Şimdi Ara

İyi gelicek bir şey?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya böyle bir konu açmak ne kadar mantıklı bilemem ama , sürekli öksürüyorum , büyük ihtimal üşüttüm ( evet yaz mevsiminde ve izmirde)
    kesinlikle ilaç vb. şeyler değil ne bileyim meyve falan önerirseniz eğer iyi gelen bir şey varsa yardımınızı bekliyorum

• İlaç hemen çözer ama istemezsen,sıcak içecekler iç (örn ; ıhlamur,çay,kahve).
  • Ya doktora gittim ama ilaçlarımı yarın alacağım , bugün alamadım , teşekkür ederim cevap için
  • Naneli pastil bende vardıismini unuttum şimdi eczanede 7 küsür lira
  • Pastiller geçici; yani şeker bittikten sonra 15 dakika içerisinde tekrar başlarsın öksürmeye. İlaçlarını ihmal etme. Faranjit falan mı acaba? Yazın bana da olmuştu 2004 senesinde, hala daha devam eder zaman zaman. Bende ki kuru kuru öksürük idi. Sanırım sizinki de öyle. Yani soğuk algınlığı ile alakası yok sanırım.
  • Yok faranjit değil , geçen sene olmuştum nasıl bir illet olduğunu biliyorum o antibiyotik ve gargara tarzı şeylerle geçiyor , nezle olmuşum artı olarak ciğerlerimi üşütmüşüm , bir öksürük şurubu ile ağrı kesici verdi daha iyi oldum malesef ilaçlardan başka bir şeyle geçmiyormuş bu illet , teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.