7-8 yıldır takımda yararlı olmadan, benim hayatım boyunca durmadan çalışarak kazanamayacağım parayı kazansan sabriyi sevmiyorum ve doğum gününü kutlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#
İyi ki doğdun reis
Her ne kadar dalga geçsekte,adamsın.Doğum gunün kutlu olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR
Her ne kadar dalga geçsekte,adamsın.Doğum gunün kutlu olsun...
Yetenek fakiri falan olabilir ama onun gibi yürekten oynayan adam yok gibi artık. Nice mutlu out'lara Sabri.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A415FEC-8
Yetenek fakiri falan olabilir ama onun gibi yürekten oynayan adam yok gibi artık. Nice mutlu out'lara Sabri.
Alıntıları Göster
İyiki doğdun sabri.
quote:
Orijinalden alıntı: Çelik.
7-8 yıldır takımda yararlı olmadan, benim hayatım boyunca durmadan çalışarak kazanamayacağım parayı kazansan sabriyi sevmiyorum ve doğum gününü kutlamıyorum.
Çok iyi konuya değindin ama bu sadece sabriyle alakalı olan birşey değil. Tüm futbol dünyası için geçerli. Aşırı yüksek paralar dönüyor. Bunların 1 senede kazandıklarını insalığın çoğu ömürleri boyunca kazanamıyor. Bu adamlar bir senede 5 trilyon paralar alacak kadar ne yapıyorlar Allah aşkına ? Bunlara verilen para doktorlara veya mehmetçiklerimize falan verilse gram üzülmem. Şu futbolcuların aldıkları paraların yüzde 50 sini fakirlere dağıtsak Türkiyede aç insan kalmazdı. Futbolda bu kadar çok paraların dönmesi çok ağrıma gidiyor.
Konunun çok dışına çıktım özür dilerim. Ayrı konu açmayı pek sevmiyorum , düşünceme yakın bir yorum bulunca buraya yazıverdim.
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
quote:
Çok iyi konuya değindin ama bu sadece sabriyle alakalı olan birşey değil. Tüm futbol dünyası için geçerli. Aşırı yüksek paralar dönüyor. Bunların 1 senede kazandıklarını insalığın çoğu ömürleri boyunca kazanamıyor. Bu adamlar bir senede 5 trilyon paralar alacak kadar ne yapıyorlar Allah aşkına ? Bunlara verilen para doktorlara veya mehmetçiklerimize falan verilse gram üzülmem. Şu futbolcuların aldıkları paraların yüzde 50 sini fakirlere dağıtsak Türkiyede aç insan kalmazdı. Futbolda bu kadar çok paraların dönmesi çok ağrıma gidiyor.
Konunun çok dışına çıktım özür dilerim. Ayrı konu açmayı pek sevmiyorum , düşünceme yakın bir yorum bulunca buraya yazıverdim.
Altına imzamı atarım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
quote:
Abi şu yüreğiyle oynuyor yeaa laflarından sıkılmadınız mı artık? Bana da o kadar para verseler ben de yüreğimi ortaya koyarım. Bu kadar yeteneksiz futbolcuların Galatasaray'da işi yok artık.
quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
Doğum günü hediyen benden reyiz
Sabriye laf edenler yerine kimi koyacak acaba? gokhan gonul vardi da sozlesmesini mi feshettik sabri icin? yerli, ideal bir bek iste. asil mevkisi olmamasina ragmen adamdan bek yaratmaya calistik. bu yuzden de kademe hatalari yapiyor. idare edecegiz artik. kimi koyalim? serkan kurtulus'u mu?
bu videoyu her izlediğimde kendime 'bu adamda yetenek gerilemesi var' diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Sabriye laf edenler yerine kimi koyacak acaba? gokhan gonul vardi da sozlesmesini mi feshettik sabri icin? yerli, ideal bir bek iste. asil mevkisi olmamasina ragmen adamdan bek yaratmaya calistik. bu yuzden de kademe hatalari yapiyor. idare edecegiz artik. kimi koyalim? serkan kurtulus'u mu?
Böyle adamları bir anda silip atamazsın, gençlik hemen fişini kesme meraklısı: böyle yeteneksiz insanlara yer yok diyerek. Bazı konularda amatör olmalısın, her konuda profesyonel düşünerek takım olamazsın. Bu ülkede yıllarca ne kazma futbolcular izledik lakabı kazma olanlar bile vardı. GS, FB, BJK'de oynayanlar vardı. Sabri onlara göre Messi sayılır. Ama taraftar onları da severdi, sahiplenirdi takımla bütünleşmiş sembol isimler oldular. Şimdi Sabri'ye reyiz dediğimiz gibi. Sabri gitsin diyenler o kazmaları izleseler futboldan soğurlardı heralde. Ki Sabri yetenek yoksunu falan değildi 16 yaşında oynadığı maçları hatırlıyorum çok hızlı dribling yapardı şu anki Arda'dan hızlı inerdi çizgiye ama ihtiyaçtan bek oynatıldı, oraya adabte edilmeye çalışıldı, o da ancak bu kadar oldu.
Böyle sembol olmuş futbolcular, gitsin diye gönderilmez hemen, her zaman sahip çıkılır...
İyi ki doğdun Sabri reyiz...
quote:
eşeği koy 7 yılda bir şey öğrenir
quote:
Orijinalden alıntı: clinteastwood10
quote:
eşeği koy 7 yılda bir şey öğrenir
Sen esege surekli " sen esseksin, bi sey ogrenemezsin " dersen o essek zor ogrenir. rakip takim taraftarlari dalga geciyor, gs taraftari sahiplenecegine onlar da vuruyor adama. ilk zamanki sabri ile simdiki sabri arasinda da kademe farklari var zaten. ustelik sabri'nin reijkaard zamanindaki performansi da bence gayet yerindeydi. ben sabri super oyuncu demiyorum; benim dedigim elde tutabileceginiz iyi bir yedek.