Şimdi Ara

İYİ OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR OYUNDA EDENADAN BAHSEDIYORUM ORTADAKI ITEMLERIN COGU YOK OLDU NEDEN ?
    RAPTORLAR İİ LER 670 M E BILE ZORLA GIDERKEN SIMDI PAZARDA YOK NEDEN ?
    PARA YOK ITEM YOK FIYATLAR YUKSELDI NEDEN ?
    ALIN SIZE CVPLAR

TAMAMIYLE KENDI DUSUNCEM 2. YILIM BITTI BU OYUNDA

ARKADASLAR YIL 2007 SON AYLARI 10. YADA 11. O ZAMAN SOYLEDIM DEDIMKI 4. AYLARA DOGRU ITEMLER CEKILCEK BUNU MUHABBET ETTIGIM BAZI ARKADSLARA SOYLEDIM GEREKIRSE ISIMLERINI YAZARIM BIRISI HATIRLAR YADA ABI NASIL OLCAK PIYASA DIYENLERE ITEMLERIN COGUNU GMLER YADA OYUNUN BELIRLEDIGI CHARLAR CEKTILER YAVAS YAVAS ORTALIK ITEM DOLUYDU GMLERIN BILE BELKIDE HABERI YOK AMA EMIN OLUN BUNLARI OYUN CEKTI

BAZI ARKADASLAR RANT KAZANAN ARKADSLAR AKILLARI SIRA PIYASA YUKSELTMEYE CALISIYO UYMAYIN BOS BOS BEKLETIRSINIZ MILLETTE ALICAK PARA KALMAMISKEN PIYASA NEYE GORE YUKSELIYO ANLAMI DEGILIM NEDENI PARASI BU RANTTA PARA KAZANAN BAZI CLANLAR DAHA ACIK OLARAK BASTA OLMAK UZERE BU ISLERI YAPIYOLAR

PARA YOK ITEM YOK PIYASA YUKSELDI BAKIN BURDA SUNUDA YAZIYORUM YA OYUN HILE PROGRAMINI CIKARICAK PIYASAYA SURUCEK ORTALIK RAHATLASIN DIE KI YINE ITEMLERI CEKECEKLER BIR DIGER OLACAK IHTIMAL ISE OYUN PARA SATICAK DOLAR DUSTU PLATINIUM CIKTI HERSEY PARAYA CEVRILIYO OYUN TARAFINDAN BILGINIZE DAHA FARKLI DUSUNCELERI VE YORUMLARI YADA BAZI KONULARDA NET BILGILERI OLAN ARKADASLAR YORUMLARINIZI YAZINKI MEVZU ACIKLIK KAZANSIN.

• Edana'da işler Cok karışık Gercekten Piyasayı Yukseltmeye Calısan Bı kac Kısı war ve Dıgerlerıde onlara uyuyor ama umarım piyasa artmaz tıcaret ıcın sattık ne war ne yok doldur boşalt yapıyoruz suan ama ileride dupenın cıkmasını ısterım sahsen yoksa pot parası bıle bulamıycaz..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientific -- 18 Aralık 2008; 16:12:53 >
  • haklısın. millet celale geliyor. biraz daha düşsün alırım diye bekleyen iteme saldırıyor. artık gb birikmişi olanında gb si kalmadı. Bence krize gidiyoruz. fiyatlar daha kötü olacak. ben 650 olsun diye beklediğim hbyi borç harç 800e aldım. hemde rebirthsiz ararken rebirthliye kaldık. Bana satan adam bir müddet sonra pm attı. geri satın almak istedi. işte yaşımdan utandım, sana çok pahalıya sattım, piyasada 650m falan dedi. Ben başta sandım farkını verecek hani piyasada 650 ise 100m falan verecek zannettim sonra işin rengi belli oldu. HB yi geri istiyormuş. Piyasanın düşeceğine inandığım için düzgünce istese belki satardım ama bana böyle basit oyunlar yaptığı için satmadım. Yaşından değil insanlığından utan dedim gittim. Birde beni aceleye getirmeye çalışıyor exp kasıyorum dedim hadi gel çıkıyorum bak diyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: scientific

arkadaşım sen kesersapı charını sattın mı onu söyle..
    beyaz eşya dükkanlarının fiyat broşürü gibi yazmışsın fiyatları..sakın sende çarını satmak için "itemler yok oldu, pazarda item yok,piyasa söyle böyle,ama benim charım ve üzerindeki itemler duruyo, ytl ile ellerinizden öper" moduna girmiş olma..hani satılmadıkca insanın aklına geliyo..çünkü forumda yazı yazdığın iki yer var..ikisi de kendi açtığın topicler..kesersapı satılıktır topic'i ve bu topic..

not : dediklerime karşı cevap niteliğinde istediğini yaz ama olayı tartışma boyutuna getirme..yazdıklarım hoşuna gitmezse "hayır arkadaşım alakası yok" demen yeterli..

ONCELIKLE EFENDILIGIN ICIN TSK ETTIM YOK BENIM CHARI SATMA NEDENIM PARADA DEGIL ZATEN YERIME OYNAYACAK BIRI OLSA YINE SATMAM KENDIMLE ALAKASI YOK AMA DEDIGIM GIBI BI DUSUN O KADAR KOLYE YUZUK VARDI PIYASADA SIMDI YOK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendinize İyi Bakın
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.