Şimdi Ara

iyi oynayanlar türklerle oynamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii oynayanlar türklerle fln oynamasın kendi ülkemin vatandaşlarından nefret ediorm direk küfrediolar kötü oynuolar yenemiince hile yapıolar hack kullanıolar ve ne yazıkki en çok kendi ülkemin vatandaşları yapıo bunnarı ... (bu konuyu açma sebebim çok sinirlenmem yetti artık)

• hiç bişi anlamadım acıkcası direk dalmışsın konuya ozneler falan da karışmış
  • ne alaka acaba?
  • Ben anladım ayrıca çok haklı gidiyorum birşeyler öğreteyim diye oynuyorum onlarla küfrediyorlar birşeyler öğreteyim diyorum sen kimsin ki bize birşeyler öğretçen falan diyolar..
  • quote:

iyi oynayanlar türklerle oynamayın

Bu başlığa bakarsak,İyi oynayanlar türk olmuyormu?Oluyorsa bu forumda türk olmayan insanmı var?Varsa hem türk diil hemde iyimi oynuyor ve bu forumdamı?
    Bunların cevaplarını verirsen sevinirim.
  • türklerin %90 ı kötü oynuo bnm gözlemime göre ve bu türklerde ii oynıan %10 luk kısımda zmnını dier türklerin yanında harcamasın çünkü aralarından hiç düzgününe rastlamadım... Adama clan başkanı kim diorm küfredio adamla vs yapıorz canım fullken öldürüorm hack açıp öldürüo beni.Adam bi yandan vatan için canım feda gibi macro larla spam yapıo bi yandanda o vatanın annelerine küfredio (benm annem... ) Artık ingilizcem yeterli düzeyde olduğu için 1-2 kişi dışında hiç bi Türkle takılmak istemiorm aynı odada bulunmakta istemiorm adam direk cheat yapıo dieride tüm türklere küfredio ben hep böle tiplere karşı türkleri savunurdum bi kaç kişi yüzünden herkezi yargılamayın derdim ama haklılar türklerin çoğu ne yazıkki böle nedeninide bilmiorm.Konuyu açarken çok sinirliydim bu nedenle düzgün yazamamıştım yazmak istediklerimi umarım şimdi açıklayabilmişimdir

• Herkes istediğini yapar kimseye OYNAMAYIN! diyemezsin...
    ayrıca 10% kesim kendi içinde oynarsa, türklerle oynamış olmuycak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Ekim 2008; 19:18:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok bea Selo anlatmak istediği başka bişi ama biz anlamak istemioz xD

%10luk iyi oynayan Türkleri diğer Türklerden ayırıyor yani xD
    Lv.2 hesabı xD
  • Pekte haksız sayılmaz hani..
  • Bazı oynamayı iyi bilmeyen Türkler var.
    Biz oynamayı zamanında bilmeyen adamlarla çok arkadaşlık yapdık.Seloda bilir GunzTR'den bırakmayanlar şuan çok çok iyi oynuyorlar.Hatta şuan girsem hepsi beni keserler(5aydır oynamıom xD).
    Ön yargılı olmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Pekte haksız sayılmaz hani..

sen yenilince kendin bana küfrediodun pekte haksız sayılmaz dior bide
    ben Berkm im :D
  • kaç aydır oynamadıın hiç önemli diil bnde snden daha uzun zmndır oynamıodm bi başladım 2 hafta önce 2 günde alıştım yine hatta şuan daha ii oynuorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

kaç aydır oynamadıın hiç önemli diil bnde snden daha uzun zmndır oynamıodm bi başladım 2 hafta önce 2 günde alıştım yine hatta şuan daha ii oynuorm

Ben 4.5-5 senedir gunz oynuyorum.Arada aralıklar veriyorum ve geri döndüğümde daha kötü oluyorum.Kimse bıraıp tekrar başladığında iyi oynayamaz.
    Gunz lvl oyunu olmadığı için böyle bişey imkansız.5 ay oynama basket bakalım geri dönünce ne kadar acayip gelicek,o zaman anlarsın.
    5 aydır oynamadım insta miss atıyorum.Sen zaten yapamadığın hareketleri belkide ypamaya çalışıosundur...
  • hayır öle diil bf dbf fln yine yapıorm ama 2 haftadır oynuorm aim'im daha ii gibi duelde daha çok kişi yenebiliorm bide insta bilmiodm o nu örendm sen ztn uzun süredir oynadıın için sana öle geliodur çünkü örenebilcein bişey kalmamış
  • bf-dbf ye alışmak kolay.
    30dk aç hall yada arena tek başına duvarlara çizik atarak çalış.
    Aim için bişi diyemem aim iyi olsaydı shotgun diil pistol kullanırdım yada magnum xD
  • ahuahua :D ne en fazla ***** git bi ya demiştim ki orada oynamıodk :D pingi yalanlayamazsın heralde bi sn 34 olan bi sn 340 olan bi pingde nasıl vs olur ki :D düzelince kapısırz senle
  • vay küfürbaz şahin, şahin banada küfür ediyodu .( ayrıca o edilen küfürleri takmanıza gerek yok bakma devam et sen oynamana, herşeyi bukadar takarsan ohoo .)
  • yine konu msn mekanına döndü
  • Ben güzel oynuyorumda hiç bi türk destek çıkmıyo iyi olduğum için tektabanca gidiyorum ingilzcemde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

Ben güzel oynuyorumda hiç bi türk destek çıkmıyo iyi olduğum için tektabanca gidiyorum ingilzcemde yok

Biz Türklerde KArşı Tarafa Yenlince Çekememezlik Söz Konusu Oluyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.