Şimdi Ara

İYİ BİR İNSAN OLDM !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R

Bu bile bir erdemdir tebrikler...+8 dual shardım sana helal olsun...

+8 dual shard tam bilmiyorum ama 300 ytl civarı eder sanırım tanesi 150 ytl'den.300 ytl helal etmişsin bence tam bir saçmalık bu kişi senin 300 ytl'ni aldı.Ya sen çok iyimsersin yada çok paran var...
  • iyilik karşılık beklenmediğinde iyiliktir.. her ne kadar kötülük yaptıysan.. bunun farkına varıp buralara yazmandan güzel ne olabilir ki..iyi olmak zor değildir kötü olmak zordur.. ben bu davranışını çok takdir ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

TAMAM

mezaramı goturcen postları ?

İyi bakam iyi olmak ıyıdır
  • Çoğu kişi hep kötü yorumlar yazmış. bi kişiyi silmek çok kolay dimi.. nie zor olanı hiç denemiyorsunuz... zararın neresinden dönülse kardır... şu an oğuzun maddi olarak verdigi tum zararı karşılicak gucu oldugunu zannetmiyorum... ama eminim ki elinde o imkan olsa su an hepsini karsılardı...
    kimse hala güvenmek zorunda deil. ama lütfen bu işle alakası olmayan insanlar saçma şeyler yazıp ortamı daha fazla germeyin. eğer hakkını helal etmicek birisi warsa onlarda zarar görenler olacaktır.. ve bundan sonrası Allah la oguz arasında olandır.. eger gerçekten samimiyse zaten karşıdaki insan da affeder. Affetmek bir erdemdir!
  • böle adamlar değişmez forumdan biri çarımı çalmıştı adam bana çok pişmanım özür dilerim falan dedi ben gerçekten pişman sanmıştım adamın niyeti kötü bi kere tek şartla veriri diyo aban i,tem verirsen xgenonda itemlerim vardı onları istiyodu hem çalın sonrada pişman oldum gibisinden sözlerle buraya çıkmayın ayrıca özürde dilese pişmanda olsa güvenmeyin bölelerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: fig00

Çoğu kişi hep kötü yorumlar yazmış. bi kişiyi silmek çok kolay dimi.. nie zor olanı hiç denemiyorsunuz... zararın neresinden dönülse kardır... şu an oğuzun maddi olarak verdigi tum zararı karşılicak gucu oldugunu zannetmiyorum... ama eminim ki elinde o imkan olsa su an hepsini karsılardı...
    kimse hala güvenmek zorunda deil. ama lütfen bu işle alakası olmayan insanlar saçma şeyler yazıp ortamı daha fazla germeyin. eğer hakkını helal etmicek birisi warsa onlarda zarar görenler olacaktır.. ve bundan sonrası Allah la oguz arasında olandır.. eger gerçekten samimiyse zaten karşıdaki insan da affeder. Affetmek bir erdemdir!

Biz onu silmedik ki, o kendisini sildi... Zarar gören kişiler hakkını helal ederse bu bir saçmalık olur... Görmüşsündür forumda pathosta mage almıştım çok güvendiğim bir arkadaşımla ortak olmuştum. Ş*refsiz çıktı. Ama ben hala zarardayım, o ise pazarda şu an elinde +8 lightning eronion ile +8 Lycaon staff ve Flame ring satıyor...

Şu an bu insan gibi çıkıp çok pişmanım affet ne olur dese tek sözüm ''ASLA'' olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 28 Nisan 2008; 14:49:30 >

• Hadi bakalım hayırlısı,değişip değişmediğini zaman gösterecek umarım hakkını yediğin kişiler seni affeder
  • soz gelimi bu devirde babana bile guvenemiyorsun, kaldi ki forumda birkac kisiyi dolandirmis sonradan "pisman oldum, degistim, yola geldim, iyi insanim artik" diyen birine guvenmek ne kadar dogrudur?

can cikar huy cikmaz.

• siz benı ne zannediyorsunuz , böyle insanlar filan neyim ben ; sefillllll :@ sanada oyun gırmedı ıtem veremedım dıye demedıgın kalmamıs sen kımsınkı benı affedıceksın benı affedıcek kadar adam olamazsın sen .............

İYİ KOTU DAHA YORUM YAPMAYIN....
  • bu yeni bi kandırma taktiğimi acaba
    inanasım gelmiyo şu an ama inş. düzelmişsindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Bende Melek oldum..(Tövbe Tövbe)

kssr bakmada senden bişey olmaz ömer :D
  • Kırıkkale'de 1992 yılında çeşitli semtlerde 4 otomobilin camlarını kırarak teyplerini çalan hırsız, Emniyet Müdürü Salim Akça'ya mektup ve içinde 400 euro göndererek helallik istedi.

Mektubunda hırsızlık yaptığı tarih ve yerleri belirten hırsız, otolarından teypleri çaldığı kişilere 100'er Euro verilmesini ve onlardan helallik alınmasını istedi. Emniyet Müdürü Salim Akça, mesleki hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, çalınan teyplerin sahiplerini buldurarak paralarını teslim etti.

Adına içinde 400 euro para ve mektup olan bir zarf gönderildiğini açıklayan Akça, "Mektupta adını soyadını açıklamayan bir kişi 15 yıl önce oto teypleri çalması nedeniyle duyduğuvicdan azabını yazmış. Hırsızın belirttiği adreslerde yaptığımız araştırmalarda o dönem oto teypleri çalınan 3 kişiyi bulduk ve kendilerine 100'er euro verdik. Hırsızın söylediği diğer adreste ise kimse bulunmadığı için 100 euroyu 3 fakir öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim ettik'' şeklinde konuştu.

Adını soyadını açıklamayan hırsız, Emniyet Müdürü Salim Akça'ya gönderdiği mektupta şöyle diyor:

"1992 ve 1993'te çok zor durumdaydım. Terbirlik Kooperatifi 133 Sokak kırmızı Renault 9, Emek Kooperatifi 145 Sokak'ta siyah Serçe, MKE Lojmanı Yaşar Doğu Caddesi gri Renault 9, Yaylaçık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi'nde beyaz Flash marka otolardan teyp çaldım. Çok pişmanım ve 15 yıldır vicdan azabı çekiyorum. Oto teyplerini çaldığım kişilerin bulunarak 100'er euro verip benim için helallik alınmasını istiyorum. Haklarını helal etsinler çok pişmanım'' dedi.

Diğer taraftan 15 yıl önce kapısının önünde bulunan arabasından teybi çalınan Emin Pozan, "Keşke bu adam benle görüşseydi de anlından öpseydim. Hakkımı helal ediyorum. Onun bana gönderdiği parayı fakir bir üniversite gencine hediye ettim. Kendisine hac vazifesini yerine getirmesini ve hakkımın kat kat helal olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

1992 yılında evinin önünde park halinde durar arabasından teybi çalınan Ahmet Açıkıgöz ise böylesi bir olay karşısında oldukça şaşırdığını belirterek, "O gün için hırsızın kalifiyeli bir hırsız olduğunu düşündüm. Çünkü arabamda teybimden başka hiçbir hasar ve parmak izi yoktu. Belki o gün o paraya benden daha çok ihtiyacı vardı. Belki çocuğuna bir süt alacaktı. Şimdi benim o paraya ondan daha çok ihtiyacım var. Gönderdiği para bana bir Hızır gibi yetişti. Kredi kartımın kabaran borçlarımın taksidineyatırdım. Kendisine teşekkür ediyorum ve hakkımı helal ediyorum" diye konuştu.

• quote:

Orjinalden alıntı: czgaddaR

siz benı ne zannediyorsunuz , böyle insanlar filan neyim ben ; sefillllll :@ sanada oyun gırmedı ıtem veremedım dıye demedıgın kalmamıs sen kımsınkı benı affedıceksın benı affedıcek kadar adam olamazsın sen .............

İYİ KOTU DAHA YORUM YAPMAYIN....

Yüzsüz!
  • banada hiç inandırıcı gelmiyor sen diğişmiş bile olsan bunu sen söyleyemezsin forumda zamanla değiştiğin ztn anlaşalır.
    sen milleti dolandırcan ondan sonra gelcen burda ben değişdim diyecen öyle şey mi olur
    ayrıca devranet veya hayalnet senin fake n ise sen benide dolandırmaya çalışdın
  • Huylu huyundan vazgeçmez!
  • quote:

Orjinalden alıntı: czgaddaR

FORUMDA YAPTIGIM COKKK ONCEDEN 2 SOYGUN SONUCUNDA BINTURLU PISMANLIK DUYDUGUMU SIZE SOLEMISTIM AMA ARTIK cok değiştim İNSANLARA YARDIM EDIYORUM. sevilen bı ınsan oluyorum bu bana cok mutluluk verıyor. tum yaptıklarımdan helallık alıyorum.

sizden bır kez ozur dıledım benı takmadınız defol gıt dedınız arkdslar bı daha ıstıyorum benı affedın hakkınızı heLal edın

ben senin samimiyetine güvenmiyorum kardeşim...
  • Bence çok da üstüne gitmeyin.Düzeldiyse de kendine,düzelmediyse de.
  • quote:

tamam

sen niye sürekli tamam diyosun postmu kasıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalipto

quote:

tamam

sen niye sürekli tamam diyosun postmu kasıyosun

konu dışında Post Kasılmaz
    Ona dokunma deli galiba :D

tamam...
  • bütün forumların adetidir bu ilk yorumları yapanlar olumsuzsa eğer
    ondan sonrasıda hep olumsuzdur eğerki ilk yorumlar olumlu olsaydı ondan sonrakilerde eminim
    güzel sözler olucaktı .

bunu buraya cesaret ederek yazmışsan ben senin gerçekten düzeldiğine inanıyorum .
    helal olsun sana czgaddarı tanımam ama gördüğüm yorumları burda çoğu kişidende iyiydi
    herşeyi diyebilirsiniz ama unutmayınki karşınızdaki 1 insan sonuçta oda bu vatanın çocuğu aynı bayrak
    altında yaşadığınız insanı dışlıyorsanız bence siz kendinize acıyın

gözümde herkes insandır hatası anlıyanlar hatasız olanlardan daha değerlidir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.