Şimdi Ara

İyi ki doktor olmuşum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
36.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-57F688BA1

İntörnlük bir sene. Ömür boyu 2000tlye mahkum olmaktansa bir sene 630 almak daha iyidir herhalde.

Alıntıları Göster
    Tippi para icin seçtiğini ITIRAF EDIYORSUN YANI HAAA????

EGMYE BILDIRIYORUM BU MESLEK AHLAKINA AYKIRIDIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktor olmuşşsun ama adam olamamışsın. intörn ne ulan stajyer desene şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

doktor olmuşşsun ama adam olamamışsın. intörn ne ulan stajyer desene şuna
    Stajyer 4-5. Sınıfta diyoruz. İntörn 6. Sınıfta diyoruz tüm tıp camiası olarak. Sıkıntı mı oluyor sana bu
  • 2 gun sonra perifere git bakalim umarim o zamanda iyiki diyebilirsin

• MUCİZE DOKTOR SEN MİSİN HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kac para aliyon
    Sana ne kadar lazım

Edit: Konu sahibi hocam tebrik ediyorum. Meslektaş sayılırız ben de müstakbel diş hekimi inşallah. Bizimkisi pek böyle adrenailini bol, ölüm kalım savaşlarının verildiği meslek değil ama sonuçta kaynağımız aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A112A26DD -- 3 Ekim 2019; 17:57:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD

Sana ne kadar lazım

Edit: Konu sahibi hocam tebrik ediyorum. Meslektaş sayılırız ben de müstakbel diş hekimi inşallah. Bizimkisi pek böyle adrenailini bol, ölüm kalım savaşlarının verildiği meslek değil ama sonuçta kaynağımız aynı

Alıntıları Göster
    Çoh

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

MUCİZE DOKTOR SEN MİSİN HOCAM
    Bence sayılırım
  • Branşınız nasıl oluyor, hangi branştasınız ya da hangi branşı seçeceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Branşınız nasıl oluyor, hangi branştasınız ya da hangi branşı seçeceksiniz?
    KBB istiyorum hocam
  • quote:

Bence sayılırım

Alıntıları Göster
    HOCAM ANLATTIĞINIZ SAHNE MUCİZE DOKTORDA OLDU ADAM SEDYENİN ÜSTÜNE ÇIKIP BİR ŞEYLER YAPIYORDU ENTÜBE VE ADRENALİN KELİMELERİNİ DE KULLANDI

TROLL OLABİLİR MİSİNİZ YOKSA GERÇEKTEN MUCİZE DOKTOR SİZ MİSİNİZ LKDSFŞLKSJDLŞJFD
  • quote:

KBB istiyorum hocam

Alıntıları Göster
    Doktorlardan ekseriyetle nefret ediyorum. Daha bugün bir tanesi ile uğraştım. Yemin ederim kendimi zor tuttum. Şeref yoksununun burnu 2 km havada, kaldı ki ben gayet yumuşak, kibar konuşan biriyim. İçeri girdiğimde “Nasılsınız?” diye sordum, gün içinde yüzlerce hasta geliyor ama eminim herkes derdini anlatıyor, kimse hâl hatır sormuyor diye. Yüzüme bile bakmadı. Nefret ediyorum böyle insanlardan.

Umarım başarılı olursunuz.

• quote:

HOCAM ANLATTIĞINIZ SAHNE MUCİZE DOKTORDA OLDU ADAM SEDYENİN ÜSTÜNE ÇIKIP BİR ŞEYLER YAPIYORDU ENTÜBE VE ADRENALİN KELİMELERİNİ DE KULLANDI

TROLL OLABİLİR MİSİNİZ YOKSA GERÇEKTEN MUCİZE DOKTOR SİZ MİSİNİZ LKDSFŞLKSJDLŞJFD

Alıntıları Göster
    Mucize doktoru izlemedim ama yemin ederim ki bu bugün yaşandı film sahnesi gibiydi zaten kendimi süperkahraman gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Doktorlardan ekseriyetle nefret ediyorum. Daha bugün bir tanesi ile uğraştım. Yemin ederim kendimi zor tuttum. Şeref yoksununun burnu 2 km havada, kaldı ki ben gayet yumuşak, kibar konuşan biriyim. İçeri girdiğimde “Nasılsınız?” diye sordum, gün içinde yüzlerce hasta geliyor ama eminim herkes derdini anlatıyor, kimse hâl hatır sormuyor diye. Yüzüme bile bakmadı. Nefret ediyorum böyle insanlardan.

Umarım başarılı olursunuz.

Alıntıları Göster
    Hocam ben hastalarıma karşı çok iyiyimdir. Serviste oldugum zamanlarda erken gidip sabah günaydın der hepsinin halini hatrını sorardım. Acilde de aynı şekilde ilgilenmeye çalışıyorum terslememeye çalışıyorum. Lakin geçen gün nişanlımdan ayrılmıştım ve gerçekten çok üzgündüm gözüm hiçbir şey görmüyordu o an kimseye cevap vermek istemedim işimi yapıp gitmek istedim. Sizde böyle zamanlara denk gelmiş olabilir misiniz?

• quote:

Mucize doktoru izlemedim ama yemin ederim ki bu bugün yaşandı film sahnesi gibiydi zaten kendimi süperkahraman gibi hissettim

Alıntıları Göster
    Mucize Doktoryoutube
    Ali hiçbir doktora benzemiyor - Mucize Doktor 2. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=a9aBKX76QXs

1.15'ten izlemeye başlayabilirsiniz hocam :DD

Başarılarınızın devam etmesini dilerim. Saygılar.

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=a9aBKX76QXs

1.15'ten izlemeye başlayabilirsiniz hocam :DD

Başarılarınızın devam etmesini dilerim. Saygılar.

Alıntıları Göster
    Bundan tek farkım sedyeyle beraber hastaneye girip acilen ameliyathaneyi hazırlayın dememem olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

No defibrilasyon Türkiye'de geçerli mi sevgili doktorlarım?
    saçmalık ölmüş geri dönmesi mümkün olmayan 70 yaşındaki bir hastaya yarım saat basmanın kaburgalarını kırmanın ne anlamı var yapan ve yaptıranın Allah belasını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

saçmalık ölmüş geri dönmesi mümkün olmayan 70 yaşındaki bir hastaya yarım saat basmanın kaburgalarını kırmanın ne anlamı var yapan ve yaptıranın Allah belasını versin

Alıntıları Göster
    Asla böyle düşünmüyorum. En azından son bir kez ailesiyle vedalaşması için zaman kazandırıyorsun hastana.

• quote:

Asla böyle düşünmüyorum. En azından son bir kez ailesiyle vedalaşması için zaman kazandırıyorsun hastana.

Alıntıları Göster
    boş konuşuyorsun kaç tane 70 yaşında her yeri hasta olan birini geri döndürdün zaten o durumda birinin ailesini hazırlamış olman gerekir
    hasta gençse zaten canla başla yapacaksın cprı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

2000de mi yasiyon reyiz yoksa 6300 mu demek istedin

Alıntıları Göster
    Adam intörn reyiz.. hala fakültede yani.Bize de asgari ücretin 4’de 1 i demişlerdi demek ki 600 müş....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.