Bildirim
İyi bir ayakkabı tavsiye eder misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mekap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi bir şekilde mi yazdınız bilmiyorum ama Teşekkürler bana gore değil.quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968
Mekap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 25 Ağustos 2019; 15:20:23 >
Kinetix alabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen sene almış olduğum Kinetix ayakkabı daha 1 yıl olmadan yırtıldı gitti. Şu an onu kullanıyorum zaten markaya karşı bayağı soğudum.quote:
Orijinalden alıntı: MamiSTARK
Kinetix alabilirsiniz
Puma olabilir
ederim
Kaç numara giyiyorsun -
DECATHLONJogging - RUN ONE KOŞU AYAKKABISIhttps://www.decathlon.com.tr/run-one-kosu-ayakkabisi-id_8351755.html
Ben bunu kullanıyorum. Kış için değil hatta ıslak zeminde bile kullanmak biraz sıkıntı. Ama çok hafif, koku yapmıyor, rahat ve sağlam bir ayakkabı. Eskiden 45 tl idi her sene yenisini alırdım. Yenisini alma sebebim de bez kısımları kirlenince bazı kirleri çıkaramıyorsun. Temiz olmasını istediğim için yenisini alıyordum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
www.instreet.com.trNike REVOLUTION 4 EU Gri Erkek Koşu Ayakkabısı 100460683 | instreethttps://www.instreet.com.tr/nike-revolution-4-eu-gri-erkek-kosu-ayakkabisi-100460683
buna bak fiyat performans baya iyi ben aldım gayet memnunum. siteye üye olunca indirim de yapıyorlardı haberin olsun.
-
Hocam anlamadım mesaj eksik :)
42-43 ayakkabıya göre değişiyor ama genelde 42
Öneri için teşekkürler ama bu ancak yaza iyi gider. Alan herkes memnunmuş.
Oneri için teşekkurler ama maalesef bütçemi aşıyor
Adidas nike puma factory store lara bak ordan uygun fiyata bulabilirsin tabi uygun fiyatlı ayakkabılar hemen bitebiliyor ben geçen sene adidas factory store den 200tl ye stan smith almıştım
En fazla ne kadar bütçe ayırabilirsin.
Maks 150 tlquote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
En fazla ne kadar bütçe ayırabilirsin.
150 liraya terlik alınır en fazla. -
Ancak senin gibiler gidip o fiyata terlik alır. Hatta bir de üzerine 100 TL'ye çorap alıp ne güzel oldu diye sevinir. :)quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
150 liraya terlik alınır en fazla.
100 liralık çorap degil de 50 liralık giyiyorum. 100 biraz pahalı çorap için. Ayrıca niye atarlandın anlamadım doları ben mi 5.80 yaptım :)quote:
Orijinalden alıntı: radtv213
Ancak senin gibiler gidip o fiyata terlik alır. Hatta bir de üzerine 100 TL'ye çorap alıp ne güzel oldu diye sevinir. :)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Ağustos 2019; 16:40:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X