Şimdi Ara

İyi oynuyorum ama çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bronz dayım afk feeder troll bunları söylemiyorum takımı iyi yönetiyor baronun çalıyorum İnhileri aldırıyor ad geçen el tek gidip. Ölüyordu kastırmışsınız diyor late deyiz herkesin item full kafauı yicem herkesin full diyorum iksir felan al diye adalarda afk var alacaklardı katliam aldık herkes b atıyor hayir almıyorlar Nexus kaldı adam base gidiyor ya dalına a Nexus gitsin işte beyler sizce napıyım oyunu kazandırdım ve cidden benim sayende ama her oyu böyle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaandemirel1994 -- 21 Aralık 2013; 15:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş Platinim, nice baronlar çaldım nice inhibler nice bdler nice yönetmeler yaptım ama bu bir MOBA oyunu. Takım savaşı, en az 2 kişinin iyi oynaması lazım. Sadece bronze'da olmuyor bu tarz şeyler
  • olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Kardeş Platinim, nice baronlar çaldım nice inhibler nice bdler nice yönetmeler yaptım ama bu bir MOBA oyunu. Takım savaşı, en az 2 kişinin iyi oynaması lazım. Sadece bronze'da olmuyor bu tarz şeyler

ya karşıda nidalee var adam q atıyır tek yiyor kastırdınız afk kalcam ya ben diyorlar şimdi ne deyim bu adamlara ya
    adam 0 5 2 oynuyor supportu zaten 2 7 0 adam report all team diyor ben 5 0 4 gidiyorum ganga gidiyorum topa bota niye gelmedin diyor ya oha jungmıyım ben diyorum bota bu sfer junga diyorum bota ganga git diye jung geldiğinde ölüyor diyor bu sfer ben jung oluyorum diyorum oyun mid feedliyor hemen bitiriyorlar adama ganga bile gidemeden 10 dk içinde 5 kere ölüyor minyonlar daha gelmeden ölüyorlar mavilerini basıcam diyip tek gidiyorlar gelmediniz report diyorlar

• Kaandemirel1994 kullanıcısına yanıt
    Diamond stream izlerken de böyle çok görüyorsun yani ben bi gold olamadım deme, olsan da aynısı olacak. Mid oynuyorum rakip top pushlamış oraya gidiyorum bot diyor bana gank at niye oraya gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Diamond stream izlerken de böyle çok görüyorsun yani ben bi gold olamadım deme, olsan da aynısı olacak. Mid oynuyorum rakip top pushlamış oraya gidiyorum bot diyor bana gank at niye oraya gidiyorsun

en azından daha az olur karşı takımda çok basit hatalar yapıyorlar ama adamlar onu kullanamıyorlar ki adamlar 2 kişi kalıyor biz 5 kişiyiz lane pushlamıyorlar b atıyorlar hemen sonra gidiyorlar kulenin altına duruyorlar heykel gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cümleler arasında hiçbir bağlam ve anlam yok "baronun çalıyorum inhileri aldırıyor ad geçen el tek gidip" bu nedir aga
  • Kardeşim bende bir ara öyleydim. Uzun bir süre ranked atmadım. Sonra bir oyunumda yine iğrenç takım geldi. (2vs5) Karşıda bir adc beni ekledi sen iyi oynuyorsun duo girelim dedi.Bende tamam dedim. O da senin benim gibi bronze de kalanlardanmış.Onla girdikten sonra 20 oyunun 2 sini falan kaybetmişimdir. O adc ben solo taşıyorduk.
  • Abi şu olayları anlatırken bi virgül nokta koyun da okunsun ya hiçbirşey anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Abi şu olayları anlatırken bi virgül nokta koyun da okunsun ya hiçbirşey anlaşılmıyor.

Harbiden adam aklına gelen bütün kelimeleri yazmış, bizden anlamlı bir paragraf oluşturmamızı istiyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Abi şu olayları anlatırken bi virgül nokta koyun da okunsun ya hiçbirşey anlaşılmıyor.

Harbiden adam aklına gelen bütün kelimeleri yazmış, bizden anlamlı bir paragraf oluşturmamızı istiyor galiba.

doru diosun kanka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.