Şimdi Ara

İyi bir diş fakültesi mi, rastgele bir tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kütahya tıpın tutma ihtimali var diye düşünüyorum. Balıkesirde oturuyorum. Çok uzak bir yere gitmek istemiyorum. Sıralamanın düşme ihtimali var mı? 11binlik balıkesir tıp tutabilir mi?
    Ya da direkt ege diş mi seçmeliyim?
     İyi bir diş fakültesi mi, rastgele bir tıp mı?

• Kütahya tutmayabilir, Zonguldak ve Düzce tutar büyük ihtimalle. Karar senin, tıp doktoru mu olmak istiyorsun diş hekimi mi?
  • Bu zamana kadar hep tıp istedim ama sınavda talihsizlikler beni bırakmadı. Mezun kalsam çok daha iyisini yapabileceğimi biliyorum ama bir yıl daha uğraşmak istemiyorum. Dişe razı gelebilirim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi hedefim yoktu, sadece b planım vardı düşük sıralamam olsa duim yazacaktım.

Çok şükür 11bin geldi, hacettepe dişle bolu ya da aydın tıp arasındayım. Bi fikir verebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamoonsınav -- 28 Haziran 2014; 21:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asligncr

Bu zamana kadar hep tıp istedim ama sınavda talihsizlikler beni bırakmadı. Mezun kalsam çok daha iyisini yapabileceğimi biliyorum ama bir yıl daha uğraşmak istemiyorum. Dişe razı gelebilirim yani

Tıp geliyorken bir yıl daha uğraşmak bence mantıklı bir hareket olmaz. Bu zamana kadar da tıp istediysen Zonguldak veya Düzce yazabilirsin. Sadece doğuda tıp gelse diş daha mantıklı olabilirdi ama batı karadenizde tıp geliyorken ben olsam tıp yazardım. Ancak şehir çok sorun olacaksa ve diş de olur diyorsan Ege diş de güzel.
  • aynı sorunun diş ftrsini sordum kendime ftrdeym

• Bencr de sadece doğuda tutuyor olsaydi tiplar dis derdim ancak 13 binle bati tarafında tip ilk tercih olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. :)

• Kesinlikle TIP yazın.
  • Aynı sorun bende de var ..11083 , Çanakkale Balıkesir tıp mı yoksa istanbul üniv diş mi ? Cok ayrımdayım cokk 9838 lik mersin tıp te gelmez :(

• Hocam neresi oldu

• doktor mu olmak istiyorsunuz diş hekimi mi? soru yalnızca bu, iyi kötü en az 6 - 7 yıl okuyacaksınız ve 30 40 yıl bu mesleği sürdüreceksiniz, iyi bir okula gitmek pahasına mezun olduktan sonra ben aslında diğer mesleği daha çok istiyordum diyerek bedbaht olmayın

.. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.