Şimdi Ara

İyi günler Kolay Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler kolay gelsin benim bir sorum olucaktı. Konu başlıgını buraya acmam mı gerekiyordu bilmiyorum ama şimdiden teşekkür ederim. Benim bilgisayarımda internet oldugu halde (face , mynet, twitter ..... ) gibi sitelerde dolaşıp online oyun oynamama rağmen youtube ye girdiğimde herhangi bir video yu actıgım vakit video dolmuyor veya cok az doluyor kalıyor öyle veyahutta 40 saat sonra dolmaya başlıyor deli oldum. İlgilenirseniz şimdiden tekrardan teşekkür ediyorum hayırlı ramazanlar....

• o olay youtube ile alakalı..senin internetinde bir sıkıntı yok yani
  • youtube'de bant genişliği sınırlaması var diyorlar ... sorun youtubede değil tam olarak ttnet sınırlama getiriyo
  • Başlığı okuyunca spammer geldi sandım.
  • suçlu telekomun olmayan fiberleri adil kulanım bo sansürlü DNS ler prom da var tabi namı diğer gezinti
  • Sonuc olarak yapabilcegimiz birşey yok mu müzik bile dinleyemiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrealboy

Sonuc olarak yapabilcegimiz birşey yok mu müzik bile dinleyemiyorum ya

Şuanlık beklemekten başka çare yok. Bende de aynı dolmuyor iki saat. İnternet hızım yeterli oysaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Temmuz 2013; 1:43:49 >
  • arkadaşlar bir kaç gündür bende de olay aynı olayı youtube ile sınırlamayın speed test te denemeler yaptım avrupa ve türkiyede hızlar normal ama amerikadan yaptım birde testi inanılmaz ping süreleri ve çok düşük hızlar aldım büyük ihtimalle çıkışlarda yeniden problem var.
  • 5. Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. “Acil yardım”, “Lütfen yardım”, “Uzman sorusu”..gibi konuyla alakası olmayan ve tek kelimeli başlık kullanan konular silinecek/kitlenecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_62416247/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.