirsiniz Saygılar
  • Kalıcılık açısından hangisini tavsiye edersiniz? Fark edilecek cinsten olursa.

• Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim, burada verilen parfüm tavsiyeleri sizlerin beğenisine tam hitap etmeyebilir, ten renginize uygun örnek kokular söylüyoruz ama bir insana parfüm önermek için onunlada biraz konuşmak onu gözlemlemek gerekiyor bu nedenle parfümericide özelliklede orjinal parfüm satan yerlerde kendinize uygun parfüm önerileri almanızı öneririm, ondan sonra o kokuyu çeşitli açık parfümcülerde deneyebilirsiniz.
    Kocaelide oturanlar orjinal satan yerlere gitmenize gerek yok :) gölcükteki ixora mağazasında bu konuda gördüğüm en bilgili ve ilgili insan bulunuyor, uğrarsanız size uygun parfümleri çıkarmakta zorluk çekmez.
    Fark edilecek cinsten bi koku önerisi istemiş arkadaş; tom ford black orchid i, one million u, calvin klein euphoria yı ve burberry touch u öneririm

• theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    Guilty harika bi koku bende bayılıyorum. Ben açık parfüm alacaksam eğer ixora markasının kokularını alıyorum bununla ilgili yazılar yazdım forumda görebilirsiniz. Satın almak içinde; oturduğunuz ilde mağazası olabilir veyahut internet sitesine girin, satış oradanda yapılabiliyor :)
    Kış için; burberry touch , black code, tom ford-tom ford, diesel-only the brave e bakabilirsiniz

• ozdilek kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam denilenler kadar var ixora gerçekten çok iyiymiş black code muhteşem one million ilk sıktığımda garip geldi ondan sonra alıştım oda mükemmel şöyle yakınımda şubeleri olsa her gün gidip parfüm alırım heralde siz mağazadan alıyorsunuz galiba fiyatları ne kadar hocam?
  • Aggressive parfüm deneyin derim bide ama yeni yeni yayılıyor türkiye geneline. Yağsız parfüm üreten tek firma. Ham madde oranı yüksek ve kalıcılığı üst düzey. Yurtdışı çalışıyor orjinale çok yakın yada aynı kokular üretiyor.
    Fiyatları internet mağazalarıyla aynı olsa gerek ben genelde 50 ml kullanıyorum, büyüğü fazla geliyor, bi de aynı koku üzerinde çok uzun süre kalamıyorum, burunun fizyolojiside buna izin vermiyor zaten ne kadar uzun süre bi parfümü kullanırsın, burun o kokuya çok alışık olduğundan kokuyu çok hissettirmiyor sana, değiştirince mis gibi koktuğunun farkına varabiliyorsun en azından. Bu arada 15 tl veriyorum yanınada sağolsunlar hediyesiz göndermiyolar beni, hediyeleri sayesinde kil maskelerinede alıştım :)

• Nasildi bu marka hala onerir misiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Konuyu biraz hortlattım ama,bi süer önce kullandığım bir parfümü şu an bulamıyorum. Bu parfümün dengi/benzeri bir parfüm var mı bildiğiniz?

FREEZE

Koku Aile: Odunsu Notalar-Baharat

ÜST NOTA: Beyaz biber .

ORTA NOTA: Kişniş , bergamot .

DİP NOTA: Amber , odunsu notlar .

Ürün Kodu: E213

teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.