Şimdi Ara

İYİ BİR İNSAN OLDM !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Turkhes

Huylu huyundan vazgeçmez!

Öyle dememek lazım ama o 2 kişinin hakkı senden suana kadar çıkmadıysa elbet çıkar bu oyun falan filan da dememek lazım sonucta o insan item olsun char olsun ona belli bir emek veriyor pre alıyor sabahlara kadar uyumadığı oluyor oyun için bir çok şeyden vaz geçiyor ve hakkıyla bişiyler yapıyor daha sonra senin gibi biri Allah kul hakkı nedir bilmeden emek hırsızlığı yapıyor.O seni soyan kişilerin sana beddua etmeyip sadece Allahından bul demesi bile yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

tamam

T
    A
    M
    A
    M
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

tamam

tamam

tamam

quote:

Orjinalden alıntı: xSanalordx

konu dışında Post Kasılmaz
    Ona dokunma deli galiba :D

tamam...

+1 ... tamam..

tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roofie Casanova -- 28 Nisan 2008; 22:15:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: llMustyll

quote:

Orjinalden alıntı: Turkhes

Huylu huyundan vazgeçmez!

Öyle dememek lazım ama o 2 kişinin hakkı senden suana kadar çıkmadıysa elbet çıkar bu oyun falan filan da dememek lazım sonucta o insan item olsun char olsun ona belli bir emek veriyor pre alıyor sabahlara kadar uyumadığı oluyor oyun için bir çok şeyden vaz geçiyor ve hakkıyla bişiyler yapıyor daha sonra senin gibi biri Allah kul hakkı nedir bilmeden emek hırsızlığı yapıyor.O seni soyan kişilerin sana beddua etmeyip sadece Allahından bul demesi bile yeterli

Hayat uyanık olanların oyunada Allah'ı karıştırdın ya diecek laf yok sana ! Memkelette saf cok yüzyüze görmediğin adamlarla alışveriş yapmayacaksın!

• Pişman olduysan degistim diyorsan Ne Mutlu SANA
    buyuk harflerle belirttigm gibi bu seni ilgilendiren bişey bu saatten sonra seni tanıyıpta sana güvenenın olacagını sanmıorum fakat hayatına bircok kisi girip cıkıcak sen dedigin gibi iyi bir insan olursan güsel davranıslar sergilersen hayatına girip cıkanların yaptıgı dönüşümde senın yaptıgın kötü alıskanlıklar yavas yavas kaybolur
  • Ben yine diyorum huylu huyundan vazgeçmez!
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

bütün forumların adetidir bu ilk yorumları yapanlar olumsuzsa eğer
    ondan sonrasıda hep olumsuzdur eğerki ilk yorumlar olumlu olsaydı ondan sonrakilerde eminim
    güzel sözler olucaktı .

bunu buraya cesaret ederek yazmışsan ben senin gerçekten düzeldiğine inanıyorum .
    helal olsun sana czgaddarı tanımam ama gördüğüm yorumları burda çoğu kişidende iyiydi
    herşeyi diyebilirsiniz ama unutmayınki karşınızdaki 1 insan sonuçta oda bu vatanın çocuğu aynı bayrak
    altında yaşadığınız insanı dışlıyorsanız bence siz kendinize acıyın

gözümde herkes insandır hatası anlıyanlar hatasız olanlardan daha değerlidir

bu vatanda yaşayan hakkıyla ekmeğini yiyen ben türküm diyen bayrağına milletine saygılı herkez benim türk kardeşimdir
    ama bu vatanın evlatının emeğini ona vaadler verip kandırarak çalan kimse benim kardeşim olmaz ben kabul etmem sen bir kere hırsızlık yapdın mı sen artık hırsızsın takii cezanı cekene kadar gelipde bana akıllandım cok pişmanım düzeldim diye zırvalayamaz gidecek aldıklarını geri verecek verdim diye topiç acacak verdiği adamlar ok verdi diyecek sonra bizde tamam düzelmişsin diyecez bu iş bu kadar basit sen aldıklarını vermeden buraya beni affedin diye topiç acma manesin veya czgaddar veya oğuz

• quote:

Orjinalden alıntı: baris01

quote:

Orjinalden alıntı: L4st

bütün forumların adetidir bu ilk yorumları yapanlar olumsuzsa eğer
    ondan sonrasıda hep olumsuzdur eğerki ilk yorumlar olumlu olsaydı ondan sonrakilerde eminim
    güzel sözler olucaktı .

bunu buraya cesaret ederek yazmışsan ben senin gerçekten düzeldiğine inanıyorum .
    helal olsun sana czgaddarı tanımam ama gördüğüm yorumları burda çoğu kişidende iyiydi
    herşeyi diyebilirsiniz ama unutmayınki karşınızdaki 1 insan sonuçta oda bu vatanın çocuğu aynı bayrak
    altında yaşadığınız insanı dışlıyorsanız bence siz kendinize acıyın

gözümde herkes insandır hatası anlıyanlar hatasız olanlardan daha değerlidir

bu vatanda yaşayan hakkıyla ekmeğini yiyen ben türküm diyen bayrağına milletine saygılı herkez benim türk kardeşimdir
    ama bu vatanın evlatının emeğini ona vaadler verip kandırarak çalan kimse benim kardeşim olmaz ben kabul etmem sen bir kere hırsızlık yapdın mı sen artık hırsızsın takii cezanı cekene kadar gelipde bana akıllandım cok pişmanım düzeldim diye zırvalayamaz gidecek aldıklarını geri verecek verdim diye topiç acacak verdiği adamlar ok verdi diyecek sonra bizde tamam düzelmişsin diyecez bu iş bu kadar basit sen aldıklarını vermeden buraya beni affedin diye topiç acma manesin veya czgaddar veya oğuz

NE YAPICAGIMI SORMUYORUM SANA TUM SAMIMIYETIMLE ACIKLADIM SADECE, EMIN OL 350 YTL ÜZERİNDEN VERDİKLERİM OLDU BENIM DE GUCUM BU KADAR , BEN HERKESDEN HELALIK DILEDIM... BU OLAYLARIN USTUNDEN 1 YL GEÇTİ BEN KENDIME YENI İNANDIM ....

L4ST TEŞEKÜRLER..

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ DENILENLERE.. BİRŞEY DERDIM AMA NEYSE HER INSANIN BELİRLİ BİR ZAAFLARI VARDIR . AMA BUNLAR INSAN BI ACI OLARAK BATAR. BENIM NIYETIM KOTU OLSA /CZGADDAR/ İSMİ TEGMEN RUTBESINDEYDI VE TANINMIYORDU.
    BU ISIMLEDE FAKE olarak birçok kısıyı kandırabılırım emin olun ama ben sızın samımıyetınıze guvendım burada olumlu olmsuz yorumlar aldım . agzımı açmadım fakat siz sureklı birbirinizi tetıklıyecek laflar edıyorsunuz..

BARIŞ ; EMIN OL BU OYUNDAKİ 1 GB , 2 GB BU VATANIN EMEĞİ OLAMAZ.

2 ay calıstım ve elımden gelen tumm para 350 ytl verdim.

DAHADA NE BİŞE YAPABILIRIM , NEDE KAZANABILIRIM

KIMSEEE ASLA BANA GUVENSİN DEMIYORUM . TAKAS YAPALIM DEMIYORUM EMIN OL DA burada 1,2 gun sonra char satılır alınır yazmıyacagım .

BEN SİZE YINE KOTU BISE DEMIYORUMM AMA EMİN OL BU SAATEN SONRa BENDEN KIMSEYE ZARAR GELMEZ

İYİ GUNLER

• manesin değilmisin sen oysan ne 1 yılı daha gecen gün 73 barbar çalmadın mı devranet fln karışdı sen çok karışık adamsın senin legal diye faken yok mu
    1 yıl önce senin ne çaldığını bilirim ne başka bir şeyini ayrıca o 1 2 gb insanlar emekleriyle yapıyor emek hırsızlarıda benim gözümde vatan haini tabi emek harcamadan hazır konanlar nerden bilsin
  • quote:

manesin değilmisin sen oysan ne 1 yılı daha gecen gün 73 barbar çalmadın mı devranet fln karışdı sen çok karışık adamsın senin legal diye faken yok mu
    1 yıl önce senin ne çaldığını bilirim ne başka bir şeyini ayrıca o 1 2 gb insanlar emekleriyle yapıyor emek hırsızlarıda benim gözümde vatan haini tabi emek harcamadan hazır konanlar nerden bilsin

73 barbar geri verildi sen ne konşuyorsun

BARIŞ01 Bİ DAHA SENDEN BENIM KONUMA YORUM YAZMAMANI ISTIYORUM GİT SENI SOYANLARA LAF S0K BANA DEĞİL .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czgaddaR -- 29 Nisan 2008; 19:05:38 >
  • Olayları Tam bilmiyorum Ama insanlar gerçekden değişir burda adam size değişdini söylereyerek mutlu oluyor.Neden bence gerçekden değişmişdir.yani adamın amacımı var sanıyorsunuz hırsız değilim dicek gidip numanı hacklemeye çalışacak.Eski huyuna bir daha dönmes isen unutulur.
    Dönmüş gibi gözüküyorsun
  • Soyduğun kişiler seni affetmişse sorun yok.
    Fakat adamları soydun, sonrada başkalarına yardım yaparak o günahları örtmek istiyorsan yani Robin Hood'culuk oynuyorsan yanlış yoldasın. Hakkını yediğinden helallik iste, yeterlidir.

Bunu oyun olarak düşünebilirsin fakat bundada insanların emekleri var. Verdiği paralar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: czgaddaR

quote:

manesin değilmisin sen oysan ne 1 yılı daha gecen gün 73 barbar çalmadın mı devranet fln karışdı sen çok karışık adamsın senin legal diye faken yok mu

73 barbar geri verildi sen ne konşuyorsun

BARIŞ01 Bİ DAHA SENDEN BENIM KONUMA YORUM YAZMAMANI ISTIYORUM GİT SENI SOYANLARA LAF S0K BANA DEĞİL .......

formun sevilen dürüst şahsiyeti beni kovuyor aman tanrım emin ol konulara atcağım cevaplara bir tek modlar karışır senin gibi birisi hiç mi hiç karışamaz
    sana bir soru sorduk ona cvp ver önce senin legal diye faken varmıydı yokmuydu ayrıca beni soyan adamlar seni ilgilendirmez o adamlardan ben hakkımı haram ettim bir kere ilerde öteki tarafda görüşcez onlarla onlar bu saatden sonra gelsinler versinler bana gblerimi ben hakkımı helal etcekmiyim bakalım

• iyi insan olan arkadaş bana yardım edebilirmisin ben yeni üye oldum bu siteye mesenem acılmadığı için ne yaptıysam açamadım sabahtan beri sadece yardım istemek için buraya üye oldum :((
  • Eski konuları uplamak büyük marifet devam et
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.