merhaba arkadaşlar laptopu şarzdan çıkarınca çok fps dropları yiyorum fps sabitlemeyi kapadım 70 fpsden 17 fps düşüor mesala performans modunda pildeyken napabilirim fps dropları yememek için 2. sorum arkadaşları cihazı aldığım günden beri 1 ölü piksel var asus ilgilenmior napabilirim şimdididen cevaplarınız için teşekürler biraz asus rog aldığım için pişmanım arkadaşlar ölü piksel yardım etmior asus bu arada 23 nisan hepimize kutlu olsun yüklediğim fotoda pek net değil şöyle bir ölü pikselim var :( cihaz 0 aldım 4 ay oldu 2 kere servise yolladım takmadılar arkadaşlar cihaz aldığımda falan çöküüordu video tdr failure falan onu tamir etmişler sözde ara sıra gene çöküor pildeyken oyunlarda :/ cihazı 4679 tlye vatandan indirimde aldım özellikleri : i7 7700hq 3.8 ghz 16gb ddr4 ram ssd 128gb 1 tb hdd gtx 1050 4gb dir arkadaşlar teşekürler yorumlarınız için :(
Ölü piksel için ya görmezden gelicen yada yeni ekran alıcaksın. Bide laptop şarjayken aşırı ısınma yapıyor mu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
laptop ısınması normalde pildeyken fps artırmak için napab ilirim naparsam yapıyım fps drop yemeye başladım pilimi dandik anlıyamadım bu asusun kalitesi yerlerde artık