Şimdi Ara

İYİ Parti de balon mu çıktı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu millet cahildir, CHP'liler de en az AKP'liler kadar kördür. Koca CHP'de bir tane Muharrem İnce'den başka partiyi eleştiren, parti içindeki teröristlerin ne aradığını sorgulayan adam yok. Bu adam tek başına koca partiyle mücadele etmeye çalışıyor ama yanında kimse yok hesap et işte.

• iyi parti zaten bence balondu. yavaş yavaş sönüyor denilebilir. sürekli iç çekişmelere sahne oluyor her nedense.

• Siyaset yapan bir arkadaşımdan Ümit Hocanın bahsettiği taslağı edindim. TEK KELİMEYLE: RE-ZA-LET. 2002 yılında AKP'nin Atatürk'e açtığı savaşın bir benzerini, federal yapı hayallerini falan içeren bir anayasa taslağı yazmış İYİ Parti, CHP, HDP ve Saadet. Yazık gerçekten. Metinde "Türkiye devleti" Federalizm çağrıştıran kısımlar var. Ayrıca ilk üç madde değiştirilmiş. Atatürk milliyetçiliği ifadesi çıkartılmış. Muharrem İnce kursun partisini de bunlar da HDP'yle kucak kucağa bölücülük oynasalar istedikleri gibi...

• iyi parti neden balon onu anlamadım. konuda böyle bir şey de yazmıyor.

• Her öğretmen öğrenciyken sınav çekmeye çalışır, öğretmen olunca da kopya çektirmemeye çalışır.

Buradakilerin de çoğunluğu bu bu öğretmen ve öğrencilere benziyor. Kitapdaki masallarla siyaset olmaz. Siyasette doğru diye bir şey yoktur. siyasette doğru OY alabilmektir. HALKI n da mutlak doğruları yoktur. HALK için tek doğru vardır; MENFAAT dır.

Burada kitabı masallar anlatan herkes reel dünyaya dönünce HALK olurlar. Ve aslında bahsedilen anayasanın MODERN DÜNYA'ya ne kadar uygun olduğunu çok iyi biliyorlar. Patagonya'da böyle bir taslak hazırlansa HEPSİNİN alkışlayacağı bu taslağı sözkonusu taslak kendi ülkesinde olunca karşı çıkıyor. Neden, MENFAAT için. (Somut ve Soyut her türlü menfaatine uymadığı için karşı çıkıyor)

Ama halk bu taslağı onaylar(dı) bile. Bunlar uzun süreçler. Bir zaman gelecek halkın çoğunluğu BUNU da onaylayacak. Hatta öyle bir zaman gelecek ki buna karşı çıkmaya cesaret edebilen siyasetçi olmayacak.(Marjinal parti ve siyasetçiler hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hdp pkk masalıyla batıdaki insanları yiyorlar. İş icabı güneydoğudayım burada ne hdp var ne pkk.

Ama ak parti var, deli gibi de ihaleler var. Rant efsane.

İzmir deyken ben de bu haberlere çok kızıyordum. G. Doğuya geldim. Öyle bir dünya burada yok. Beka falan da hikaye. Çıkın gelin Diyarbakıra. Konya kayseri gibi hallice Anadolu şehirlerinden farksız.

Gelelim kürt güzellemesine. Ülkede 10 milyon veya daha fazla kürt vatandaşı var. Kendi kendi ötekileştiren. Bu ötekşleşme ile hdp ve AKP-MHP tayfasına 2 etnik kökenden de oy devşirmek için bir sistem var.

Ama kapı komşum kürt mesela. İzmirde ki komşudan çok bir farkı yok. TV ye bakarsan terörist. Ama sabah bahçedeki ağacı suluyordu bu komşu. Bu ülkenin ağacını, içinde yaşadığı vatandaşı olduğu ülkenin.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben İyi Parti'ye olan inancımı bu tweette kaybettim.

İYİ Parti de balon mu çıktı?
  • Ne alaka yani?

• Ne zaman birileri U dönüşü yapıp, birilerinin ekmeğine yağ sürse, tepe noktasından dip noktasına kadar hep şu minvalde övgülerle cümleye başlayan fikir belirtmeler görüyorum.

"Sayın Ümit Özdağ'ı oldukça beğenir ve takip ederim. Kendisi dürüst bir Türk milliyetçisidir"

"Sayın, soylu"

"Sayın, bahçeli"

"Sayın, numan kurtulmuş."

Yalandan bir övgü, sonrasında asıl zehri kusuş, sonrasında asıl amacı belirtiş.

Ülkede adaletsizlik var, ekonomik sıkıntılar var, öncesi beni ilgilendirmiyor, chp cart curt da umrumda değil. Bu ülkede haksızlık var ve hiçbir hükümetin elde edemediği süreye sahip olan bir hükümet eleştirilemiyor, sürekli muhalefet, dış minnaklar.

Ama ben bu durumun devam etmesini istiyorum, böyle böyle istanbul ankara kaybedildi, özellikle mansur yavaş özelinde konuşmak istiyorum. Doğru insanı bulunca, kazanıyorsunuz. Bir gün karşı aday olarak da, muhalefet liderleri için de doğru adaylar gelecek eminim.

Ama saygı, empati, adalet, geleceğe güvenle bakma, ekonomik rahatlık ne zaman gelir, göreceğiz. Var diyen ya pazara markete çıkmıyor, ya insan görmüyor, ya da sürekli üst tabakada takıldığı için bir şey bildiği yok.

Ötesinde, rant olan yerde kimin milliyetçi olduğu anlaşılmaz. Ülke koca bir "platform" filmine döndü.

• Akp ve Chp ikisi de birbirinden berbat. Oy verecek düzgün adam ve parti yok. Akp gitmeli ama yerine kim gelecek? Uzun bir süre adam gibi adam çıkmaz.

• İşte gerçek muhalefet budur. Sırf ak partiye laf etmek için muhalefeti her şekilde el üstünde tutarak değil, her yanlışı açıkça söyleyebilmektir doğru olan. Konu sahibi arkadaş da tam olarak son zamanlardaki düşüncelerime tercüman olmuş.

• Eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsın.Türkiyemize sahip çıkacağız,kuzu postuna bürünmüş kurtlara karşı uyanık olacağız.önce vatan önce Türkiye diyenler bir araya gelip bu vatana sahip çıkacağız.

• Evet evet bütün oylar devaya

• Devlete seri katil diyen hilal kaplan değil miydi? Biraz akboy konusu gibi olmuş bu

• Aktroll konuları baydı , neyse en fazla 3 sene sonra kandirildik diye de konu açarsanız

• Noldu çok övüyordunuz

• Birileri Sayın Öcalan dediğinde ya da cözüm süreci bilmem ne diye diye pkkyı iyice yüceltirken sesiniz niye çıkmıyordu?

Eğer önceden sessiz kalıp şimdi vatan millet sakarya diyorsanız kusura bakmayın denize düşen yılana sarılır.Ülke bu hale gelmeden önce düşünecektiniz.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bilerek yapıldığını sanmıyorum. Bilerek yapılsa marifetmiş gibi internette paylaşmazlar. Muhtamelen tasarımı yapan kişinin akılsızlığı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.