Bildirim
İyi ki doktor olmuşum (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hakkın rahmetine kavuşmak varken türkiyenin çilesine mahkum bıraktığın için kendinle gurur duymalısın.
-
stajerim ama doktor yakınlarım var durumun vehametini biliyorum arkadaş heyecanlı ilk defa cpr yapmış sanırım ve şanslıymış dönmüş hastası
normalde hiçbir medeni ülkede böyle durumlarda(kanser vb. durumu kötü öleceği kesinleşen hastalar) 30-40dk cpr yapılmaz(hiç yapılmaz) bu doktorlara ve hastaya işkencedir
intörnlüğünde hergün bildiğin kaskatı kesilmiş hastalara cpr yapmaya başladığında anlar yanlışı -
Aksini mi söylemişim ki belirtme ihtiyacı duymuşsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
Allah yardım etmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa mı:) hocam boş yapma daha fazla konumda gidip kendine konu açquote:
Orijinalden alıntı: korsan58
stajerim ama doktor yakınlarım var durumun vehametini biliyorum arkadaş heyecanlı ilk defa cpr yapmış sanırım ve şanslıymış dönmüş hastası
normalde hiçbir medeni ülkede böyle durumlarda(kanser vb. durumu kötü öleceği kesinleşen hastalar) 30-40dk cpr yapılmaz(hiç yapılmaz) bu doktorlara ve hastaya işkencedir
intörnlüğünde hergün bildiğin kaskatı kesilmiş hastalara cpr yapmaya başladığında anlar yanlışı
hocam tüm batı dünyası dnryi kabul eden ülkeler hatalı biz doğruyuz insan hayatını düşünüyoruz demi seni mantıklı düşünmeye davet ediyor ve konuyu noktalıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-57F688BA1
İlk defa mı:) hocam boş yapma daha fazla konumda gidip kendine konu aç
Alıntıları Göster -
Bu bi eleştiri mi yoksa düz öküzlük mü hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
uzmanligi alip hasta kabul etmeye baslayinca haber et, seni calistigin hastanede ziyaret edip ilk dayagini forumdas olarak ben atayim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 4 Ekim 2019; 5:40:14 >
-
Bu kalp durduğunda Kalbe yumruk vurarak şok yapma diye birşey varmı filmlerde oluyordu kalp masajından sonra sonuç alamayınca yapıyorlardı.(Bence yok öyle birşey zırvada size sorayım)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda 51 tane doktor ya da öğrenci var, menfaatler ortak olunca birbirlerini artilamislar hemen.quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
uzmanligi alip hasta kabul etmeye baslayinca haber et, seni calistigin hastanede ziyaret edip ilk dayagini forumdas olarak ben atayim.
hocam öncelikle tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.
sizi yakalamışken sormak istediğim bişey var doktorlar insanlardan iğreniyo ve herkesi basit görüyo mu -
Artık hangi konu ile popüler konular arasına girersem diye bayağı sallamış
Tartışsakda siz benim abimsiniz cemil abim benim
Hayatın boyunca mesleğinizi bu kadar heyecanlı ve gurur verici bir şekilde devam ettirirsiniz umarım. -
Şu forumda gerçekten çok sığ insanlar var. Tıp gibi bir bölümün sırf para için okunduğunu düşünenlerden tut, bu bölümden başka okuyan ya da okumayanların da doktorlar kadar asla para kazanamayacağını düşünen cahiller sürüsüne kadar devam ediyor bu durum. Ne insanlar tanıyorum, borsa vs. derken doktorun kazandığı parayı katlayarak kazanç elde ediyor...
Cidden yazık, maddi anlamda fukara olduğunuzu herkes az çok biliyor ama zihinsel fukara olmak hepsinden kötü. -
İyiki doktor olmuşsun ama o kibirli yazdığın yazidaki personel ve hemşire yanında olmasa senden tek başına bı cacık olmaz. Bunu da unutma.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Atandıktan sonra pişman olursun merak etme. Bu ülkede hekimliği bitirdiler maalesef
Iyi ki doktor olmussun kardesim benimm
Bir insanı kurtaran kişi tüm insanlığı kurtarmış gibidir. Bir insanı öldüren de tüm insanlığı öldürmüş gibidir. İnancını bilmiyorum ancak bana göre sen çok değerli bir iş yapmışsın. Allah razı olsun.
Doktor tanıdıklarım şu anda almanya'da hayatın keyfine bakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X