Şimdi Ara

İYİ BİR İNSAN OLDM !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORUMDA YAPTIGIM COKKK ONCEDEN 2 SOYGUN SONUCUNDA BINTURLU PISMANLIK DUYDUGUMU SIZE SOLEMISTIM AMA ARTIK cok değiştim İNSANLARA YARDIM EDIYORUM. sevilen bı ınsan oluyorum bu bana cok mutluluk verıyor. tum yaptıklarımdan helallık alıyorum.

sizden bır kez ozur dıledım benı takmadınız defol gıt dedınız arkdslar bı daha ıstıyorum benı affedın hakkınızı heLal edın

• Aferim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Nisan 2008; 22:07:27 >
  • ßravo
  • BAZEN INSAN YAPTIKLARINDAN O KADAR PISMAN OLUYOR Kİ KUL HAKKI O KADAR INSANI SIKIYOR Kİ ANLATILICAK BİŞE DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: czgaddaR

FORUMDA YAPTIGIM COKKK ONCEDEN 2 SOYGUN SONUCUNDA BINTURLU PISMANLIK DUYDUGUMU SIZE SOLEMISTIM AMA ARTIK cok değiştim İNSANLARA YARDIM EDIYORUM. sevilen bı ınsan oluyorum bu bana cok mutluluk verıyor. tum yaptıklarımdan helallık alıyorum.

sizden bır kez ozur dıledım benı takmadınız defol gıt dedınız arkdslar bı daha ıstıyorum benı affedın hakkınızı heLal edın

pişman da olsan şişman da olsan herşeyin bi bedeli var, ödenmiş veya ödenecek. Buraya konu açarak kendi vicdanını rahtlatmaya veya dolandırdığın adamlardan helallik almaya mı çalışıyosun ?
  • Ney iyilik yapıyosun hala TurkeyKo da item vereceksin.
  • OMG
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabahtan beri yardım edeceğim diyor. Sabahtan beri oyalıyor beni..
  • sabahtan beri oyun almıyordu yardım ettıklerımı gır turkeyko bolumunden oku ! senı oyalıcak olsam eklemezdım ama bu saaten sonra yardım bekleme
  • quote:

sabahtan beri oyun almıyordu yardım ettıklerımı gır turkeyko bolumunden oku ! senı oyalıcak olsam eklemezdım ama bu saaten sonra yardım bekleme

Bu saatten sonra sende helallik isteme.. Kalbini kırmak istemem doğrusu. Saol yinede... Doğru ya belki bir sevap yapıp dua alırdın milletin charları yerine... Neyse..
  • Can Cikar Huy Cikmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

quote:

sabahtan beri oyun almıyordu yardım ettıklerımı gır turkeyko bolumunden oku ! senı oyalıcak olsam eklemezdım ama bu saaten sonra yardım bekleme

Bu saatten sonra sende helallik isteme.. Kalbini kırmak istemem doğrusu. Saol yinede... Doğru ya belki bir sevap yapıp dua alırdın milletin charları yerine... Neyse..

ney kalbini kırmak istemiyomusun karşındaki kız arkadaşın değil, pis bi hırsız kalbini s...yim kalbi zaten kırılmaz da bulup kafasını kırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 27 Nisan 2008; 22:29:44 >

• quote:

quote:

çok doğru söledin kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DftOne -- 27 Nisan 2008; 22:31:43 >

• Bravo soyarken niye düşünmedin son pişmanlık fayda etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

quote:

ney kalbini kırmak istemiyomusun karşındaki kız arkadaşın değil, pis bi hırsız kalbini s...yim kalbi zaten kırılmaz da bulup kafasını kırmak lazım

Bırak şunu ya o da Allah' ın kulu ama içindeki o ızdırapla değil kalbi kırılması, eriye eriye bitecek... Kül olacak...

• quote:

quote:

quote:

KAFAMI KIRICAGINIMI DUSUNUYORSUN yazık......

ben yaptıgım hataları telafi ettim zaten ... bunu sızle paylasıyorsam boyle cevaplar almak hıc hosuma gıtmıyor. SEFİL.DL : SANA YARDIM EDICEKTIM OYUN ALMADI BU BENIM SORUNUMMU :s YARDIM ETMICEK OLSAM HASTAMIYIM BEN CAGIRAYIM BIR COK KISIYE SOR GIR BOLUME BAK COK DUA ALDIM rahat oL

• quote:

quote:

quote:

quote:

KAFAMI KIRICAGINIMI DUSUNUYORSUN yazık......

ben yaptıgım hataları telafi ettim zaten ... bunu sızle paylasıyorsam boyle cevaplar almak hıc hosuma gıtmıyor. SEFİL.DL : SANA YARDIM EDICEKTIM OYUN ALMADI BU BENIM SORUNUMMU :s YARDIM ETMICEK OLSAM HASTAMIYIM BEN CAGIRAYIM BIR COK KISIYE SOR GIR BOLUME BAK COK DUA ALDIM rahat oL

Ben rahatım zaten. Huzursuz olan sensin ki hala konu açıp beni affedin cart curt.. Senin forumda takıldığın hata.. Msn e eklerken senin hırsız olduğunu bilmiyordum. şimdi konu açmışsın, şaşırdım doğusu. Hala yüzsüz bir şekilde cevap yazıyorsun. Sana yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 27 Nisan 2008; 22:37:24 >

• COK YALNIS ETTIM GALIBA KONU ACIP
    HERKES ÖN YARGILI DUSUNUYOR HIC BI INSAN PISMAN OLAMAZMI SIZCE

belkı olamaz ama ben pısmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czgaddaR -- 27 Nisan 2008; 22:38:55 >
  • Sıradaki Kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Sıradaki Kim

oyunu bırakdıgım
    ALDIKLARIMI VERDIM USTUNE DE BISILER WERDIm elımden gelen bu pısmanım napayım dhaa

olayların ustunden 1 yıl geçti fkat hala pısmanım ıcımı kemırıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.