Şimdi Ara

İyi ki doktor olmuşum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
36.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korsan58

boş konuşuyorsun kaç tane 70 yaşında her yeri hasta olan birini geri döndürdün zaten o durumda birinin ailesini hazırlamış olman gerekir
    hasta gençse zaten canla başla yapacaksın cprı

Alıntıları Göster
    Bugünkü hastamı geri döndürdüm. Ailesi şehir dışındaydı aradık akşam üstü geldiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    grup yapalım mı ?

Grup yaparsak bende dövmek istiyorum hep bir DH li dövmek istemiştim
  • Doktur olmuşsuy emme hala fakirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Para için olmadık doktor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57F688BA1

Bugünkü hastamı geri döndürdüm. Ailesi şehir dışındaydı aradık akşam üstü geldiler

Alıntıları Göster
    hastanın yaşını ve durumunu söyler misin
    dnr kesinlikle gelmeli
  • quote:

hastanın yaşını ve durumunu söyler misin
    dnr kesinlikle gelmeli

Alıntıları Göster
    Biz doktorlar patientlerimizle ilgili bilgileri üçüncü kişilerle paylaşamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değil

Alıntıları Göster
    Zaten ben de yanlış yazmışım sanırım az araştırdım da EKG de düz çizen hastaya defibrilasyon olmuyomuş doğru mu bu? ventriküler fibrilasyon ve ventriküler taşikardide kullanılıyormuş. Heralde "No CPR" dememiz lazım değil mi doktorum?

Zavallı doktorlar çok çekiyomuş bu durumdan. Kalbi duran hasta için "doktor şok versene" falan diyolarmış. Halbuki filmlerde gördüğümüz o şoklama olayı duran kalpte uygulanan bişey değilmiş. Doktorları şok cihazı kullanmadı diye şikayet edenler bile varmış. Savunma yazmak zorunda kalıyolarmış

Gerçi millette haklı. Boku yiyen film ve dizi çeken tayfa. Millette ordan görüyo.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    bak güzel insan son evre max 3ay ömrü kalmış birini geri döndürmek saçmalıktır hadi ilk 5dk denedin olmuyor üstüne ceset olmuş birine 40dk cpr yapmanın mantığını söyle bana bir şey demeyeceğim
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Bak hastam 30. Dakikada döndü hatta tam bırakırken döndü Ailesi belki de son kez gördü ve vedalaştı biz 30 dakika boyunca pes etmediğimiz için. Sorunun ne bununla?

• collossus kullanıcısına yanıt
    Şoklanabilir ritimler var şoklanamayan ritimler var evet düz çizen ekgye şok uygulanmaz.
    Sen DNR'yi ( Do Not Resuscitate) soruyorsun sandım ama farklı bir şey sormuşsun

• quote:

Şoklanabilir ritimler var şoklanamayan ritimler var evet düz çizen ekgye şok uygulanmaz.
    Sen DNR'yi ( Do Not Resuscitate) soruyorsun sandım ama farklı bir şey sormuşsun
    Sevgili doktorum cahiliz işte. Aynen öyle dediğin gibi "Do Not Resuscitate" Hatta amerika'da bir adam göğsüne bunu dövme yaptırmştı da doktorlar resmi belge olarak kabul etmişti. Bir takım tartışmalara sebep olmuştu.
  • quote:

Bak hastam 30. Dakikada döndü hatta tam bırakırken döndü Ailesi belki de son kez gördü ve vedalaştı biz 30 dakika boyunca pes etmediğimiz için. Sorunun ne bununla?
    kendin söylüyorsun vedalaştı felan zaten ölecek bir hasta için 30dk ben basarım diyorsan sıkıntı sendedir daha gençsin ilerde dediklerimi anlarsın
  • Mucize doktor gibisin hocam masallah dizide de gormek isteriz seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

kendin söylüyorsun vedalaştı felan zaten ölecek bir hasta için 30dk ben basarım diyorsan sıkıntı sendedir daha gençsin ilerde dediklerimi anlarsın

Alıntıları Göster
    Sen doktor musun hocam ?

• quote:

Hocam ben hastalarıma karşı çok iyiyimdir. Serviste oldugum zamanlarda erken gidip sabah günaydın der hepsinin halini hatrını sorardım. Acilde de aynı şekilde ilgilenmeye çalışıyorum terslememeye çalışıyorum. Lakin geçen gün nişanlımdan ayrılmıştım ve gerçekten çok üzgündüm gözüm hiçbir şey görmüyordu o an kimseye cevap vermek istemedim işimi yapıp gitmek istedim. Sizde böyle zamanlara denk gelmiş olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Pek zannetmiyorum hocam.

• iyi ki doktor olmuşşsunuz.kurtaracağınız hayatlar için şimdiden allah razı olsun. kazasız belasız allah mesleğinizi tamamlamayı nasip etsin. allah sayınızı çoğaltsın.
  • Uzmanlığını al sonra 15-20 maaşını aldığında bu cümleyi daha gür duyacaksın. Ülkenin en ayrıcalıklı mesleğidir. Elimde fırsat varken bende olsaydım keşke.
  • Asistanlıkta görüşürüz:)

• Allah yardım etmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.