Şimdi Ara

İYİ BİR İNSAN OLDM !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes değişebilir. Eğer söylediklerinde içtensen çok güzel senin adına.
  • Insanlara yaptığın zararları karşıla güzelce özür dile .. Onları kazanırsın.. Yoksa zor..

Eminim insanlar senin çaldığın şeyleri sana Haram etti.. Sende zor durumlarda kalmaya başladın binbir bela seni buldu..

Neyse bana karşı bir saygısızlığın olmadı ama forumdaki arkadaşlardan etkilendim ve sana karşı biraz soğudum..

Sağlıcakla..
  • 2 kısının hakkına geçtim onların haklarını fazlasıyla ödedim yuzyuze bulustum bir tanesı oz kardesımsın filan da dıyor bana . ama bunu sizle paylasmak ıstedım beklemedıgım cevaplar buldum
  • Soyduğun kişilerden bir tanesiyim,geçenlerde 3 kişiyi soydum diyordun,2'ye düşmüş bu sayı. Ben seni asla ve asla affetmeyeceğim,aklıma geldikçede bedduamı ediyorum. Ancak pişman olmana mutlu oldum, umarım daha bulaşmazsın.
    Geçen topicindede, bir daha girmeyeceğim foruma diyordun,bir lafın bir lafına tutmuyor kısacası. Bu dakikadan sonra değişceğinede pek ihtimal vermiyorum. Öyle Private Serverlarda item dağıtınca sevilen,saygı görülen bir kişi olunmuyor malesef.
    Real hayatında başarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Soyduğun kişilerden bir tanesiyim,geçenlerde 3 kişiyi soydum diyordun,2'ye düşmüş bu sayı. Ben seni asla ve asla affetmeyeceğim,aklıma geldikçede bedduamı ediyorum. Ancak pişman olmana mutlu oldum, umarım daha bulaşmazsın.
    Geçen topicindede, bir daha girmeyeceğim foruma diyordun,bir lafın bir lafına tutmuyor kısacası. Bu dakikadan sonra değişceğinede pek ihtimal vermiyorum. Öyle Private Serverlarda item dağıtınca sevilen,saygı görülen bir kişi olunmuyor malesef.
    Real hayatında başarılar..

msn verirmisin özelden
  • Burdan Almanyadaki Amcalara Selam Olsun... Ordan Birtane Helga Yollamadınız Gitti
  • Bende Melek oldum..(Tövbe Tövbe)
  • Sen insanmıydın ki , iyi olucaksın ...
  • helalliği bizden deil. soyduğun kişilerden dilemelisin.
    ancak o şekilde kurtulabilirsin.
    ayrıca pişman olmakda bir erdemdir. tebrikler.

quote:

Orjinalden alıntı: czgaddaR

FORUMDA YAPTIGIM COKKK ONCEDEN 2 SOYGUN SONUCUNDA BINTURLU PISMANLIK DUYDUGUMU SIZE SOLEMISTIM AMA ARTIK cok değiştim İNSANLARA YARDIM EDIYORUM. sevilen bı ınsan oluyorum bu bana cok mutluluk verıyor. tum yaptıklarımdan helallık alıyorum.

sizden bır kez ozur dıledım benı takmadınız defol gıt dedınız arkdslar bı daha ıstıyorum benı affedın hakkınızı heLal edın
  • sASK1N helal etmiyor,haram zıkkım olsun ,inşallah burnundan gelirfitil fitil,yavaş yavaş can çekişe çekişe zindanlarda çürüsün,bedeninde kurtlar gezsin,pipisine elektrik verilsin,suratında çıban çıksın diyor.
    kısacası helal etmiyor.
    Benlik birşey zaten yok benim işim aramak ve bulmak,ama sask1n ın babası birşekilde afetti savcılıga verdigi dilekçeyi dondurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

tamam

tamam
  • Son Pişman'lık Fayda Etmez Derdiler.. İnanmazdım
    Gerçek'ten'de Fayda Etmıyor...

CzGaDDAR... İşin Zor ßro ßunlar Yapmadan Önce DüşünecekTin....

• benimde çarımı çaldılar o yüzden senin ve senin giblierden nefret ederim üstünde hakkım yok bişe diyemem ama olsaydı asla helal etmezdim...
  • BUGİBİ İNSAN AZLA DEGİŞMEZ KESİN YENİ DOLAPLAR ÇEVİRİLER
  • hacı sen iyi insan oldun biz pederiz seni affediyoruz
  • HUYLU HUYUNDAN VAZGECMES AMA BILMEM ARTIK GENEDE SOYDUGUN KISILERDEN OZUR DILEMEN GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM
  • Bu bile bir erdemdir tebrikler...+8 dual shardım sana helal olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R

Bu bile bir erdemdir tebrikler...+8 dual shardım sana helal olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.