Şimdi Ara

İyi bir yedekleme programı lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,elimde Zyxel harici yedekleme kutusu var.Ağa bağlanıyor ve içine 2 disk takılıp Raid yapılabiliyor.Benim yapmak istediğim otomatik olarak ağdaki bilgisayarlardan belirtilen dosyaları bu kutuya atmak.Bunu yapabilecek iyi bir program varmı?Ben Acronics denedim ama birsürü sorun çıktı,devamlı hata verip yarıda kesiyor.

• ghost denedin mi..
  • quote:

Benim yapmak istediğim otomatik olarak ağdaki bilgisayarlardan belirtilen dosyaları

o dedigin robocopy ile yapiliyor. Tabi agdaki bilgisayara erisim izninin olmasi lazim.

bu islemi genelde yazdiginin tersinden yaparlar. Yani yedeklenecek dosyanin bulundugu bilgisayarda robocopy ve scheduled task birlikte kullanilarak yapilan ayarlama ile yedek alinacak dosya yedeklenecek bilgisayara gonderilir. Yedeklerin gonderildigi bir bilgisayar vardir tabi.

"Acronics TrueImage yada Ghost" diskin bir bölümünün yada tamaminin (yada yada) yedegini almak icindir, "belirtilen dosyalar" icin degil.

eger robocopy ile halledemezsen (karışık gelirse), istedigin sey icin nette kopyalama yada backuplama programlari icin arama yap, bircok grafik arayüzlü program bulabilirsin.
  • ("Acronics TrueImage yada Ghost" diskin bir bölümünün yada tamaminin (yada yada) yedegini almak icindir, "belirtilen dosyalar" icin degil.)
    Diskin bir bölümünün yedeğini alınca o belirtilen dosyalarıda almış oluyorsun,hani klasörleri işaretleyince oluyor ya öyle.
    Ayrıca o programlar işimi görüyorda sorun çıkarıyor daha iyisi varmıdır acaba dedim.Yinede yardım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omerk -- 14 Haziran 2008; 11:07:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Omerk

("Acronics TrueImage yada Ghost" diskin bir bölümünün yada tamaminin (yada yada) yedegini almak icindir, "belirtilen dosyalar" icin degil.)
    Diskin bir bölümünün yedeğini alınca o belirtilen dosyalarıda almış oluyorsun,hani klasörleri işaretleyince oluyor ya öyle.
    Ayrıca o programlar işimi görüyorda sorun çıkarıyor daha iyisi varmıdır acaba dedim.Yinede yardım için teşekkürler.

Ghost tan iyisi yeni çıkan ghosttur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.