Şimdi Ara

IXORA'nın en beğenilen parfümleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
17
Favori
62.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayni mesaji DP basligina da attim buraya da yaziyorum, belirtmeye deger gibi

bir sey ilgimi cekti yalniz notalarina bakiyordum,

Dp de yazilan dior homme un notalarina bakalim misal

D10 DİORE HOME Adaçayı, Lavanta, Patchoulie

ayni kokunun ixora versiyonuna bakalim,

Koku Ailesi: Odunsu Notalar-Pudra-Misk
    ÜST NOTA: Bergamot , lavanta , adaçayı .
    ORTA NOTA: Mor zambak , amber , kakule .
    DİP NOTA: Silhat , vetiver.
    Ürün Kodu: E206

DP nin kokulari "genelde" 3 notayi gecmezken ixoranin kiler en azindan sitede alt notali ust notali cok daha komplike duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 25 Haziran 2012; 11:18:55 >
  • ya netten alnlar hangi siteden alıyosunuz?

burda satışı yok sanırsamhttp://www.ixoraparfum.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: R+

ya netten alnlar hangi siteden alıyosunuz?

var aslında ama siz göremediniz sanırım: siteye girdiğinizde üst tarafta e-shop yazmakta ve sizi oradan :https://www.bulsakalsak.com/ bu siteye yönlendirmekte, buradan online alışverişi yapabilirsiniz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdilek

quote:

Orijinalden alıntı: R+

ya netten alnlar hangi siteden alıyosunuz?

var aslında ama siz göremediniz sanırım: siteye girdiğinizde üst tarafta e-shop yazmakta ve sizi oradan :https://www.bulsakalsak.com/ bu siteye yönlendirmekte, buradan online alışverişi yapabilirsiniz ;)

çok teşekkür ederim hocam bulamamıştım
  • Bu gün biraz aceleyle 169 numaralı parfümden aldık nasıl bakalım görcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Bu gün biraz aceleyle 169 numaralı parfümden aldık nasıl bakalım görcez.

169 güzel bir kokudur fakat gün içinde yenilemenizi öneririm hocam, sıkmaktan da korkmayın kokunuzu, özellikle nabzın attığı yerlere sıkmanızı öneririm hem teninizde olmasında fayda var hemde kıyafetinize bir güzel sıkın. çok hoş ve çok beğenilen bir kokudur, çevrenizdekilerin de kokunuzu seveceğini düşünüyorum
  • quote:

quote:

169 güzel bir kokudur fakat gün içinde yenilemenizi öneririm hocam, sıkmaktan da korkmayın kokunuzu, özellikle nabzın attığı yerlere sıkmanızı öneririm hem teninizde olmasında fayda var hemde kıyafetinize bir güzel sıkın. çok hoş ve çok beğenilen bir kokudur, çevrenizdekilerin de kokunuzu seveceğini düşünüyorum

Yorumun için teşekkür ederim hocam sağol.Gün içinde yenilemek gibi bi imkanım yok ama bu gün olumlu bi yorum aldım hoşuma gitti.Sabah sıktım şuan etkisi kalmadı.
  • quote:

quote:

quote:

Yorumun için teşekkür ederim hocam sağol.Gün içinde yenilemek gibi bi imkanım yok ama bu gün olumlu bi yorum aldım hoşuma gitti.Sabah sıktım şuan etkisi kalmadı.

demiş olduğum gibi size bu koku orjinalde de çok kalmayan bir kokudur hatta ykm'ye gidip deneyebilirsiniz. ixora'da ki orjinalden bile daha kalıcı hatta orjinali benim tenimde 3,5 saat falan etkisini gösterdi, isterseniz ixora'dan kokunuzun cep parfüm boyunu talep edebilirsiniz bu sayede gün içinde ilk sıktığınızdan 5 saat sonra bi kaç fıs sıkıp yenileyebilirsiniz, ama kokunuz çok güzel, birde size şu kokuları öneriyorum muhakkak bakın derim : e062, e031 ve e202 bunlara da bir bakarsanız memnun kalırsınız diye düşünüyorum
  • Yolum düşerse verdiğin kodları dener bakarım bi.Teşekkürler ilgin için.
  • ixora dan 011 kodlu ıssey miyake ve e031 kodlu polo blue kokuları bugun sıparıs etttim.Elıme gecıp kokuları deneyınce yorumlarımı yayınlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali25

ixora dan 011 kodlu ıssey miyake ve e031 kodlu polo blue kokuları bugun sıparıs etttim.Elıme gecıp kokuları deneyınce yorumlarımı yayınlarım.

yaz için harika parfümler seçmişsiniz, her ikisini de kullanıyorum ve çok beğendiğim, sevdiklerimin de üzerimde çok beğendiği kokulardan biri onlar. polo blue'yu gün içinde tazelemenizi öneririm ama issey miyake için bu geçerli değil o çok uzun bir süre idare edecektir. güle güle kullanın, çok memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali25

ixora dan 011 kodlu ıssey miyake ve e031 kodlu polo blue kokuları bugun sıparıs etttim.Elıme gecıp kokuları deneyınce yorumlarımı yayınlarım.

yaz için harika parfümler seçmişsiniz, her ikisini de kullanıyorum ve çok beğendiğim, sevdiklerimin de üzerimde çok beğendiği kokulardan biri onlar. polo blue'yu gün içinde tazelemenizi öneririm ama issey miyake için bu geçerli değil o çok uzun bir süre idare edecektir. güle güle kullanın, çok memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz

Zaten sızın yorumlarınızı okuyarak karar verdım.İns. beklentılerımı karsılar .
  • e162 jıll senderın sun man kokusu
    e201 paco rabbane one mıllıon
    e082 burberry classıc
    e236 diesel

beyler bu koddaki parfümleri aldım ve hepsinden memnunum. Özellikle e201 biçok yerde kullanılabilecek parfümdür. hepsinin kalıcılığı baya üst seviyede
  • bulsakalsakda biraz pahalı değilmi ya? 100 cc ye 25 lira istiyorlar..

Eskişehirde 50 cc 10 lira 100 cc 15 lira.
  • bu Armani black code nasıldır ixorada hangi numaraya tekabül ediyor..
  • ixoradan 3 parfum aldim 2ay kullandim.

polo blue ferah guzel bir koku yazin iyi gidiyor ama kalicilik cok az.disarda 3 saatten fazla gitmiyor.burnu yormuyor.genelde evdeysem kullaniyorum.

rochas gayet kalici.sabah sikinca aksama kadar gidiyor.en son hafif bir nota kaliyor tatli bir koku.kışlık bir koku kesinlikle.ayrica ben sevmedim ama babam sevdi.cok kalici oldugundan burnu yorabilir.

issey miyake olanini ben cok sevdim.yanik mandalina kabugu gibi sanki.yaz kis iyi gider bence de.kaliciligi da iyi rochas'dan biraz daha az kalici.

3 parfum de sokakta ben burdayim diye bagirmaz bence.ic mekanlarda etkili olabilir.

parfum uzmani olmadigimdan detayli yorum yapamiyorum tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numaralarını bilmiyorum ama lastimg ve borgo diye iki tane aldım lasting güzel borgoyu verip lasting almayı düşünüyorum
  • Elimde 2 adet indirim kuponu bulunmakta bunlarla giderseniz eğer "eskişehirde" 100cc 15tl /50cc 10 tl oluyor. Eskişehirde değilim diyenlere bizzat istedikleri parfümü alıp kargoyla alışveriş yapabilirim. Kargoya 5 tl desek 5 tl ben alsam 5 tl indirim de size kalır karşılıklı kazanç sağlarız.
    brkhnkrmn@gmail.com 'dan ulaşabilirsiniz gün içinde cevap veririm.
  • İxora dan yeni bir parfüm daha... E242-gucci guilty denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Yukarıdaki arkadaşta armani code'nin numarasını sormuş e163 black day diye geçiyor...
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ixora e163 kodlu black day parfümünü almıştım,acayip kalıcı ve farkedilirliği yüksek bir pafüm çıktı.Orjinalinin ismi ARMANI BLACK CODE imiş.Orjinalini denemedim ama parfüm elbiseye öyle siniyor ki montuma sadece bir kez sıkmıştım ama aradan haftalar geçmesine rağmen hala kokusu duruyor.Bekledikçe güzelleşti...

BLACK DAY

Koku Ailesi: Oryantal
    ÜST NOTA: Ağaç kavunu .
    ORTA NOTA: Zeytin blossom , aromatik .
    DİP NOTA: Dumanlı tonka fasulyesi , blonde.
    Ürün Kodu: E163

IXORA'nın yaz için önerrebileceğiniz ve muhteşem,cezbedici,bir kokladınmı bir daha unutmazsın dediğiniz bir parfümü varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 28 Mayıs 2013; 22:20:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.