Şimdi Ara

iyi bir helikopter ve uçak simulasyonu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi bir helikopter ve uçak simulaöru arıyorum.sistem güçlü.tavsiyeleriniz nelerdir?

• Helikopter için DCS: Black Shark var güzeldi bu oyun bakmadıysanız bakabilirsiniz. uçak simuyasyonuna karışmam
  • vallaha hiç bir simulatöre bakmadım eskiden uçak için f22 lightning flight simulator vardı bi tek ona bakmıştım :)
  • Her ikisi için de Flight Simulator uygundur. İster helikopter kullan, ister uçak.
  • O dediğin uçak oyunu sim değil bildiğin atari oyunudur. Simulasyon istiyorsan helikopter için arkadaşlar vermiş. Uçak için Il2 sturmovik ve Lock on var. f-16 falcon 4.0 diyeceğim ama kasar seni. Sen en iyisi HAWX oyna.
  • Flight Simulator tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 10 Ocak 2010; 20:26:59 >
  • Helikopter için DCS: Black Shark (zaten başka simulasyon yok piyasada)

Uçak için

Il 2 Sturmovik 1946 yada Pacifik Fighter (2. dünya savaşı)

Lock On, Flaming Clif (patch), Modern Combat Air, Bunlarda günümüz uçaklarının simulasyonu.... Il 2 1946 favorimdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka önerisi olan???
  • Bence en iyi simulator flight simulatordür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

başka önerisi olan???

Hocam bu kadar öneri üzerine bile "başka önerisi olan" diyorsanız pes doğrusu. Buraya neredeyse piyasadaki tim kaliteli simulasyonları yazmış arkadaşlar.
    Yani sadece burada yazan simulasyonların hepsini teker teker adam gibi öğrenmesi bile 1 seneye yakın bir zamanınızı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 12 Ocak 2010; 16:01:34 >
  • yok yanlış anlamayın öneriler için minnettarım ama iki fikir üzerinde durulmuş dcs ve fs. flight simulatorun onlarca versiyonu var versiyon belirten bile olmamış ama hani olur ya farklı görüşü olan avrdır diye sordm.değilse herşese fikri için teşekkür ederim şu anda fs yi arıyorum buldugum anda baslıyacagım oynamaya dcs ikinci sıraya kaldı
  • helikopter için dcs blackshark (aşırı zor)
    uçak için, falcon af, falcon ff5, open falcon, lock on , FSX...
  • sanki çok alternatif var seç beğen al töbee ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request Party

sanki çok alternatif var seç beğen al töbee ya

yorum rakamınızı artırmak adına saçma sapan şeyler yazmayın . komik duruma düşüyorsunuz . bu konuda bir fikriniz yoksa susunuz lütfen
  • bi ara internet kafelerde moda olan bir helikopter simulatoru vardı hatırlayan varmı bilmiyorum ama abd başkanını flan koruyorduk cobra tipi bir helikopterle adını bilen varmı grafiksel özelliği yoktu ama senaryosunu çok beğenmiştim.
  • adını hatırlayamadım ama o simulasyon değildi.

Eğer uçak yada helikopter simulasyonu oynuyacaksan kesinlikle "Joystick" kullanmanı öneririm. yoksa çok zorlanır ve doğru dürüst zevk alamassın. Ben 1 Senedir. Il-2 Sturmovik 1946 oynuyorum, almanların hemen hemen bütün uçaklarını uçurmuşumdur. en çok zevk aldıklarım ise ağır bombardıman uçaklarıdır. uçması o kadar zorki bide 5000 metreden bomba bırakmak için o kadar uğraştırıyorki. Ama hedefi vuruncada o kadar zevk alıyosun ki anlatamam. Simdi japonlara başlıcam yakında....
  • Flight Simulator veya falcon4.0 af joystick kesinlikle olması gerekiyor. falcon için 1 yıl çalışman lazım iyi bir dogfight yapabilmen için
  • bir fs manyağı olarak x-plane i öneriyorum gerçek uçuş dinamiklerine çok yakın dinamikleri var grafik arama sadece gerçeklik

ek olarak uçak için

il2 (1946 olan versiyon) 2. dünya savaşı uçakları
    lock on (modern savaş uçakları)
  • Savaşmak değilse amaç her iki araç için de en iyi ortam FSX. FSX'te özellikte helikopter kullanması acaip bir olay, gerçekten çok zor. Kesinlikle birkaç ders atlayıp öyle kullanmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

bir fs manyağı olarak x-plane i öneriyorum gerçek uçuş dinamiklerine çok yakın dinamikleri var grafik arama sadece gerçeklik

ek olarak uçak için

il2 (1946 olan versiyon) 2. dünya savaşı uçakları
    lock on (modern savaş uçakları)

Hocam X-Plane iyi diyorsunuz ama X-plane için de hiç add on yok.
    FS için baktığımızda ise istemediğiniz kadar çok eklenti var. Ki zaten FSX in deafult uçaklarıyla uçmak pek de zevk vermiyor insana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.